Foto bij 10


Jenny's gezicht



Hier een lange omdat ik gister geen vervolgje had geschreven

Ik word rood en zeg "Ja lach me maar uit, ik schaam me rot". Hij lacht en zegt "Zo erg was het niet, ik vond je best goed dansen vergeleken met mij" zegt hij tegen me. "Dank je wel voor het liegen" zeg ik ook lachend. "Ik ben echt verschrikkelijk, heb je me ooit zien dansen. Dan ga je je helemaal weer goed voelen" zegt hij serieus tegen mij en ik moet lachen door de gezicht die hij trekt. "Hé Jenny goeie moves" hoor ik Ed naast me zeggen. Ik doe mijn handen voor mijn gezicht en maak een mopperend geluid. Ik hoor ze allebei lachen. "Kunnen we het aub niet hebben over mijn afgang" zeg ik tegen hun. Ed knikt en probeert zijn lach in te houden. "Jenny ga je mee naar huis? hoor ik Jade achter me vragen. Ik knik en pak snel een fles water. "Ooo Jade dit is Harry en Harry dit is Jade" zeg ik om niet onbeleefd te zijn. Ze geven elkaar een hand en Harry blijft me aankijken. "Wij moeten gaan" zeg ik ongemakkelijk. Ed en Harry knikken. Ik wil Harry een hand geven maar hij geeft me een knuffel. Wat? Ik doe als of het normaal is en omhels hem terug door mijn armen om zijn middel te doen. Hij ruikt echt lekker denk ik bij me zelf. Ik laat hem los en geef ook Ed een knuffel.

"We kunnen samen in de toekomst misschien een liedje schrijven" zegt hij tegen me. Ik kijk hem vol ongeloof aan. "Met mij? vraag ik hem stotterend en hij knikt lachend. "Dat zou geweldig zijn" zeg ik hem. 'Geef me je nummer en dan contacteer ik je" zegt hij. Ik knik en geef hem mijn nummer. Ik kijk Harry's kant op en hij kijkt blij naar me. "Hier heb je ook mijn nummer" zegt hij en pakt mijn telefoon. Hij voegt zijn nummer toe aan mijn telefoon en hij geeft hem weer terug aan mij. "Bedankt" zeg ik en loop met Jade weg. Als we de hoek om zijn springen we allebei. "Ik heb de nummer van Ed Sheeran" zeg ik haar fluisterend. Ze knikt blij en springt met met me mee, als we horen dat ze ook naar buiten lopen doen we normaal en lopen we rustig naar onze bus. Binnen de bus vertel ik het Sam en ze kijkt me met open mond aan. We kletsen de hele weg naar de x factor huis. We lopen naar binnen en we zijn allemaal uitgeput.

"Zullen we voor ons zelf stemmen? vraagt Sam ons na dat we allemaal onze pyjama's hebben aangedaan. Ik en Jade kikken lachend. Iedereen pakt zijn telefoon en begint met stemmen. "Meisjes ik kan echt niet slapen" zeg ik 3 uur later. Het is nu al 4 uur in de ochtend. "Ja ik ook niet" hoor ik Sam en Jade zeggen. "Zullen we een film kijken? vraagt Jade. We knikken en gaan bij haar in bed. Eerst pakken we wat te eten en we kijken met z'n allen een film.

Ik schrik wakker door een geluidje. Ik kijk naar de wekker en zie dat we bijna te laat zijn. "Jade, Sam wakker worden. De bus vertrekt binnen een kwartier" zeg ik en sta op. Iedereen rent heen en weer. Het eind resultaat viel mee. We rennen naar buiten en de bus zou net weg gaan. De bus stopt en laat ons instappen."Net op tijd dames" zegt de chauffeur en we stappen in. We gaan allemaal op een stoel zitten en kijken chagrijnig voor ons uit. "We hebben te weinig geslapen. We stappen de bus uit en lopen gelijk naar de stage.

Kelly ziet onze kop en lacht ons uit. "Wat de hel hebben jullie gedaan met jezelf? vraagt ze nog steeds lachend. Sam gromt en laat zichzelf zakken op de grond. Ze ligt lang uit op de grond en doet haar ogen dicht. Jade loopt naar één van de stoelen en doet ook haar ogen dicht. "We konden niet slapen" zeg ik schor. "Is er thee? vraag ik aan haar. Ze knikt lachend en wijst naar een tafel. Ik loop ernaar en schenk een kopje thee voor mezelf in. 'Wat gaan we vandaag doen? vraag ik en doe mijn handen om de warme kom. "We moeten eigenlijk oefenen, maar ik geef jullie nog een half uurtje om bij te komen" zegt ze lachend en kijkt naar Sam. Ik hoor haar zachtjes snurken en moet ook lachen om het zicht.

Ik zing de laatste hoge noot en we kijken afwachtend naar Kelly. "Dat was geweldig" zegt ze en maakt een gek dansje. we doen met haar mee en zo gaat het een half uurtje verder. "Hoe laat is het eigenlijk? vraag ik. "7 uur, jullie moeten je snel klaarmaken en drink nog wat redbull ofzo. Jullie hebben de energie hard nodig" zegt Kelly tegen ons. We knikken en lopen naar de kleedkamers. We worden gelijk gepakt door drie vrouwen en ze beginnen gelijk aan onze haar en make up. Na een kwartier is ze klaar en zoeken we wat ik moet aandoen. Ik trek snel de mooie jurk aan en ga naar de tafel vol met drinken. Ik pak een blikje redbull en neem een slok. ik moet genoeg energie hebben vandaag zoals Kelly al zei.

Na een half uur zegt de man dat de finalisten op moeten. De enige die over zijn, zijn wij, Tom en Union J. We lopen snel achter de schermen en als ze opengaan begin ik met het begin van het liedje, daarna Sam en dan Jade. Dan zingen we samen en komen Tom en Union J tevoorschijn. We maken het liedje af en gaan backstage om een paar interviews te houden. Daarna rennen we snel achter de schermen en beginnen aan onze liedje. We geven 100 procent vandaag, ik doe alle hoge noten en we dansen perfect. We klinken ook heel zuiver, iedereen staat op en danst mee. Kelly kijkt ons trots aan en klapt blij op de tafel. Simon kijkt ons met een grijns aan, ik moet er echt achter komen waarom hij ons altijd zo aankijkt. Na die performance lopen we snel weg zodat de volgende act kan performen. Een man pakt ons en neemt on weer mee naar de interview kamer. We praten met een paar interviewers en rennen weer terug achter de schermen. Ik ben nu al kapot, we zingen het volgende liedje en doen hard ons best. Na dit liedje mogen we eindelijk even op adem komen en we zitten uitgeput op de eerste bank die we zien.

"Ik weet niet voor jullie maar ik ben kapot" zegt Sam. We knikken en ik loop naar de tafel met drankjes om een flesje water te pakken. "We komen elkaar wel vaak hier tegen" hoor ik Harry's stem naast me zeggen. Shit, ik hijg als een paard en dan moet Harry natuurlijk komen. Waarom is hij altijd aanwezig op de slechte momenten. "Ja" zeg ik en probeer op adem te komen. Ik neem een slok water en kijk zijn kant op. "Hoi, jullie gaan optreden vandaag toch? vraag ik aan hem. Hij knikt. "Harry en met wie ben jij hier aan het praten? vraagt Louis hard. De andere jongens komen er ook bij staan. Ik stel mezelf voor en wil ze een hand geven maar ze geven me allemaal een knuffel. Misschien doen ze dat omdat ze vaak fans knuffelen. "Jij zit in Sparks toch? vraagt Niall. Ik knik en kijk blij naar hem. "Jullie zijn echt te gek, ik heb op jullie gestemd" zegt hij tegen me. "Bedankt, jullie zijn ook geweldig. Ik wil veel succes zeggen maar dat hebben jullie niet nodig, jullie gaan het toch perfect doen" zeg ik tegen hun. Ze kijken me blij aan, als of ze me hebben goedgekeurd. Ik begin me ongemakkelijk te voelen. "Ik moet gaan, ik weet zeker dat Sam zo gaat roepen dat we moeten optred-". Ik heb mijn zin niet afgemaakt en ik hoor Sam al roepen. "Jenny snel we moeten nu op". "Dat bedoel ik" zeg ik. Ze lachen allemaal en ik zwaai naar hun.

Ik ren snel en stop achter de schermen. Dit keer zingen we een rustig liedje en krijg ik een gitaar in mijn hand. We staan allemaal voor een microfoon en laten onze vocals goed horen. Na de optreden komt Olly onze kant op. "Dat was geweldig dames, de tijd dringt als jullie vinden dat Sparks door moet moeten jullie nu stemmen. Over een half uur kan dat namelijk niet meer". Iedereen juicht voor ons en we lopen backstage. De zenuwen komen weer terug als Kelly naar ons toeloopt. Union J staat naast ons en zij kijken ook nerveus voor zich uit. "Hoe is het met mijn groups?"raagt Kelly aan ons. "Goed" zeggen we met een halve glimlach. "Wees niet bang, ik weet wel zeker dat Simon jullie allebei gaat signeren, ook al winnen jullie niet. Maar ik weet zeker dat het één van jullie is" zegt ze tegen ons. Ik wil niet dat deze droom stopt denk ik zuchtend bij mezelf.

We gaan naar de scherm en zien One Direction optreden. Ze zingen hun nieuwe lied 'Little Things'. Ze zingen prachtig samen. Harry met zijn raspy voice, ik vind zijn stem geweldig. Als ze klaar zijn word er hard gejuicht voor hun en Simon kijkt hun met die blik aan die hij ons altijd geeft. De jongens maken wat grappen met Olly en dan vraagt hij wat aan Harry. "Wat is er tussen jou en Jenny? Ik kijk met open mond en grote ogen naar het schermpje. Wat?!?! Is dit zijn wraak voor wat we hem hebben aangedaan. We hebben een video van hem in zijn kamer op YouTube geplaatst en geloof me het is de meest gênante video ooit. Harry kijkt ongemakkelijk naar Olly en de jongens kijken hem met een grijns aan. "Ja Harry vertel hem wat er tussen jou en Jenny is? vraagt Louis en tikt hem met zijn elleboog aan. Ik kijk verbaasd naar het schermpje. "Nee er is niets we zijn gewoon vrienden en ik vind haar een geweldige meid" zegt Harry met een grijns en doet zijn handen achter zijn rug. "Kom op Harry, vertel het ons" zegt Olly lachend. "Nee er is echt niets" zegt Harry. Sam en Jade kijken me vragend aan en ik haal mijn schouders op. "Oké, ik hoor het wel als er iets is" zegt Olly en Simon kijkt blij naar hun. "Give it up for One Direction" zegt Olly en ze lopen weg. Louis gaat met zijn hand door de krullen van Harry en dan zien we ze niet meer.

"Kom op we moeten gaan" zegt Kelly en we lopen achter haar aan. Ze houd mijn hand vast en die van George. Sam en Jade lopen naast me en we horen dat x factor deuntje dat mij de kriebels geeft. "En degene die nu de competitie verlaat is" zegt Olly en houdt de spanning er in. "Union J". We kijken allemaal geshockt voor ons uit. We knuffelen de jongens en ze glimlachen naar ons. "We hopen dat jullie winnen, jullie verdienen het" zeggen ze. We kijken hun verdrietig aan en knikken. "Nu is de strijd tussen Sparks en Tom, jullie kunnen weer stemmen. In de tussen tijd zingen ze een duet".

We knikken en zingen het liedje 'Coming Home'. Ik begin het liedje samen met Jade. Sam rapt een stukje en dan gaat Tom verder met de rap. Ik en Jade zingen weer het refrein en ik was bang voor dit stukje. Ze willen dat ik ga rappen. Ik begin met de rap en Sam en Jade kijken me blij aan. Ze doen hun duim omhoog. Nu zingen we met z'n allen het refrein 3 keer en ik zing er de hele tijd overheen. Ik geef een lange noot en Tom zingt er nu over heen. We eindigen het liedje samen en knuffelen elkaar. We hebben ons best gedaan en als we niet winnen maakt het niet uit.

"Tom het was geweldig om met je gewerkt te hebben, je stem is geweldig en je uitstraling is ook perfect" zeg Simon. "Sparks jullie wisten me elke week te verbazen. Ik denk echt dat jullie ver zullen komen na deze competitie, het was geweldig om jullie hier in de x factor te hebben. Jullie uitstraling, jullie band, de harmonies en jullie personaliteit. Perfect gewoon" zegt hij. "Na de comments moeten we bekend maken wie gewonnen heeft" zegt Olly. Ik knijp Kelly en Jade's hand fijn. "En de winnaar is...". Ik kijk naar beneden, ik wil heel graag winnen maar ik heb het gevoel dat we niet gaan winnen. "SPARKS" schreeuwt Olly in de microfoon. Ik sta versteend op mijn plek en mijn mond staat wagenwijd open. Ik zie Jade, Sam en Kelly heel hoog springen. Ik word van alle kanten geknuffeld en dan pas kom ik uit mijn shock. "We won" zeg ik blij en ik knuffel iedereen die ik zie. "Congratulations" zegt Harry naast me. Hij knuffelt me en ik knuffel hem blij terug.

Reageer (2)

  • CaroX

    Zou je ook eens een foto van Jade en Sam willen uploaden?
    #curiousabouthowtheylook
    xx

    1 decennium geleden
  • CaroX

    Wauw, snel verder :)
    Ik hou van dit verhaal...
    Can't wait for more!!
    Zou je misschien ook eens mijn fanfic willen lezen?
    http://www.quizlet.nl/stories/130870/life-can-be-hard--louis-tomlinson/
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen