Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • limerence

    Hoe dom kan je zijn! Je gaat je kind tochnoet naar school sturen (waarschijnlijk zonder telefoon omdat ze die denk ik niet meehad?) met die aanvallen! En nu kan ze harry niet bellen en ze gaat flippen midden in de les dan rent ze naar de wc komt een meisje tegen en maakt die dan bang en dan vermoord ze haar en zichzelf en dan word ze een zombie en eet iedereen op aaaaaaaaa!!!!

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    Omg die moeder he
    Ik snel dat mens nii

    1 decennium geleden
  • Lavanya

    Omg, arme bella :c

    1 decennium geleden
  • PrimaLuce

    Wat is dat toch met die moeder? De ene keer doet ze echt wel lief, terwijl ze de andere keer dan helemaal anders is! Ze zou toch al moeten weten dat het misschien niet zo'n heel goed idee is om Bella naar een school te sturen. Wat als dat ding plots naar boven komt ;o Dan zit Bella daar maar mooi he! En als het is zoals op mijn school, mag ze niet eens haar gsm bovenhalen om te bellen naar Harry voor hulp! ;o (vanaf dat wij ons dus binnen het schoolterrein bevinden mogen we onze gsm niet meer uithalen of we krijgen een waarschuwing, en als we een tweede keer gewaarschuwd moeten worden krijgen we strafstudie --' en mogen we dus de vrijdagavond even gezellig op school blijven om het schoolreglement te krijgen, en te vertellen waarom we het niet eens zijn met bepaalde regels, echt zo stom ;o heb het zelf nog niet meegemaakt haha, maar een vriendin van mij wel :p)
    xx

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel evdrer!!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen