Foto bij *...TH...* My life in this horrible house! ^39^

*Chapter 39.

Tom pov.

“Die kunnen we wel even gaan halen.” Stelt hij voor. “Dan kan Tom mooi het bed opmaken in de logeerkamer.” En kijkt me met een grote grijns aan. Hij weet net zo goed als ik dat het nu weer niet een van de beste dingen is dat ik kan. “Kan jij dat niet even doen. Jij bent daar zo goed in. Dan rijd ik wel even op en neer.” Zeg ik terwijl ik een engelengezicht op zet.
“Djeez, waar jullie ruzie over kunnen gaan maken. Dan gaan jullie toch gezellig samen mee. Ik kan heus straks nog wel een bed opmaken, hoor.” Komt Esther dan tussen ons beide.
“Nee, ik ga wel gewoon met je mee. Bill maakt maar dat bed op.” Zeg ik en laat haar opstaan van mijn schoot. Bill zucht een keer diep en slaat dan het boek dicht wat voor zijn neus ligt. Terwijl ik alvast mijn schoenen aan trek, loopt Esther naar hem toe en slaat haar armen om zijn nek heen. “Volgende keer mag jij mee, ja?”
Bill lacht een keer en geeft haar een knuffel terug. “Zo nodig hoef ik nu ook weer niet mee.”
“Ja, klaar met dat geknuffel. Daar kan je straks mee verder gaan.” Zeg ik dan en kijk hun aan. Bitchy aankijkend komt Esther naar me toe gelopen. God damn, wat is ze nu gewoon ongelooflijk sexy. Ik laat haar voor gaan en we vertrekken. Niet veel later zitten we in de auto en is Esther door de map met cd’s aan het bladeren. Al snel heeft ze er eentje gevonden en stopt hem in de cd-speler.
Lachend kijk ik haar aan terwijl zij gewoon naar buiten kijkt. Het idee dat ze ooit een onenightstand van me zou worden, heb ik allang laten varen. Ik heb een nieuw begin gemaakt en zij lijkt er behoorlijk in mee te gaan. We komen aan in haar straat, na een keer fout gereden te zijn en ik stop voor haar huis. Een enkele lantaarnpaal brandt, verder is de hele straat donker. “Moet ik mee naar binnen?” vraag ik haar voor de zekerheid als ze uit wilt stappen.

Reageer (3)

  • Beccaa

    Je moet zeker verdergaan met deze! Het is echt supergoed n.n

    1 decennium geleden
  • barbara

    sorry dat ik zo laat pas reageer (problemen met internet) ga please sne verder want heel dit verhaal is mooi geschreven!

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    mooi geschreven <3
    ook die andere 2 delen ^^

    snel verderr (:
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen