Foto bij Lekker ding!

Ik vond deze foto wel grappig :P xD

Je zit bij wiskunde. Je kreeg zomaar een plek aangewezen naast een jongen. "Haaai, ik ben Sindy. En jij?" Hij kijkt om. Je mond valt open van verbazing maar je herstelt je meteen weer. Wat een lekker ding!!!!!! "Ow haai ik ben Martijn" De les gaat beginnen. Je was altijd al goed in wiskunde dus je hoeft niet op te letten. Deze dingen had je met de repetitie ook en voor die repetitie had je een 9,8. Je zit wat te klieren met die jongen en je let dus niet op. Dan vraagt de lerares onverwachts wat aan jou. Ook al weet je niet goed waar het over gaat geef je toch goed antwoord. Ze is verbaasd. Want je geeft snel en perfect antwoord. "Misschien moet jij maar een klas hoger, mevrouw Visser." Je wil bijna JA zeggen maar bedenkt je. Het is nu toch makkelijker en je zit naast die knappe jongen. "Ehhh nou nee, dit was gewoon toeval" Je lacht wat ongemakkelijk. De lerares vervolgt haar les. De bel klinkt.
Je bent op weg naar de gymzaal.

"Trampolien springen!" Gilt de leraar door de zaal heen. Ow daar was je vroeger goed in. Het is voor een cijfer en je doet het hartstikke goed. Je bent de beste en die leuke jongen heeft wel een oogje op je.
Aan het einde van de les krijgen jullie je cijfer. Je hebt een 10+. Maar er is een meisje: Sophia. Zij heeft een 8,4. Maar ze heeft de pik op jou. Ze kijkt jaloers jou kant op. Misschien ook omdat je chans heb met die leuke jongen.
In de kleedkamer is iedereen druk. Verschillende geurtjes, zowel deo als andere, vullen de ruimte. Sophia loopt jou kant op. "Zo daar heb je het opscheppertje weer. Jij blijft bezig hea?! Hou maar op hoor. We weten dat je Tim leuk vind! En ga nou maar niet te koop lopen met je 10+ want Tim vind mij al leuk!" Ze geeft je een duw. Je komt met je hiel tegen de muur. Dit had je niet verwacht. Je geeft haar een klap in der gezicht. Haar wang is rood, maar niet alleen van die klap maar ook van woede. Ze trek aan je haren en krabbelt over waar ze maar kan. De meiden die zich inmiddels bewust zijn van het gevecht proberen jullie uit elkaar te halen. Ze duwen met zijn alle Sophia op de grond. "Let maar niet op haar hoor Sindy. Wij vinden haar ook niet echt aardsig. Maar heeft ze je pijn gedaan?!" Een aardig meisje helpt je.
Na de pauze, die je met dat meisje heb door gebracht, heb je een tussen uur. "Waarom zit jij eigenlijk in de gevangenis?!" "Nou ik heb blijkbaar wapens gehandeld. Ik heb dat niet maar de politie verdenkt mij daarvan." "Wow onterecht in de bak. Nou bij mij is het wel terecht maar niet erg ofzow. Ik was in de winkel en mijn vriendin had het aller duurste in mijn tas gestopt. En eerst wist ik dat niet..." Je onderbreekt haar. "Ja maar dat is dan toch onterecht?!" "Jha eerst wel maar ik bracht het niet terug, ik droeg het, en later deed ik het ook zelf, maar niet groot of duur ofzow. Maar gewoon kleine dingen."

Je ligt op bed, natedenken over wat er allemaal gebeurt, en gebeurd is. Je denkt aan Milan. Je mist hem maar Tim is ook wel......

Reageer (4)

  • damnshinoda

    ga je nog verder ? :(

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Autsje, Gym brengt heeeeel erg ongeluk! Ome Geer! Snel verder

    1 decennium geleden
  • damnshinoda

    :D

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    aaah, stomme "sophiaa:S"
    Leuk dat ze een vriendin heeft(A)
    Super snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen