Foto bij 09


Harry en Jenny

Give me love

We zijn al een paar weken verder en we zitten nog steeds in de competitie. Ik kan het nog steeds niet geloven, wij in de finale. Ik ben al aangekleed en opgemaakt, de show begint over een paar minuten. Nu moeten we drie liedjes zingen, maar dat maakt me niet uit. Ik vind het toch geweldig. We gaan zingen met Ed Sheeran,ik sta nu al te trillen op mijn benen. De eerste week herinner ik me nog. Na onze performance kregen we steeds meer fans, honderden mensen volgen me op Twitter. Elke keer als we naar het winkelcentrum gaan horen we gegil en het is als of Simon blijer wordt elke keer dat hij die reactie ziet.

"JENNY WE MOETEN OP IN 10 SECONDEN" hoor ik Sam roepen. Ik sta snel op en ren haar kant op. We doen als of ik niet als een gek heb gerent wanneer we op de stage staan en ik begin met mijn stukje. De eerste performance verloopt goed en Kelly is heel trots op ons. We lopen backstage en we worden gelijk getackeld door interviewers. "Jennifer waarom heeft One Direction ruzie met The Wanted?" vraagt er één. "Hebben ze ruzie? vraag ik verbaasd. "Ja ze hadden een flinke discussie op Twitter" zegt hij. "Ik zou het echt niet weten" zeg ik tegen hem. "Denk je dat het te maken heeft met jou? vraagt hij. Ik kijk hem verbaasd aan en wijs naar me zelf. 'Waarom zou ik ermee te maken hebben? vraag ik hem stom verbaasd. "Harry lijkt geïnteresseerd in jou en Max ook" zegt hij. Ik kijk hem met open mond aan. "Ik weet niet waar je dat vandaan hebt, maar er is niets tussen mij en die twee jongens. Ik heb ze allebei één keer ontmoet hier in de x factor en dat was het ook. Ik denk niet dat iemand zo snel geïnteresseerd kan raken" zeg ik hem. "Wie weet" zegt hij. "Ik weet dat het niet zo is" zeg ik vastberaden. Hij loopt teleurgesteld weg en ik kan eindelijk opgelucht ademhalen. Het is te gek voor woorden wat die man zei.

"Sparks, jullie moeten op" zegt de man. We lopen naar onze plaats en beginnen gelijk met het nummer. Jade en Sam doen het geweldig en we maken het liedje af. We knuffelen elkaar blij en luisteren naar de opmerkingen. We lopen weer weg en wachten nerveus op Ed Sheeran. "Kun je het geloven, we gaan met Ed Sheeran zingen" zegt Sam tegen me. Ik kijk haar ook opgewonden aan. "Hallo dames, zijn jullie er klaar voor?" horen we Ed Sheeran vragen achter ons. Hij heeft een pinguïn shirt aan en spijkerbroek. We knikken enthousiast. "Jullie kunnen het, ik heb het gezien toen we gingen repeteren. Jullie hebben allemaal een geweldige stem" zegt hij bemoedigend tegen ons en geeft ons een knuffel. "Jenny heb je je gitaar al gepakt? vraagt hij me. Ik sla met mijn hand tegen mijn kop en hij lacht. "Ga hem snel pakken" zegt hij nog steeds lachend. Ik knik en loop snel naar mijn gitaar die ik in mijn kamer heb gelaten. Ik pak hem op en loop snel weer terug naar hun toe.

Ik kom hard tegen iemand aan. "Sorry, ik zag je niet" zeg ik en kijk op. Het is Harry Styles. "Gaan we elkaar altijd zo ontmoeten? vraagt hij met een grijns. "Blijkbaar wel" zeg ik lachend tegen hem. "Wat doe je hier eigenlijk? Jullie gaan niet optreden vandaag toch?" vraag ik hem. "Nee inderdaad, ik ga zo met Ed uit" zegt hij. "Ooo heb je afgesproken met Ed , gezellig" zeg ik hem en loop verder met hem naar de anderen. We stoppen voor Ed en ze groeten elkaar. "Hé Harry, je bent wel vroeg. Ik ben zo klaar dan kunnen we gaan" zegt Ed. Harry knikt en kijkt mijn kant op. "Ik heb de gitaar, wanneer moeten we op?" vraag ik Ed. " Binnen 5 minuten, dus je hebt nog tijd" zegt hij tegen me. Ik knik en wijs naar Sam en Jade. "Ik ga even naar hun toe, dag Harry" zeg ik. Harry knikt en ik loop naar Sam en Jade.

"En zijn jullie er klaar voor? vraag ik hun. Ze knikken allebei. "We zijn er helemaal klaar voor, dit is misschien de laatste keer dat we een song gaan performen voor de tour" zegt Sam. "Zijn jullie ook zo opgewonden voor de tour" zegt Jade. "Ja ik kan niet wachten" zeg ik. "Sparks en Ed Sheeran, jullie moeten op" zegt de man en we lopen snel naar de stage. We nemen plaats op onze stoelen. Ik zit naast Ed, naast mij zit Jade en naast Ed zit Sam. Ik ga met mijn vingers langs de snaren en kan niet wachten om te spelen samen met Ed. we gaan het liedje 'Give me love' zingen. Ik hou van dat lied, vooral wanneer Ed met een raspy voice zingt. Ik moet ook dat stukje samen met hem zingen en ik word nu al misselijk als ik er aan denk. Ik heb een zachte stem als ik praat, maar kan er wel alles mee doen. Dat raspy gedeelte maakt me bang, stel dat ik het niet kan als we performen. "Je zal het perfect doen hoor ik Ed zeggen. Ik draai me om naar hem. " Denk je? vraag ik hem aarzelend. Hij knikt "Je deed het geweldig toen we gingen repeteren dus nu zal het ook perfect gaan" zegt hij. "We gaan op in 5 seconden" zegt de man. We krijgen het seintje om te beginnen en ik begin gelijk met het bespelen van de snaren. Ik heb een microfoon die om mijn hoofd gewikkeld is omdat ik hem niet kan vastpakken. Ik verlies mezelf helemaal in het liedje en stop al mijn emotie erin. Het stukje waarin we om en om give me love moeten zingen met een raspy voice begint Ed perfect. Ik doe mijn gedeelte nu en gelukkig heb ik het niet verpest we gaan verder en ik heb een gitaar solo. Na het liedje geef Ed ons een high five en lopen weg.

Sam en Jade springen de hele tijd en rennen door het hele gebouw waardoor ik lachend achter blijf met Ed. "Je was geweldig en jij was bang voor dat stukje, je hebt het zelfs beter gedaan dan mij. En die gitaar solo gewoon geen woorden voor. Het was tien keer beter dan in de repetities" zegt Ed tegen me en ik word rood. "Bedankt jij was geweldig, hoe bedoel je ik deed het beter dan jou? Dat stukje toen je wat zachter ging spelen met de gitaar was gewoon niet te beschrijven" zeg ik tegen hem. Hij doet zijn hand op mijn schouder. "Ik hoop echt dat jullie winnen" zegt hij. "Ik hoop het ook" zeg ik.

Ik hoor geklap naast me en zie Harry. "What a performance" zegt hij. Ik lach om zijn gezicht en bedank hem. "Jennifer, Harry mogen we aub een foto" horen we alle interviewers zeggen. Ik wil net nee zeggen als ik een hand om mijn middel voel. Harry trekt me tegen zich aan en lacht naar de camera. Ik doe hem na en kijk ook naar de camera. Ik sta op een trapje en buk een beetje naar Harry toe. Na een paar flitsen laat ik hem los en hij doet zijn arm weg van mijn middel. "JENNIFER WE MOETEN NAAR BUITEN OM GEFOTOGRAFEERD TE WORDEN EN JE MOET JE NOG AANKLEDEN" hoor ik Sam. "Shit, sorry jongens ik zie jullie nog wel" zeg ik tegen Ed en Harry. Ze lachen en knikken.

Ik ren snel naar mijn kamer en pak de jurk die ik had uitgekozen. Ik doe hem snel aan en loop snel richting Sam en Jade. We lopen snel naar buiten en ik zie allemaal flitsen. Ik heb het gevoel dat ik blind zal worden. Ik neem een paar foto's met Sam en Jade en dan moeten we allemaal apart gefotografeerd worden. Na een kwartier poseren mogen we eindelijk weer naar binnen.

Een man trekt ons gelijk mee als we binnen zijn. "Jullie hebben een interview met Olly en Caroline" zegt hij. We lopen snel achter hem aan en zitten op onze plaats. "Jullie waren geweldig daarnet" zegt Caroline glimlachend tegen ons. We bedanken haar en moeten gelijk een spel spelen met ze. Na dat spel kijkt Olly ons kwaadaardig aan. O nee ik ken die blik. 'Wat heb je gedaan? vraag ik hem bang. "Dames en heren kijk naar deze video, dit is wat Sparks doet wanneer niemand bij ze is" zegt hij. We kijken naar de video en gelijk als ik het liedje Exotic van Priyanka hoor voel ik mezelf bleek worden. Hoe komt hij aan die video, we dansen allemaal op het liedje en doen de gekste dansjes. Maar ik ben de ergste, ik doe elke keer het refrein en ik doe Hindoestaanse pasjes. Ik zie er verschrikkelijk uit.

Wanneer de video stopt kijken we nog steeds in shock naar het beeld. Iedereen om ons heen is nog steeds aan het lachen. "We gaan je zo hard terugpakken" zeg ik nog steeds in shock. Sam staat boos op en rent achter hem aan. Olly rent hard weg en de camera volgt hem. "Hij heeft ons gefilmd" zeg ik tegen Jade. Ze knikt ook nog steeds in shock. Ik sta op en loop naar een bankje. "Je hebt geweldige moves "hoor ik Harry in mijn oor zeggen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen