Foto bij ~Two~

Sephora Dawn Tomlinson


Ik word vrolijk begroet door Laika die om me heen staat te springen.
''Hey wijffie'' ik ga op de grond zitten terwijl Laika vrolijk om me heen springt en met likt. ''Het spijt me dat ik gisteravond niet thuis ben gekomen''.
Gelukkig is Laika niet meer bang om alleen te zijn nadat we samen aan een cursus hebben meegedaan.
Ik klik de halsband van Laika vast en open de deur. Ik trek de deur achter me dicht terwijl Laika stevig aan de riem trekt.
''Rustig meisje'' ik loop de galerij af naar beneden. Ik loop naar het eerste en beste grasveldje en trek m'n muts wat meer over m'n oren. Heerlijk het weekend alleen jammer dat ik morgen weer moet werken.
Het is nogal guur weer en terwijl het miezert, wandel ik nog een stukje met Laika zodat ze haar poten kan strekken. Best rustgevend om met een hond te lopen. Soms loop ik met Laika een rondje om m'n hoofd leeg te maken en alles op een rijtje te zetten. Laika vind het toch niet erg.
Laika trekt aan de riem als ik m'n buurmeisje Myra tegenkom met haar teckel, Tippy
''Hi Sephor'' groet ze me vriendelijk terwijl Laika en Tippy elkaar groeten.
''Hi Myra, hoe is het met je''?
''Goed. Hoe is het met jou''? ze probeert Tippy in de hand te houden aangezien hij en Laika een beetje wild aan het spelen zijn.
''Ook goed. En met je moeder''? Myra haar moeder is al een tijdje ziek en de dokters denken eraan om het op te geven. Myra daarintegen weigert het op te geven en helpt haar moeder zoveel mogelijk.
''Goed hoor, ze voelt zich al een stuk beter'' ik zie een sprankje hoop in haar ogen maar ik wou dat ik het kon geloven.
''Mooi zo, doe de groeten aan je moeder'' ik en Laika lopen weer verder door de straten en als het gaat regenen doen Laika en ik een wedstrijdje wie het eerste thuis is.
Ik loop over de galerij en kijk door het keukenraam bij Myra even naar binnen en als Ingrid, haar moeder, met zie steekt ze haar hand op en ik doe hetzelfde. Ik draai de sleutel in het slot om en sluit de deur weer achter me.

M'n broertje is vandaag met succes geopereerd en zit alweer thuis met praatjes.

Reageer (1)

  • Manonxxx

    Gelukkig is de operatie goed gegaan.

    Snel weer verder.xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen