Foto bij Chapter 7 || Melanie Kaya Black

Heej, Ik ga binnenkort een Q&A doen.
Dus stel je vraag. Het mag aan iedereen, ook aan mij!.
Kusjes

De dag begon me al goed te doen! Eerst ontmoet ik een te gekke meid. En een half uur later komen er twee knappe stukken (die blijkbaar onze buren zijn) op ons af! Nu staan we voor een soort podium. Om een uur was om geroepen dat we twee uur aanwezig moesten zijn. Het is vijf voor twee en ongeveer het hele kamp staat er al. ‘What do you think we’re gonna do?’ vraagt Hailey aan ons.
‘I’ve no idea.’ Zeggen we met zijn drieën tegelijk.
‘Welcome to summercamp TeenAngel!’ Ik proest het weer uit. En zo te horen ben ik niet de enige. Achter mij gaan vijf jongens helemaal stuk. Ik draai me snel om en zie dat de jongens van vanmorgen er ook tussen staan.
‘Today we have a special program. Once a week we do an activity with the whole group. Saturdays and Sundays you have free days. The other days, you’re in a group. Selected by your housenumbers. Tomorrow morning. There will be a list with the groups on it.’ zegt Ben Chair.
‘Holly shit.’ Hoor ik van achter komen.
‘So today we are going into the woods, and go archery!’
Wat! Boogschieten. Omg dit gaat nog eens wat worden. Ik ben zo scheef als een kanarie!
We hebben een half uur de tijd om ons om te kleden. Rebecca en ik sprinten richting ons huisje en kleden ons om. Ik trek een Donnay trainingsbroek aan. Daarover heen trek ik een shirt. Rebecca komt de kamer binnen lopen. Ze heeft ook een Donnay trainingsbroek aan, maar alleen een topje erover heen. ‘Heej, maybe we’re seeing the hot guys again?’ zegt ze.
Ik schiet in de lach en samen lopen we weer terug naar het terrein. Daar krijgen we allemaal een boog en een koker met pijlen erin. Er worden voor de zekerheid wel groepen gemaakt. Van 12- 15 van 16-18 en daarna van 19-21. Samen met Rebecca loop ik naar het groepje 18-21. Daar aangekomen zien we onze buren staan. Ik krijg een schuin oog van Liam (geloof ik) en zodra ik hem aan kijk draait hij zich met een rode blos op zijn wangen weer op. Ik zie dat Rebecca contact heeft met Harry. Die twee zouden een schattig stel zijn. We krijgen instructies over het gebruiken van de boog en we trekken het bos in. Ik loop samen met Rebecca, als Harry naast Rebecca gaat lopen en Liam aan de andere kant komt. Ik kijk Rebecca aan. Ze glimlacht naar me en gaat flirten met Harry. ‘And are you a little bit good in archery?’ vraagt Liam aan mij.
‘No absolutely not! I am very skewed.’ Het is tenslotte de waarheid. Ik ben echt niet recht.
‘Maybe.. uhh.. Maybe I can help you?’ vraagt hij aan mij.
Ik kijk hem aan en zie de rode blos weer terug komen. Awhh wat schattig!
‘Uhh, that would be great!’ gelukkig. Misschien ben ik dan niet zo heel scheef.
We moeten in een cirkel om de ‘leraar’ heen gaan staan, waar alles nog een keer wordt uitgelegd. We lopen nu allemaal naar een hoedje waartegenover een bord staat met een roos enzo. We moeten aanspannen en loslaten. Mijn pijl schiet natuurlijk weer helemaal scheef. Schamend kijk ik om me heen en zie dat het bij vele ook fout is gegaan. Pfff. Onze buren gaat het wel heel goed af. Ze hebben alle vijf in de roos geschoten. ‘Harry, maybe you can help Rebecca, Zayn you can help her, Louis you can help that girl next to Rebecca, the left one. Liam you can help the right one, Melanie. And Niall you can help her.’
De jongens lopen naar de aangewezen mensen. Niet dat veel mensen het gehoord hebben, maar die namen, ze komen me ergens bekend van voor. Ik word door Liam uit mijn gedachten geholpen. Mijn boog wordt opgetild en mijn handen worden goed gelegd. Ik kijk in een keer op en kijk recht in de ogen van Liam. ‘Uh Thanks.’ Zeg ik snel.
‘Now you have to stay straight. Focuses on the board, and let the arrow then slowly go.’
Ik doe wat hij zegt, en mijn pijl beland op het bord. In de cirkel! ‘He thank you!’ zeg ik dankbaar.
Ik zie dat Harry met zijn armen om Rebecca heen staat en haar armen in de juiste posities doet. Liam ziet me naar haar staren en neemt mijn boog over.
‘Watch me.’ Grijnst hij.
Met een zwaai draait hij zich om en schiet op het bord van Rebecca. Ik zie dat Rebecca en Harry schrikken en schiet in de lach. Ze kijken om en Liam en ik gaan stuk. We komen niet meer bij van het lachen. ‘Very funny Liam!’ schreeuwt Harry. Waarna wij op de grond belanden en rollen van het lachen.
‘Ladies and Gentlemen! We’ve to go back!’ zegt de leraar.
Ik krijg een hand van Liam en hij helpt me overeind. Grijnzend lopen we terug naar het camp.

Een quiz om te kijken op wie jij lijkt!!
http://www.quizlet.nl/quiz/396633/welke-personage-uit-mijn-verhaal-lijkt-op-jou

Reageer (3)

  • Creator

    HAha :P

    1 decennium geleden
  • Gonenow

    Omg Liam :') geniaal xx

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    Whaha Liam xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen