Foto bij Hoofdstuk 21

En ze kwam ook terug. Na het concert liep ze door de gangen, op weg naar de achteruitgang. Ze zou samen met de jongens en Sheng terug gaan naar het hotel. Die avond had ze geen paniekaanval gehad, wat bewees dat de pillen werkten. Om de tijd te doden had ze de afgelopen twee uur met Nancy, Poppy en Troye koffie zitten drinken. Ze had haar gewone kleding weer aan en de extentions waren uit haar haar. Met haar handen in de zakken van haar spijkerbroek liep ze de hoek om. Ze hoorde al verschillende stemmen, waaronder die van Harry.
Eenmaal de hoek om, zag ze hoe Harry en Liam bij de deur stonden te wachten. Ruby stond bij hen. Ze deed haar best om haar gezicht in de plooi te houden, niet begrijpend wat zij hier deed. Ze had niet eens geweten dat ze hier was. Liam was de eerste die haar opmerkte. ‘Hey, Maroon’, begroette hij haar met een glimlach. ‘Hi’, zei ze, toen ze bij hen kwam staan. Haar mondhoeken trokken omhoog. Ruby gaf haar alleen een blik, meer niet. Harry grijnsde naar haar. Zijn witte tanden werden zichtbaar en zijn groene ogen begonnen te glinsteren. Hij leek even te twijfelen, niet wetend of hij haar aan kon raken of niet. Ze sloeg haar armen over elkaar. Hij wendde haar blik van haar af.
‘Goeie show vanavond’, merkte ze op. Liam knikte. ‘Dankje, jij ook’. Ze glimlachte naar hem. ‘Nee, serieus, dit was de eerste keer dat ik echt tijd had om goed naar je te luisteren en je zingt geweldig’, vertelde hij haar oprecht. Ze moest even lachen. ‘Nou, dankje, dat kan ik waarderen’. Ze begon hem steeds aardiger te vinden. Ruby zuchtte geïrriteerd.
‘Waar blijft de rest?’, begon ze over een ander onderwerp. ‘Niall en Zayn gingen nog even naar de wc...’, mompelde Liam, terwijl hij de gang in keek. ‘… En Louis staat vast ergens met Sheng te zoenen’, zei Harry snel, waarna hij schuldbewust de andere kant op keek. Maroon moest lachen. ‘Echt waar?’. Ze trok ongelovig haar wenkbrauwen op. Harry knikte. ‘Volgens mij wel’. ‘Hij wil het ons niet vertellen, maar het lijkt er wel op’, beaamde Liam. Niall en Zayn liepen de hoek om. Niall had zijn aandacht op zijn telefoon gevestigd. ‘Of niet?’, vroeg Liam. Beiden keken ze op. ‘Wat?’. ‘Louis en Sheng’, antwoordde Harry. ‘O… Dat…’, mompelde Zayn met een grijns. Niall begon te lachen.
‘Ik geloof het niet, hoor’, bracht Ruby tegen hem in. Maroon zuchtte geïrriteerd. Had je haar weer. ‘Ja, wat nou?’, bitste Ruby tegen haar. ‘Ik snap echt niet waarom hij voor iemand als haar zou gaan, hoor’. Harry haalde zijn schouders op. ‘Er is niks mis met haar’. ‘Nee, ze is best wel aardig, hoor’, beaamde Niall. Zayn snoof en stopte zijn handen de zakken van zijn spijkerbroek. ‘Als je haar leert kennen…’, mompelde hij. Ruby rolde met haar ogen. ‘Ja, maar, ze heeft wel overduidelijk implantaten’. Maroon sloeg een hand voor haar ogen. Harry moest lachen. ‘Daar zijn ze nog niet minder mooi om’. Terwijl Maroon haar hoofd schudde, lachten de jongens met Harry mee.
‘Ik ben er!’, riep Louis, terwijl hij gehaast de hoek om liep. ‘Waar is Sheng, dan?’, vroeg Liam. Louis haalde schijnheilig zijn schouders op en keek achterom. ‘Geen idee’. Hij kwam bij hen staan. Het was een beetje awkward. Iedereen keek een andere kant op, hopend dat hij niks door had.
Er klonk getik van hakken en achter hen kwamen Sheng met nog een andere man aanlopen. ‘Oke, aangezien we niet allemaal in mijn auto passen, rijdt Kenny mee’. Ze wierp een blik op de man naast haar. Hij was wat groter en een jaar of dertig. Met een klein glimlachje merkte Maroon op dat haar haar ietsje warrig zat. ‘Dus…’. Sheng keek de groep rond. ‘Laten we dan maar gaan’. Ze liep langs hen heen, opende de deur en liep naar buiten. De groep volgde haar met Kenny als laatste. Er stonden een aantal auto’s bij de achteruitgang.
‘Welke is van jou?’, vroeg Ruby aan Kenny. ‘Die zwarte achteraan’. ‘Kom, wij gaan met Kenny mee’. Ruby pakte Harry’s hand en trok hem richting Kenny’s auto. Maroon kneep haar ogen tot spleetjes. Ze kon haar hoofd er wel aftrekken om dit moment. ‘Nou, eigenlij-‘. ‘Ah, nee, kom alsjeblieft mee?’. Ruby keek smekend naar hem om, waarna ze zich weer omdraaide en doorliep. Harry keek met een angstig gezicht achterom naar Liam. Liam grinnikte zachtjes, waarna hij achter de drie aanliep.
‘Oke, dan rijden jullie met mij mee’, concludeerde Sheng. Ze liep naar één van de voorste auto’s en opende hem. Kenny was intussen achter de anderen aangelopen. Maroon liep naar de auto en nam als laatste plaats aan de zijkant naast Zayn in het midden. Louis zat aan de andere kant en Niall voorin naast Sheng. ‘Ze is zo irritant…’, begon Louis toen Sheng de auto startte. De rest maakte instemmende geluiden. ‘Kom, wij gaan met Kenny mee’, imiteerde Niall haar met een hoog stemmetje. ‘Precies!’, riep Sheng. ‘En het is ook zo duidelijk dat ze op Harry crushed’, merkte Maroon op. Louis moest lachen. ‘Ja, hij wordt er helemaal gek van’, bracht hij uit. ‘Echt?’, vroeg Maroon. Zayn knikte. ‘Hij irriteert zich echt heel erg aan haar’. Eén van haar mondhoeken trok omhoog. Ze had niet gedacht dat het zo erg was. ‘Zou ik ook doen’, vond Niall.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen