"Welkom expeditieleden bij de proef. Er wint vandaag weer iemand immuniteit.
Dit is een zware proef dus wees voorbereid.
Straks ga je in een hokje staan. Daarin zijn 6 voetsteunen 3 op verschillende hoogstes.
Je gaat als eerste op de eerste voetsteunen staan bovenin. Na 10 minuten ga je een niveau lager naar 2 kleinere voetsteuen, na weer 10 minuten ga je op de laagste en tevens de kleinste voetsteunen degene die daar het langst op blijft staan wint immuniteit en kan niet weggestemd worden. Zijn jullie er klaar voor dan mogen jullie gaan staan.

De tijd gaat nu in".
Yulia had gelijk problemen en kon niet rechtstaan waardoor Mary die naast haar stond ook begon te bewegen. Leryn concentreerde zich goed en bewoog helemaal niet.
Niemand had eigenlijk problemen en de 10 minuten waren snel om.
"Oke kandidaten jullie mogen naar het middelste voetsteun".
Bijna allemaal ging het foutloos behalve bij Xia ze slipte weg en verloor.
Bij de rest ging het de 10 minuten goed dus ze gingen al snel naar de laatste niveau en het wachten was begonnen. Gelijk toen Mary op de steunen stond viel ze, Sanneh schrok daarvan en riep vloekend weg. Er waren er nog 4 over. Kamil, Natalie, Leryn en Yulia. Leryn begon een lied te zingen in haar hoofd waardoor ze geen moeite had. Er klonk een pijnschreeuw en Yulia sprong eraf ze kreeg kramp in haar voet. Het medische team checkte of alles oke was. Er verstreekten 15 minuten totdat Kamil viel. Het ging nu tussen Leryn en Natalie. Natalie was aan het mediteren en ze dacht dat dat hielp. Na 10 minuten kreeg Natalie pijn in haar voet en viel ze eraf maar gellukig had haar vriendin de immuniteit.

"Leryn gefeliciteerd jij wint immuniteit.
Voor de andere 6 bereid je voor op de eilandraad".

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen