Foto bij 9.

Picture: Audi r8

Vraagje: Post ik niet te vaak? en zijn de hoofdstukken goed van lengte?
xx

'Is alles in orde?' vroeg hij zakelijk.
'Ja juist wat misselijk, ik heb denk ik wat teveel wijn op'
'Kom ik breng je thuis,' zegt hij zacht.
'Neen,het is oké, ik ben samengekomen met Annie'
'Het leek er niet op dat Mevrouw Stewart al van plan was om naar huis te vertrekken en ik denk dat het veiliger is als je nu naar huis gaat'.
'Als het dan echt moet, maar ik moet Annie op de hoogte brengen'.
'Je kan haar een sms sturen'
Ik had helemaal geen zin om met Steven alleen te zijn, we hebben daarjuist gezien wat er is gebeurt en dat mag zich absoluut niet herhalen. Waarom wil hij nu persé mij naar huis doen. Aan zijn gezicht had ik al direct door dat ik niet in staat was om hem van gedachten te doen veranderen. Dus stuurde ik maar een bericht.

Aan: Annie
23:39
Hey meid, ik ben met taxi naar huis. Voelde mij niet zo lekker, heb teveel wijn op. See you on monday x

Van: Annie
23:43
Oké, take care of you. Sms me als je thuis bent. Love you girl.

Op weg naar zijn auto was er een ongemakkelijke stilte, vanuit mijn ooghoek keek ik hem aan. Elke keer dat ik keek zag ik dat hij ook naar mij aan het kijken was. Toen we aankwamen op de parking drukte hij op het knopje van zijn auto. Iets verderop hoorde ik een klik. Hoe dichter we kwamen hoe meer mijn mond ophing, hij reed met de nieuwste audi R8 in het wit. Echt een prachtige auto. Toen ik naar de passagierskant liep volgde hij mij en deed de deur voor mij open. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt, het is echt een charmeur.
'Dank u en trouwens mooie auto' Zei ik wat overvallend.
'Ja één van mijn passie is mooie auto's'
'Welke passie's heb je zoal nog?'
' Hmm.. Dat vertel ik je wel een andere keer.'
Daar wist ik niet direct een antwoord op dus knikte ik alleen maar. Omdat het stil bleef in de auto zette Steven de muziek aan. Het was rustige muziek maar ik kon niet de zangeres er uit hallen. Het was wel rustgevend. Ondertussen bekeek ik alles goed. Het interieur vanbinnen was zwart lederen met zetelverwarming. De audi had alle opties die je maar kon hebben. Steven zat rustig voor hem te kijken terwijl hij de toegewezen snelheid reed. Ik vond het echt ongemakkelijk dat ik met mijn baas alleen in één auto zat terwijl we over een uur nog lustig hadden zitten kussen. Na een tijdje stopte Steven voor mijn huis.
'Wil je binnen komen?'
'Neen, ik denk niet dat het een goed idee is'
'Ik versta je niet, eerst kus je mij en nu wijs je me af?'
Het was eruit zonder dat ik het wist, wat zal hij wel nu niet van mij denken? Hij denkt nu zeker dat ik radeloos ben. Na enkele seconden stilte antwoord hij toch nog.
'Het was sterker dan mezelf, je maakt me gek mevrouw Adams.' fluisterde hij zwoel
Ik stond met een mond vol tanden, ik maak hem gek... Het probleem is dat hij mij ook gek maakt. Ik verlang naar hem zoals ik nog naar nooit iemand verlangd heb. Wat doet hij mij toch aan, hij is onweerstaanbaar. Na enkele seconden elkaar aangestaard te hebben stapte hij uit en deed mijn deur terug open. Het blijft me verbazen hoe hoffelijk hij is.
'Bedankt voor de lift Mnr. Smit, nog een goede avond'
'Geen enkel probleem, tot maandag'
Ik gaf hem een kus op zijn wang en draaide mij om.
'Trouwens, je ziet er ongelooflijk sexy uit' riep hij speels.
Tijd voor reactie had ik niet want tegen dat ik mij omdraaide zat hij al terug in de auto en grijnsde hij naar mij. Ik bleef hem nakijken tot hij uit het zicht was. Daarna liep ik naar binnen. Eenmaal binnen maakte ik een vreugde dansje. Na mijn tanden te hebben gepoetst en mij te hebben ontschminkt stuurde ik nog een smsje.

Aan: Annie
00: 17
Ik ben veilig thuis. xx
Direct daarna viel ik in een diepe slaap.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen