Foto bij 08

Deze hoofdstuk is misschien een beet verwarrend, maar jullie gaan nog begrijpen waarom The Wanted er in zit ;)

"Binnen 20 minuten begint de show, maak jullie zelf klaar" zegt een man. De vrouw die bezig met mijn haar is maakt een goedkeurend geluidje en zet haar handen op mijn schouders. "Je bent klaar meid, je kan wat interviews nemen voor de show" zegt ze. Ik knik en sta op. Ik loop naar een bank en ga zitten. Ik adem diep in en uit, ik wil zo graag blijven. Die optreden gaf me zo een goed gevoel, mensen die je toe juichen, zingen, dansen. Alles is geweldig, hoe langer ik hier ben hoe meer ik dit als mijn leven wil.

"Ben je ook zo bang? vraagt Jade naast me. Ik kijk haar verrast aan, wanneer is ze naast me komen zitten? Ik heb haar niet gehoord. "Ja" zeg ik zuchtend en doe mijn hoofd op mijn benen. "Dit was de drukte week die ik ooit heb gehad" zeg ik vermoeid. "Jup, voor mij ook. We moeten opstaan, de show begint zo en we moeten met z'n allen een lied zingen" zegt Jade. Ik knik en sta op. We lopen samen richting de anderen en zien Brittany weer iemand afkraken. Brittany is ook een deelnemer, zij is het soort meisje dat poeslief doet voor de camera's maar zodra de camera's er niet meer zijn-. Dan is ze niet meer aardig. Ik en Jade lopen gelijk de andere kant op, we zijn niet naar deze competitie gekomen om afgekraakt te worden door iemand die ook mee doet.

"Dames en heren, we beginnen binnen enkele minuten de show. Neem jullie plaatsen nu" zegt een man. We willen lopen naar de groups, maar we worden tegengehouden door iemand die voor ons komt staan. We kijken op en zien dat het Max is van The Wanted. "Hallo, jullie horen bij Sparks toch? We knikken en hij geeft ons een hand. "Jullie zijn geweldig" zegt hij tegen ons. We kijken hem met grote ogen aan. "Jij bent geweldig, we houden van je muziek"zegt Jade tegen hem en ik knik. "Ik zie jullie nog wel" zegt hij en kijkt mij aan. Oké ? We lopen snel naar de groups.

"Waar waren jullie, we gaan binnen een minuut op" zegt Sam. "Max van The Wanted wou met ons praten, sorry" zegt Jade. "Allemaal op jullie plaats" zegt een man. We lopen snel naar onze plaats en gaan als laatst op de podium. We beginnen gelijk met ons stukje en dansen een beetje naast elkaar. Na de optreden gingen we weer backstage staan.

"Give it up voor The Wanted" zegt Olly en we dansen mee met hun liedje 'Glad you came'. We moeten allemaal in een rij staan naast Kelly. Ik voel me weer zenuwachtig worden. "Hé meisjes ik wil wat zeggen, ook al gaan we niet door. Ik heb de tijd van mijn leven gehad met jullie en ik hoop dat we elkaar hierna nog zien" zegt Sam tegen mij en Jade. We knikken beide en knuffelen haar. "Kelly en haar groups" zegt Olly en we lopen hand in hand naar de stage. Na 10 acts geef ik doe moed op en laat mijn schouders zakken. "Sparks" zegt de presentator en ik voel dat ik geknuffeld word van alle kanten. Ik word wakker van mijn shock en spring blij mee. We gaan weg en springen nog steeds backstage.

"Jullie moeten zo meteen geïnterviewd worden door Olly en Caroline". We knikken en lopen met de man mee. We houden een grappige interview met ze en lopen naar de bank om alles door te laten dringen. The Wanted hebben nu een interview en we luisteren aandachtig mee. "Wie vinden jullie het best? vraagt Caroline. "Sparks" zeggen ze allemaal en we kijken elkaar met grote ogen aan. Jade knijpt me en ik kijk haar raar aan. "Au". Ze kijkt naar me en zegt "Sorry, wou gewoon weten of dit echt gebeurd. Gisteren Harry Styles en vandaag The Wanted, dit word me allemaal te veel" zegt ze. "Dus dan knijp je mij"zeg ik verward. "Wie vinden jullie de beste van de groep? vraagt Olly. "Jennifer" zegt Max. "Ik vind ook Jennifer" zegt Nathan. "Ik vind Jade" zegt Jay. "Ik vind Sam" zegt Siva en Tom zegt "Jennifer, dat is toch het meisje met bruin haar met die grappige auditie? vraagt hij. Iedereen knikt en zegt "Ja ik vind haar de beste". Ik kijk nog steeds verdoofd voor me. Dit is te veel. Jade knijpt me weer. "Wat nu weer? Waarom-" ik kan mijn zin niet afmaken door het gejoel dat ik opeens hoor. Jade kijkt bang naar The Wanted en ik kijk verward naar haar.

"Kom er bij Sparks" roept Olly ons. Nu begrijp ik de blik van Jade. We staan aarzelend op en lopen hun kant op. Ik pak Jade's hand vast en Sam loopt voor ons. "Kom er bij zitten" zeggen ze. Ik word rood en zit geplet tussen Nathan en Max. Ik laat Jade op mijn schoot zitten en doe mijn armen om haar middel. "Je was geweldig daarnet" hoor ik Max zeggen in mijn oor. Ik knijp me zelf, eerst Harry nu Max. "Bedankt" zeg k. "Sparks, de jongens vinden jullie de beste van de competitie, wat hebben jullie daarop te zeggen?" vraagt Caroline. "We zijn natuurlijk vereerd en we houden ook heel erg van hun muziek" zegt Sam. Ik ga heel de interview niks zeggen denk ik bij me zelf, zo zal ik me zelf ook niet verschut zetten. "Wie vind jij de beste van The Wanted Jennifer? vraagt Olly en kijkt mijn kant op. Ik wijs met mijn vinger naar mezelf om zeker te weten dat hij het tegen mij heeft. Iedereen lacht en Olly knikt. Ik pak hem wel terug, wacht maar. "Ik vind ze allemaal even goed, ze zijn geweldig en halen het beste uit elkaar" zeg ik. "Media training" schreeuwt Jay en hij geeft me lachend een high five. Ik word rood en ben verder stil.

"Wie vinden jullie het aantrekkelijkst? vraagt Olly ons weer. "Olly, ik denk dat de interview over hun gaat toch, uuhm vraag ze over hun nieuwe album. Dat is veel interessanter" zeg ik snel. Jade en Sam knikken ook mee. "Naah dat hebben we al gedaan, we willen toch echt weten wie jullie het aantrekkelijkst vinden" zegt Olly met een grijns. De jongens om ons heen lachen om onze gezichten.

"Sam, wie vind jij het leukst? vraagt hij aan haar. Ze kijkt hem kwaad aan en mompelt "Ik pak je nog wel terug". Iedereen lacht om haar woorden. "Uuhm Tom" zegt ze. Iedereen klopt op Tom's schouder en ze joelen hard. Ik voel me slecht voor Sam, maar mijn beurt komt nog. "Jade?" vraagt Olly. Ze knijpt in mijn hand. "Uuhm Nathan" zegt ze. Ze doen weer hetzelfde bij Nathan.

"Jenny, nu jij nog" zegt Olly en kijkt me met een grijns aan. Alle jongens kijken me afwachtend aan. " Uuhm , ik moet heel nodig naar de wc. Ik ben een grote fan byee" zeg ik en sta snel op. Iemand pakt mijn arm en ik zie dat het Max is. "Mooi niet Jenny, je gaat ons vertellen wie je het leukst vind" zeggen Olly en Max tegelijk. Ik kijk hun wanhopig aan, wie vind ik eigenlijk leuk . "Ik weet het niet, ik ken ze niet persoonlijk" zeg ik. Ze lachen en Olly zegt "Ja ik vraag je ook wie het aantrekkelijkst is, karakter hoort niet daarbij". Ik kijk hem kwaad aan en zeg"Ik zweer het je Olly, hou je ogen open vannacht". Iedereen lacht hard om mijn woorden. Caroline helpt me"Laat haar toch, volgende vraag" zegt ze en knipoogt naar me. Ik haal opgelucht adem en ik voel de ogen van Max op me branden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen