Lolla was bang, heel bang. In de klauwen van de zuurkraai vloog ze verder. Daar zag ze het nest. Ze dacht nog een keer ; dit is echt een boring verhaal waarom moet ik nou dood gaan?? (Niet zeuren dat is nou eenmaal zo)
Maar ik wil nog niet dood! Snik. ( hmmmmm ik zal erover na denken)

Lolliebollie en lolloe vlogen in de spekkelin. Hun siroopbenzine was bijna op. Ze zagen een vage schim van de zuurkraai.
Maar ze moesten landen. Vlak bij hun landingsplaats was een siroop meertje en ze vulden de tank. ,,snel stijg op!" Zei lolloe. Snel stapten ze in en vlogen ze met volle vaart naar het nest van de zuurkraai. De kraai had eieren!! Ze waren van chocolade en konden elk moment uitbarsten. Daar was lolla!!! Snel stap in de spekkelin! Riep lolliebollie. Maar toen barstte de eieren open. Kleine kraaitjes met valse oogjes kwamen op lolla af. Waggelend liepen ze naar haar toe. Tot de voorste bewusteloos neerviel. Lolliebollie sloeg met zijn lolliestokjes de kraaitjes een voor een neer. Maar daar kwam moeder kraai!! ,,snel in de spekkelin!!" Riep lolloe . met zijn Drieën rendden ze de spekkelin in. Ze vlogen weg en landde even later netjes op de grond. Phieuuw was dat ff spannend!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen