Zijn mentor gaf hem gelijk , later hadden ze samen nog een leuk en interessant gesprek gevoerd over sporten en de economie van afrika en indonesie. Ze waren het met een hoop dingen over eens , Ryan straalde van binnen en vooral van buiten. Zo trots voelde hij zich door te praten met zijn mentor over belangrijke dingen , dingen die er toe deden.

ook was hij trots omdat hij zijn mentor bewonderde om alles wat die man deed. Hij was zo wijs. zijn klas was nu aan het pauzeren op die school er naast , Ryans school was zo klein dat ze geen kantine hadden, een gymzaal hadden ze ook niet, dat werd ook op een andere school gedaan. Hun school was maar 1 verdieping en bestond uit ;
- instructie lokaal boven , daarnaast zat in een kleine uithoek het docente kamertje (met recht kamertje)
- het OLC (open leer centrum) het was zoals de naam al zij open en het zat in het midden van de school , de balie stond daar ook , en naast het instructie lokaal zat de zithoek;
een open ruimte met een chille bank en tv , die nooit aanstond.
naast het OLC had je de computer ruimte boven. daarnaast stonden 2 deuren dat naar een trap leidde , dit was de bovenverdieping.
maar dan moeten we de populaire kroeg niet vergeten , dat is waar de docente aten en als vanzelfsprekend zat er dus een mini keuken. ook werd er regelmatig les gegeven en de toiletten waren boven.
we volgde de trap naar beneden dan kwam je in een op zich kleine hal. je had een deur opening geschikt om maar 2 mensen tegelijk door te laten, aan je rechter hand had je het instructie lokaal beneden en aan je linker hand de computer ruimte beneden. als je verder doorliep kwam je in een grote ruimte met kluisjes ( boven naast de kroeg had je ook een kleine ruimte met 1 rij kluisjes) , waar een deur zat die toegang bood naar de slaapzaal.
dit was zijn school niet meer en niet minder.

Zijn vrienden kwamen langzaam aan gelopen, hij stond op en keek nog een keer naar die lange man die rustig zijn sigaret rookte, "Ik denk dat ik even zinloos heen en weer gelopen " zijn mentor knikte alleen maar en Ryan liep richting zijn vrienden groep. De jongens begroette hem met veel volume eenmaal bij de deur liepen ze naar binnen waar ze direct op het dag rooster gingen kijken.
Ryan bleef achter , liep i.p.v naar het dag rooster naar meneer salomon en vertelde alles over zijn gesprek met zijn mentor. zijn vrienden liepen langs hem heen richting het instructie lokaal (boven), Ryan sloot het gesprek en maakte een sprintje naar beneden pakte zijn boeken en haalde zijn mentor in op de trap. Hij ging vooraan zitten en keek verwachtingsvol naar de beamer, daarop stond al een powerpoint klaar over de industrialisatie.

na de les liep de klas leeg , alleen hij en maddison bleven over. Ryan had niets door hij zat druk te werken in zijn werkboek en had alles en iedereen afgesloten.
pas na een paar tikjes op zijn schouder keek hij op, en zag het gezicht van Maddison. "Mag k naast je zitten ?" "Natuurlijk" Ryan schoof zijn stoel iets dichter richting de tafel zodat ze achter hem langs er door kon. Ryan keek om zich heen en ontdekte dat iedereen weg was behalve hij en zijn mentor en natuurlijk Maddison.
"Meneer, ik heb een paar vragen over economie , vanwege uw afwezigheid kon ik ze niet stellen maar .." "Welk hoofdstuk snap je niet ?" hij stond op van zijn stoel , achter zijn laptop vandaan , en ging op zijn knieën zitten , hij bleef 2 koppen groter. "Ze zijn verspreid over alle hoofdstukken maar vooral hoofdstuk 4 snap ik niet" "Dart is ook een lastig hoofdstuk , wat heb je het eerste uur ?"
"Ik heb geen idee" Ryan verschoof de vele boeken die hij mee had genomen en keek bijna smekend richting Maddison "Sorry ryan ik weet het ook niet"
"Tja .. ik leg het je gewoon morgen uit, alles wijkt voor moí" met een veelte serieus gezicht keek hij hun kant op , beide schoten in een slappe lach.

Reageer (2)

  • Rxby

    Hahah,
    leeeuk<3

    1 decennium geleden
  • KatRaven

    whahaah ik zie het al voor me een serieus gezicht en dat ziet er niet uit xD:P:P:P

    super leuk snel verder(lol)(lol)(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen