Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Roundhouse

    Yay dates met Astoria. Gezien het ook lastig was met Anthriël komt dat ook vast met de tijd. Echt een mooi en niet overhaast einde. En het blijft echt een geweldig mooi idee, het idee dat iedereen een beschermengel heeft die het beste in je naar boven kan halen en je steunt : ) prachtig verhaal!

    6 jaar geleden
  • DeNaamIsGideon

    Zwaar leven

    7 jaar geleden
  • Agree

    Het is misschien al een jaar geleden sinds de laatste reactie, maar ik vond toch dat ik er eentje moest zetten. Ik heb je verhaal in een ruk uit gelezen en ik vond het echt heel goed en aangenaam geschreven. Het is eens leuk voor de verandering om Draco niet zijn zin te zien krijgen. Ik ga me eens aan je andere verhalen zetten. (:

    8 jaar geleden
  • EveningLight

    Okay, dat klonk echt heel droog, sorry. Anyway, ik vind het natuurlijk ook prachtig geschreven, net zoals de rest natuurlijk :D

    9 jaar geleden
  • EveningLight

    Prachtig einde... Wel heel zielig natuurlijk, maar het is ook weer eens wat anders dan de "En ze leven nog lang en gelukkig..."-einde

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen