Sky

Meneer Payne vertrekt de studio en ik ruim mijn spullen op. Ik heb niet in de gaten dat Harry naast me staat en kom daardoor hard tegen hem aan. "Sorry." mompelde ik en raap snel al mijn spullen op die gevallen zijn. "Hé niet weg gaan, we kunnen wat leuks doen." zegt hij en kijkt me grijnzend aan. Hij staat te dichtbij dus duw ik hem zachtjes naar achter. "Ik heb al plannen." zeg ik stotterend en loop snel weg met mijn spullen. Ik kijk achter me en zie hem me nog steeds aankijken, maar nu kijkt hij me verbaasd en doordringend aan. Ik loop verder zonder om te draaien.

Bij mijn kantoor aangekomen doe ik de deur achter me dicht en zet mijn spullen op mijn bureau. Ik pak snel mijn jas en bijpassende tas die ik altijd in mijn kantoor laat voor het geval koud wordt en ga opzoek naar Lexi. Ik loop naar de studio waar ze nu bezig moet zijn en zie haar haar spullen oppakken. Een mooie jongen loopt haar kant op. Dat is vast de model met wie ze moest werken. Ik loop snel op haar af voordat de jongen bij haar komt. "Hé, Lexi ik hoop dat je al klaar bent, je bent onze afspraak toch niet vergeten ?" vraag ik aan haar en ze kijkt verbaasd op.
"Nee ik ben het niet vergeten, ik moet eerst even langs mijn kantoor om mijn spullen te pakken. Kan je even wachten op me?" vraagt ze aan me. Ik knik met een glimlach en loop met haar mee. Voor de studio zie ik Harry staan en hij kijkt me met een grijns aan. Ik pak Lexi's hand vast en loop snel langs hem heen.
'Wat is er?" vraagt ze me verbaasd.
"Niets." zeg ik en haal mijn schouders op. Ik kan aan haar gezicht zien dat ze me niet gelooft, maar ze laat het gelukkig zitten. Ik wacht voor haar kantoor en als ze haar spullen heeft gepakt doet ze de deur achter haar dicht. We lopen samen naar buiten en praten over de shoots die we net hebben gehouden.

"Meneer Payne was gelukkig blij met de foto's." zegt ik tegen haar. Ze kijkt me blij aan.
"We hebben eindelijk een grote klus gekregen, de foto's komen gewoon op Vogue te staan." zegt ze enthousiast en ik knik blij naar haar. We zien een gezellig restaurantje voor ons en gaan naar binnen. We nemen plaats achter in het restaurantje bij het raam en kijken door de menu's. Een ober komt onze kant op en we bestellen allebei hetzelfde. Daarna loopt hij weg met onze bestellingen en ik kijk Lexi's kant op. Ik kijk geschrokken als ik zie wie er achter haar zit. Ik kijk in een paar groene ogen, wat doet hij hier? Als hij opmerkt dat ik hem heb gezien knipoogt hij en kijkt me met dezelfde grijns aan die hij me al geeft sinds de shoot. Ik kijk gelijk naar beneden, is hij helemaal gek geworden? Lexi kijkt me verbaasd aan en kijkt dan ook achterom. "Zayn." fluistert ze verbaasd. Ik kijk nog een keer en zie dat haar model ook aan tafel zit met Harry.

Harry en Zayn staan op van hun plaats en komen onze kant op. Ik kijk met grote ogen naar Harry, hij loopt vol zelfvertrouwen onze kant op. Iedereen kijkt hun kant op en het kan hun niet schelen. Als hij voor ons staat komt hij gelijk naast me zitten en Zayn naast Lexi. "We dachten laten we de dames even gezelschap houden." zegt Harry. Ik kijk naar Lexi en die heeft dezelfde gezichtsuitdrukking als ik. "Hoe?" vraag ik stotterend. "Ik ben jullie gevolgd." zegt hij als of het de normaalste zaak is. "Waarom?" vraag ik hem verward. "Nou ik vroeg je om wat leuks te doen en je had plannen, dus ik dacht; waarom volg ik je niet en ga meedoen met die plannen van jou." zegt hij en haalt zijn schouders op. Hij geeft een sein aan de ober en hij komt snel onze kant op. "Wat kan ik voor u doen? vraagt hij aan Harry. Harry en Zayn bestellen wat en de man loopt gelijk weg. Dit is te gek voor woorden.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen