Foto bij 11


Jade


Sam

Sorry voor het lange wachten maar ik heb het echt druk, ik zal wel zo vaak mogelijk proberen om vervolgjes te schrijven

Ik laat Harry snel los en veeg nerveus het haar voor mijn gezicht weg. Hij kijkt me met een brede lach aan. "Ik heb je geknuffeld niet andersom" zegt hij lachend. Ik lach nerveus mee en krab aan mijn nek. "Gefeliciteerd nogmaals, ik zie je wel in de after party" zegt hij geamuseerd. Ik knik en lach nerveus naar hem tot hij is weggegaan.

"Wat is er tussen jou en hem?" vraagt Jade opeens naast me. "Niets" zeg ik stotterend. Ze kijkt me met een blik aan die zegt 'Ik geloof je niet'. Ik zucht en zeg "Oké ik leg je zo alles uit, we moeten eerst optreden omdat we de X Factor hebben gewonnen" zeg ik het laatste schreeuwend en spring blij op en neer. Ze knikt blij en springt met me mee. "Als je maar niet denkt dat ik dit ga vergeten" zegt ze serieus en loopt naar Sam die als een gek op iedereen springt. Ik lach om Sam's gedrag en loop snel naar hun toe.

"We hebben gewonnen" gilt Sam in mijn oor. Ik lach en geef haar een knuffel. "Oké dames ik weet dat dit een beetje te veel voor jullie is, maar denken jullie dat jullie nog één keer een liedje kunnen zingen?" vraagt Olly. We knikken blij en pakken de microfoons aan van de mannen die snel naar ons toe zijn gekomen. "Het liedje dat de stemmers willen dat jullie zingen is Give Me Love" zegt Olly. We knikken en ik pak met een trillende hand de gitaar aan. Ik begin met de eerste noten en zo verdiepen we ons weer in het liedje. Ik doe Ed's lyrics in het liedje en alles gaat perfect. Bij het einde van het liedje komen alle kandidaten van dit jaar rennend onze richting op en knuffelen ze ons. We lachen hard op en kunnen moeilijk het liedje afmaken. We houden echt van deze mensen, we hebben 2 maanden met hun in een huis gewoond.

"Dat was dames en heren, The X Factor 2012 UK is afgelopen en de winnaars zijn Sparks, de tour zal volgende week beginnen en we beginnen in Manchester. Dit jaar gaan we helaas maar 2 maanden touren en zullen we niet overal komen" zegt Olly in de microfoon en iedereen stopt met filmen.

"Gefeliciteerd meisjes, jullie hebben dit verdiend. Ik zie jullie morgen in mijn kantoor. We zullen gelijk beginnen met het bespreken van jullie eerste singel en natuurlijk jullie album. Voor nu mogen jullie genieten van jullie overwinning en niet te laat opblijven" zegt Simon tegen ons. We knikken blij en geven hem allemaal een hand. Kelly loopt achter hem aan en doet een gek dansje. Ze doet haar duimen omhoog en we moeten lachen om haar. "Gaan we ons omkleden? vraagt Sam. We knikken en lopen naar onze kleedkamer.

"Dat was geweldig, als ik nu dood ga maakt het me niet meer uit" zegt Sam zuchtend en ze ploft neer op de bank. "Weet je dat wel zeker? Wil je niet meemaken wanneer we onze eerste singel horen op de radio?" vraagt Jade plagend en gaat naast haar zitten. Ik ga zitten op de tafel en kijk naar Sam. "Ja dat is een goed punt Jade, god please laat me nog leven" zegt ze smekend en slaat per ongeluk Jade in haar gezicht. We zijn een tijdje stil en gaan dan helemaal plat van het lachen. "We moeten ons omkleden meisjes, ze wachten allemaal op ons" zegt Jade. We knikken zuchtend. "Ik wil niet eens gaan, het enige wat ik wil is een comfortabel bed" zegt Sam. "Ik zou een moord doen voor een comfortabel bed" zeg ik zuchtend.

"O ja wat is er tussen jou en Harry Styles ?, hij kijkt je de hele tijd met die grijns aan. Ik wou het je eerder vragen maar had nooit de kans" zegt Sam en kijkt me doordringend aan. "Zie je, ik ben niet de enige die denkt dat er wat tussen jullie is" zegt Jade. 'Er is niets" zeg ik vastberaden. "Wij gaan nergens naartoe tot dat jij ons nu verteld wat er tussen jou en hem is" zegt Sam. Ik zucht en wrijf met mijn hand over mijn voorhoofd. "Ik weet het niet oké, hij gedraagt zich altijd raar. Ik weet niet waarom hij altijd naar me grijnst, waarom hij altijd praat alsof we elkaar vaker gaan ontmoeten en altijd zo geheimzinnig doet" zeg ik gefrustreerd. "Simpel, hij vind je leuk" zegt Sam. Ik schud mijn hoofd. "Nee ik denk het niet" zeg ik. "Meid ik heb gezien hoe hij zich gedraagt naast je die jongen vind jou leuk" zegt Sam. Ik schud mijn hoofd. "Ik denk ook dat hij je leuk vind, maar wees voorzichtig Jenny. Harry staat niet echt bekend als de jongen die aan relaties doet" zegt Jade ongerust. "Eerst moet er wat zijn om gewaarschuwd te worden Jade. Er is niets tussen ons en ik zal waarschijnlijk ook geen tijd hebben om aan zoiets te beginnen" zeg ik. "Jij weet zelf ook dat hij je leuk vind Jenny, maar als je het er niet meer over wilt hebben dan gaan we het nu over Jade hebben" zegt Sam met een grijns.

Ik grijns naar Sam en we kijken allebei naar een Jade met grote ogen. "Waarom over mij?" vraagt ze. "O kom op, wie is die Matt Prokop van de vorige keer ?" vraagt Sam aan haar. Ze word rood en probeert haar gezicht te verbergen achter haar haar. "We gaan een soort van met elkaar uit, we kenden elkaar van school en gingen een week voor de audities op een date en het word steeds beter tussen ons" zegt ze blozend tegen ons. "Je weet toch wel dat George Shelley je leuk vind? " vraag ik rustig aan haar. Ze kijkt me geschrokken aan. "Nee joh, je hebt het vast mis" zegt ze. "Jade we weten honderd procent dat hij je leuk vind, heb je hem ooit naar jou zien kijken? vraagt Sam. "Nee en ik hoef het ook niet te zien" zegt Jade. "Vind je George niet leuk? vraagt Sam verward. Jade schudt hevig haar hoofd heen en weer. "Ik dacht in het begin wel maar dat klopt dus niet" zegt Sam.

"Sam jij praat wel over ons, maar hoe zit het met jou? Heb je niemand?" vraagt Jade aan Sam. Sam staat op van de bank. "Noop, ik heb even geen behoefte aan jongens" zegt ze en we knikken. "Meiden waar blijven jullie? Iedereen wacht op jullie" schreeuwt Mark achter de deur. Hij werkt voor Simon maar ik heb geen idee wat hij doet. Het is een hele aardige gespierde man van 39 en hij let op ons alsof hij onze vader is. "We komen eraan Mark, we zijn bijna klaar" zegt Sam. "We zijn helemaal niet bijna klaar" fluistert Jade. "Dat weet hij niet" zegt Sam schouderophalend en loopt naar haar jurk.

Iedereen kleed zich snel aan en we lopen uit de kleedkamer. We lopen naar de bus en er is een plaats te weinig. "Waar moet ik zitten? vraag ik aan de chauffeur. "Je kan met mij mee" hoor ik achter me en van schrik verlies ik mijn evenwicht. Iemand pakt me op van mijn middel en ik sta snel op. Ik kijk naar het gezicht van Harry en word rood. "Bedankt, maar ik denk dat ik wel gewoon op iemands schoot kan zitten" zeg ik tegen hem. "Nee dat kan niet Jenny, ik wil niet dat er ongelukken gaan gebeuren" zegt de chauffeur met glimlach. Waarom doet hij dit? Ik heb hem nooit wat aangedaan. Harry pakt mijn hand en doet hem om zijn arm. "Jij gaat met mij mee en geloof me ik zal je niets aandoen" zegt hij lachend en geeft de chauffeur een knipoog. Ik kijk naar de bus en zie Sam lachen, maar Jade kijkt ongerust naar me.

Ik loop met Harry mee en opeens komt er paparazzi tevoorschijn. Kijk naar benden en negeer ze zeg ik tegen mezelf. Ik hou Harry's arm stevig vast en loop met flinke passen door. "Jennifer ben jij Harry's nieuwe girlfriend? Harry ga je ook haar hart breken?" en nog veel meer van dit soort opmerkingen werd er onze kant op geschreeuwd. Harry stopt bij zijn grote Range Rover. Hij doet de deur voor me open en ik stap snel in. Hij loopt om de auto en stapt ook snel in. Ik kijk nerveus naar mijn vingers en hij rijd weg.

Reageer (2)

  • 1DLoverr1D

    Maarjaaa dat zijn ze altijd
    Snell verder

    1 decennium geleden
  • 1DLoverr1D

    Ugh papz are soo mean!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen