‘Louis, het spijt me, maar modellenwerk zit er voor jou niet in. Vat het niet verkeerd op, er worden dagelijks tientallen mensen afgewezen en ik vind je verder echt een hele leuke jongen’. De woorden vlogen door zijn hoofd en het zweet liep zijn poriën uit van woede.
‘Ik ben niet goed genoeg? Ik ben godverdomme perfect. Heb je je eigen kop wel gezien? Denk je dat de media daar vrolijk van wordt?’, siste Louis. De vrouw achter het bureau keek hem verontwaardigd aan. Met het arrogantste gezicht dat Louis kon trekken, liep hij het veel te grote kantoor uit. De roze muren van het gebouw maakte hem alleen maar zieker. Zijn voet schopte een klein prullenbakje dat in de wachtkamer stond omver. De wachtkamer waar hij een half uur zat te wachten, alleen om te horen dat hij niet goed genoeg zou zijn voor de modellenwereld. Hij keek door de helse ruimte, naar de vele jongvolwassenen die hoopvol zaten te wachten op hun beurt. Hun beurt om afgewezen te worden.
‘Verwacht er maar niet te veel van’, gromde Louis terwijl hij ze voorbij liep.

Hij wist nog precies hoe dat een half jaar geleden was gegaan. Nadat hij afgewezen werd, ging hij zich focussen op fotografie. Niet veel later bleek fotograferen ook zijn echte talent te zijn. Hij kreeg een baan bij een groot bedrijf en mocht werken met modellen van Models 1. Het ging allemaal sneller dan hij verwacht had, maar hij was er zeker niet ontevreden mee. Het leek wel een onmogelijke klus als hij eraan terugdacht, maar samenwerken met de grootste modellen van Engeland vond Louis helemaal niet erg. Toch was zijn droom nog altijd om zelf het model te zijn, maar waarschijnlijk zat dat er niet meer in. De keren dat Louis een model met een arrogante blik vol jaloezie had aangekeken, kon hij niet op tien vingers tellen. Louis probeerde elke keer weer aardig te zijn, maar dat ging helaas niet altijd even goed. Het belangrijkste was dat hij zijn best deed en goede foto's produceerde. Hij probeerde zich gewoon zo weinig mogelijk van al die stomme modellen aan te trekken.

Oh god, al 60+ abo's. Ik houd van jullie :-) En ja ja, hier de proloog!
Laat me weten wat je ervan vindt! ;D x

Reageer (18)

  • Hemmingz

    Ik ga nu lezen yes

    8 jaar geleden
  • Caramelpopcorn

    VERDER

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Ga verder, ik smeeeek het je

    1 decennium geleden
  • RealReneeXD

    zo zo arro louis!!!!111 whoop whoop aboooooooooo snel verderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • tryforlarry

    Oh my god snel door :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen