Bonnie werd opgepakt door de vrouw die ons ging adopteren, Sue geloof ik. Maar ik denk dat ze bang was, want ze wurmde zich los en probeerde er van door te gaan. Maar voordat ze kon ontsnappen greep Sam haar. Ik wist niet meer wat ik moest doen, en rende in paniek naar buiten. Eenmaal buiten rende ik een stukje het bos in, en klom in een hoge boom. Ik was altijd al een goede klimmer geweest en klom zo hoog dat de takken bijna bogen.
Toen ik een dikkere tak had om op te zitten ging ik rustig zitten om even rustig na te denken. Ik moest denken aan mam wat zou zij doen in mijn plaats? Mam. Ik miste haar zo erg. Ik begon heel lichtjes te trillen. Ik hoorde wat geritsel onder me, ik keek naar beneden en zag dat Leah naar me toe klom. 'hey toekomstig zusje.' Zij Leah. 'Je trilt een beetje, gaat het wel goed?' Vroeg ze bezorgd. 'Het gaat wel, dat heb ik wel vaker.' Leah keek me even nadenkend aan. 'Waarom ben je me gevolgd?' vroeg ik nieuwsgierig. 'Omdat ik me zorgen maakte om m'n zusje. Antwoordde ze glimlachend mijn vraag.
'Dus, wat is er aan de hand?' 'Ik ben gewoon bang, en boos mijn moeder is dood en ik heb gewoon helemaal niks meer.' 'Je hebt mij toch? En Seth en Sue, het komt echt wel goed. Zullen we terug gaan naar Sue, je moet wel een kamer delen met mij ben ik bang. 'dat vind ik niet erg hoor, en Bonnie? Moet die ook bij os op de kamer?' 'Nee, die heeft een piepkleine kamer voor zichzelf. Of wil jij dat liever? Dat Bonnie bij mij op de kamer gaat?'
'Nee, ik wil graag bij jou op de kamer.'
'Nou dat is dan geregeld, kom je mee naar benenden?' 'Is goed, ga jij voor?
Leah klom handig uit de boom en wachtte geduldig tot ik ook beneden stond.
We liepen in stilte terug, maar het was geen ongemakkelijke stilte het was een fijne stilte. Toen we weer bij Sam waren waren Sue en Bonnie al weg. Sam zij dat Bonnie erg moe was. Nu hij dat zij ontdekte ik dat ik ook wel erg moe was. We liepen verder naar Leah's huis. Leah bracht me meteen naar haar, correctie onze, kamer. Het enige wat ik nog dacht voor dat in slaap viel was hoe ze zo'n zwaar bed zo snel hier konden krijgen.

Reageer (1)

  • Tyche_

    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen