Foto bij 7.

Picture: Severine met haar rode jurk en haar gekleurd haar.

Reactie..

Toen ik dit zei ging juist het PING geluidje van de lift dat we op het tweede waren. Ik was blij dat ik daar van af was. Het gesprek met Mr. Smit was weer zeer zakelijk. Hij was wel met een voorstel niet akkoord van mij en daarover hadden we gediscusieerd maar wie ben ik om dat te doen en natuurlijk heeft hij zijn gelijk gehaald. Ook vroeg hij aan mij of ik al de aantallen wist van hoeveel personen er zaterdag komen naar het personeelsfeest.
'34 personen maar ik heb jou er niet bijgerekend. Kom je alleen of met ...' vroeg ik
Ik was nog niet uitgepraat of hij riep al 'Ik kom alleen'. Nu weet ik nog niet of hij een partner en kinderen heeft. Eigenlijk gaat het mij ook niet aan.

Het was zaterdag en ik was al heel de dag onrustig. Vanavond zag ik Steven en ik moest indruk maken. Ik had mijn meest sexy jurk uit de kast gehaald, hij was rood met rode stiletto hakken. Het kon er nog juist mee door vond ik zelf. Ik had mijn haar in het blond gekleurd zoals het vroeger altijd was. Ik heb soms nood aan afwisseling en nu vond ik het de moment voor verandering. Annie en Jonas gingen om zeven uur om mij komen. Het was iets voor zeven dat de bel ging. Ik deed de deur open en liet ze in de gang wachten.
'Geef mij nog twee minuten enkel nog mijn handtas en jas pakken en ik ben klaar' zei ik gehaast.
' Severine je bent prachtig, je haar ohh..' zei Annie
'Dank u girl, jij ziet er ook goed uit'
Jason knikte en trok een verleidelijke knipoog naar Annie. Na tien minuten rijden waren we er. Het was in een grote feestzaal '' De Sterre'', maar het was ook een Bed & Breakfast. Ik was eigenlijk wel zenuwachtig.
'Wow wat groot' riep Annie.
Ze riep het veel te luid want toen wij binnenkwamen keek iedereen op naar ons. Ik zag dat Steven staarde en keek recht in zijn ogen. Tot ik blozend mijn blik afwende. Er waren in totaal 32 mensen want er hadden er nog een paar afgezegd. Het was één grote tafel, de naamkaartjes stonden op tafel. Toen wij een uur aan het aperitieven waren begon ik mij al lichtjes te voelen. Champagne steeg altijd rap naar mijn hoofd. Ik was dan ook blij toen de obers ons naar de tafel begeleide. Toen iedereen zat keek ik rond wie er dicht bij mij zat. Naast mij zat Annie en de andere kant Gustav. Ohnéé... Toen ik voor mij keek zag ik dat schuin over mij Steven zat met daarnaast ANGIE. We waren nog maar aan het voorgerecht en ik ergerde mij al dood aan hoe Angie deed tegen Steven. Ze praatte continu tegen hem en ze ging wat dichter zitten zodat hij een goede inkijk had in haar decoloté. Na nog een paar glazen wijn voelde ik mij al wat losser komen en ik begon mij wat meer te amuzeren en had mij voorgenomen om mij er niets van aan te trekken. Ik begon meer en meer te praten tegen Gustav. Eigenlijk was hij nog aangenaam gezelschap en van uiterlijk was hij ook niet mis hij had bruin warig haar en blauwe ogen. Ik had al een tijdje door dat hij mij wel zag zitten maar ik scheepte hem altijd af. Ik vond het geen goed idee dat ik date met iemand van het werk. Gustav en ik waren al heel de avond aan het praten en het viel mij op dat Steven af en toe keek naar mij. Na het eten mochten we naar de lounge ruimte waar er verschillende groepjes vormden. Steven, Angie, Jonas, Annie, Gustav, Dirk(Onderdirecteur) en ik zaten allemaal samen in de zeteltjes. Op een gegeven moment excuseerde ik mij omdat ik naar het toilet moest. Als ik teveel dronk moest ik veel naar het toilet en het was al de derde keer. Ik moest een lange gang door voor ik bij het toilet uitkwam. Na dat ik naar het toilet was geweest waste ik mijn handen en controleerde ik mijn make up. Alles was gelukkig nog goed maar toch had ik mij nog een beetje bij moeten sminken. Ik verschoot van een stem toen ik uit de toiletten kwam.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen