Ik heb de laatste dagen veel met Harry opgetrokken. Hij is zo lief en ik heb eindelijk m'n soulmate gevonden. Randy heeft me weer een paar keer gebeld en hij heeft zelfs een keer hier op de stoep gestaan. Gelukkig kunnen ze niet verder dan de voordeur want daarvoor moet ik die eerst ontgrendelen, maar ik wordt zo lijp van hem.
Ik wordt uit m'n gedachten gehaald als ik de bel hoor. Ik sta op van de bank en druk op de intercom.
''Ja''?
''Zou je misschien een keer open willen doen? Ik wil even met je praten'' hoor ik Randy's stem door de intercom en ik zucht nadrukkelijk.
''Ooit een keer. Waarom zou je in godsnaam nog met mij willen praten''?
''Omdat ik nog steeds van je hou'' hoor ik zijn stem bijna smekend. De stem waar ik verliefd op was geworden.
''Had je dat niet een jaar geleden kunnen bedenken? Nu oprotten anders geef ik je aan voor stalking'' zo, ik ben er nu helemaal klaar mee.
''Maar suikersnoepje,-'' ik stuk de intercom uit en dat is nog het enige wat ik ervan hoor. Geef me even een teiltje alsjeblieft. Ik kijk naar de telefoon en betwijfel of ik Harry zal bellen. Ik had belooft om hem te bellen als ik last van Randy had, maar ik kan het ook oplossen zonder hem.
Ik druk de tv aan en ga weer op de bank zitten. Voor deze ene keer mag Laika ook op de bank komen en ze maakt daar gelijk gebruik van. De legt haar kop op m'n been en ik kriebel haar achter haar oor. Ik zap van zender naar zender en stop even bij een reclame voor een oud & nieuw feest in het centrum van Londen. Ik dommel weer in gedachten. Ik herinner me weer het afgelopen jaar. Oude & nieuw zonder feest, het enige wat ik kon doen was huilen. Opgevrolijkt worden maar er niet van kunnen genieten, m'n verjaardag expres niet gevierd omdat ik er niet in de stemming was, ik heb het afgelopen jaar alleen maar verpest door zo'n stomme idioot.
Ik veeg een traan van m'n wang en ik zet een glimlach op. Ik kijk en zie dat ik een app heb van Harry.
[i]Harry: Morgen Londen Centraal?x[/i]
Die opgeplakte glimlach verandert in een gemeende en ik kijk weer naar de tv waar weer de reclame komt.
Is goed, half 8?x
Ik kijk naar Laika die tevreden ligt in te dommelen.
''Hier gaan we geen gewoonte van maken'' zegt ik tegen haar en ik hoor m'n mobiel weer gaan.
Harry: Is goed schoonheid xx
Ik ben zo blij dat Harry deze kerst is gekomen om mij uit m'n lijden te verlossen. Dankzij hem heb ik de kerst gehad waar ik een jaar naar op uit heb gekeken.

Helaas komt morgen alweer het laatste stukje. Zal ik een vervolg maken?

Reageer (2)

  • CurllMonster

    Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Jaaaaaaaaaaaaaaaa,

    Dit verhaal kan, en mag nog lang niet gedaan zijn.
    Snel verder..xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen