Foto bij Hoofdstuk 18

‘… toen was ik dus echt zo van: ‘alsof ik dat niet weet’ en toen keek hij mij echt zo aan van: what the fuck? Maar op dat moment wist ik dus niet dat…’. En bla. Bla. Bla. Maroon kreeg er hoofdpijn van. Ze zuchtte diep. Ruby zat naast haar in de auto en bleef maar doorpraten. Harry zat weer naast Ruby en leek ook niet meer te weten waar het meisje het allemaal over had. Met veel gedoe, omdat Maroon na Harry de auto in was gestapt, had Ruby het voor elkaar gekregen dat zij nu in het midden zat.
‘Ja, je kan het hotel zien’, merkte de chauffeur op. ‘O, thank god…’, mompelde Maroon, wat haar blik van Ruby opleverde. Ze keek maar niet terug, bang dat ze haar zelfbeheersing zou verliezen en haar nog iets zou aandoen. ‘Wow, er staan echt heel veel fans’, deelde Harry mee. ‘Echt waar?!’, riep Ruby. Ze boog naar voren om door het raam te kijken. Veel te ver. Ze zat zowat op Harry’s schoot. Maroon wierp ook een blik naar buiten. Ja, het was echt waar. Er stonden wel meer dan honderd meisjes voor het hotel. Ze kon nog net zien hoe de jongens, door de enorme menigte, het hotel in liepen.
De auto kwam tot stilstand. Sheng stond voor de auto op hen te wachten. Een paar bewakers hielden, zo goed als mogelijk was, de voorste meisjes tegen. ‘Nou, succes’. De chauffeur keek achterom. Hij glimlachte hen bemoedigend toe. ‘Ja, bedankt’. Harry glimlachte terug, waarna Sheng de deur opende. Maroon ademde even diep in uit, waarna ze als laatste de auto uitstapte. Het geschreeuw was oorverdovend. Overal zag ze meisjes met borden en telefoons in hun handen. Sommigen waren zelfs aan het huilen. Langzaam schudde ze haar hoofd. Gekkenwerk.
‘Oke, kom maar mee’, zei één van de vele bewakers, waarna Ruby achter hem aan liep. Sheng pakte Maroon even bij haar arm. ‘Gewoon glimlachen en doorlopen’. Maroon knikte. Harry liet haar voorgaan. ‘Dames voor’. Ze liep voor hem uit, achter Ruby aan, maar draaide haar hoofd tijdens het lopen zodat ze met hem kon praten. ‘Dat is gewoon een excuus om naar iemands kont te kunnen kijken’. Harry moest lachen. ‘Je hebt me door’.
Aan beide kanten hielden bewakers de fans tegen, proberend een doorgang voor hen te maken. Sheng liep achteraan. Maroon had het idee dat ze doof werd. Ze kon niet eens verstaan wat de meisjes allemaal riepen. De man rechts van haar zette ineens een stap achteruit, waarbij hij haar zo half omver duwde. ‘Wow…’, mompelde ze, proberend recht te blijven staan. Ze voelde een paar handen op haar heupen. Toen ze achterom keek, zag ze Harry naar haar glimlachen. Haar mondhoeken trokken omhoog. Misschien dat haar plan nog makkelijker zou gaan dan gedacht. ‘Dankje’. Ze legde haar handen over die van hem heen. Hij leek het niet erg te vinden.
Ruby keek even achterom. Toen ze had gezien waar hun handen lagen, keek ze nog een keer. Eerst gingen haar wenkbrauwen een stukje omhoog, waarna ze nijdig naar Maroon keek, die naar haar knipoogde. O, wat vond ze dit toch leuk. Tot haar opluchting kwamen de deuren van het hotel in zicht. Ze werd best wel gek van het geschreeuw en verlangde naar wat stilte. De deur werd opgehouden door weer een andere man, waarna ze snel naar binnen liepen. De fans bleven voor de glazen deuren staan. De overige vier jongens stonden een paar meter verder te wachten.
Vanuit haar ooghoek zag ze hoe haar vader terug kwam lopen van de receptie. Hij wierp een blik op haar, waarbij ze snel Harry’s handen los liet. Hij liep links langs haar heen, glimlachte nog een keer naar haar en liep toen weg, naar de jongens, waarbij zijn handen van haar heupen gleden. Ze glimlachte terug. Het werd leuker en leuker.
Ruby liep haastig naar Harry toe. Maroon sloeg haar armen over elkaar en volgde wat langzamer. Sheng stond ondertussen al bij de jongens. Rick kwam bij hen tot stilstand.
‘Oke… Hier zijn jullie sleutels…’, mompelde hij. Hij gaf er drie aan Liam. ‘Jullie zijn nu wel groot genoeg dat jullie zelf de kamers kunnen verdelen, toch?’, vroeg hij voor de zekerheid. ‘Ach, Rick, tuurlijk kunnen we dat’, vond Louis. Rick gaf hem een blik, maar keerde zich toen tot de overige drie.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen