Foto bij Chapter 4 || Melanie Kaya Black

xxBluesky
Numner 205 ....... Where have I seen that

Mijn vader geeft mij nog een kus op mijn kruin en mijn moeder sluit me nog een keer in haar armen met de belofte dat ze me elke avond belt. Met mijn tas over mijn schouder en mijn koffer achter mij aanslepend loop ik richting housenumber 205. Overal zie ik mensen buiten op hun veranda’s zitten. Als ik bij housenumber 205 net naar binnen wil gaan, blijf ik nog even stil staan. Uit het huisje naast die van mij komt een geschreeuw, waar vervolgens een bulderende lach achter aankomt. ‘crazy people.’ Mompel ik in mezelf. Ik draai de sleutel om en loop naar binnen. Met open mond sta ik te kijken. Ik had stapelbedden verwacht. Maar er staan vijf tweepersoonsbedden. Boven de bedden hangen klamboes. Ik pleur mijn koffer op het laatste bed. Ik zou deze zomervakantie dus doorbrengen met vier andere mensen. Fijn, vrienden maken. Ik kijk het huisje rond en kom al snel tot de conclusie dat er voor iedereen een aparte kast is. Ik sleep mijn koffer mee en begin mijn kleding in de kast te leggen en op te hangen. Mijn pyjama leg ik apart zodat ik die zo op mijn bed kan neerleggen. Al snel hoor ik dat de deur open gaat en er iemand binnen komt. Ik loop richting de andere kamer waar de bedden staan. In de deuropening staat een meisje met blond haar, ongeveer 19 net als mij en een prachtig figuur. ‘Hello, I’m Rebecca Glimmer McCall.’ Ze steekt haar hand uit die ik vast pak.
‘Hello, I’m Melanie Kaya Black, nice to meet you!’ De klik die ik ook eerder met Angel had, voel ik nu weer. Met deze instelling zou het kamp nog wel eens tegen kunnen vallen.
‘So were are you from?’ vraagt ze.
‘Oh i’m from London. And you?’
‘I’m from Birmingham. Is it good that I take this bed?’ ze wijst naar het bed naast dat van mij.
‘Sure!’
Ze pakt haar koffer en legt dit op haar bed.
‘Uhh Rebecca before you unpack your suitcase here. In the other room are wardrobes.’
‘Oh thank you for warning!’
Ze pakt haar koffer en sleept die naar de andere kamer toe. Ik plof op mijn bed en pak mijn bagage tas uit. Ik stop de spullen in een kastje dat naast mijn bed staat. Als ik mijn vest tegen kom sta ik op en loop naar de andere kamer toe waar ik hem in mijn kledingkast hang. ‘Rebecca? Where are you?’
‘I’m here! And you have to see this!’
Ik loop naar haar toe en mijn mond valt open. DE BADKAMER. WAUW. ‘It is amazing!’ stamel ik uit. We kijken beide om als we de deur open horen gaan. We lopen naar de kamer toe en zien twee meiden staan. Eentje met zwart haar, ongeveer 17/18 en een meisje met rood haar die ook ongeveer 17/18 is.
‘Hello, I’m Carlisa Deidre Smith.’ Zegt het meisje, dat blijkbaar Carlisa heet, met het zwarte haar.
‘Hello, I’m Hailey Kristina Jackson.’ Zegt het meisje met de rode haren.
‘Hello, I’m Melanie Kaya Black.’ Zeg ik en schud de handen van de meisjes.
‘Hello, I’m Rebecca Glimmer McCall.’ Ook Rebecca schud hun handen.
‘Nice to meet you.’ Zeggen de meiden in koor, waarna we allemaal in de lach schieten.
‘Well, Rebecca and I already choose a bed. If you go the next door, there are the wardrobes. And there is a door and if you pass that one, you’ll see the badroom.’ Een snelle beschrijving van het huisje dan maar. Rebecca en ik lopen de veranda op en gaan daar zitten. ‘Do you play guitar?’ vraagt ze aan mij.
‘Uh yes I do. How did you kno.. ohh you saw him inside. Did you?’ met een knik krijg ik bevestiging

Zo hoe vinden jullie het tot zover??


weet een van jullie een programma ofzo waarmee ik filmpjes kan downloaden en die dan later gebruiken om een trailer te maken??

Reageer (2)

  • 1954

    Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat! :)

    1 decennium geleden
  • BirdBlood

    LEuk! snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen