Foto bij 12



Twist my hips

Ik schraap nerveus mijn keel en kijk uit het raam. "Je bent vast heel blij dat je hebt gewonnen" zegt Harry naast me.
"Ja ik ben heel blij natuurlijk, maar vanaf nu hebben we een nieuwe taak. We moeten nu ervoor zorgen dat mensen van onze muziek gaan houden" zeg ik tegen hem. Hij draait zich mijn kant op en zegt "Ik weet wel zeker dat jullie het ver gaan schoppen. Als jullie zo doorgaan dan heb je niets om bang voor te zijn" zegt hij tegen me met een glimlach. Ik voel mijn wangen rood worden en zeg "Thanks, maar let aub op de weg". Hij lacht zachtjes en kijkt weer voor zich uit.
"Heb je wat met Max?" vraagt hij uit het niets. Ik kijk hem verbaasd aan. "Nee, hoe kom je daar nu weer bij?" vraag ik aan hem. "Kijk jij wel ooit naar magazines of kranten?' vraagt hij lachend. "Jawel maar de laatste tijd was het een beetje druk" zeg ik mompelend. "Dus je bent single?' vraagt hij aan me. Ik kijk hem doordringend aan, wat wil hij hiermee bereiken?
"Ja" zeg ik zachtjes.

Hij stopt de auto en zegt "Mooi". Hij stapt uit en loopt om de auto heen mijn kant op. Hij doet de deur open en pakt mijn hand vast. Ik sta op en zie gelijk de paparazzi. Ik doe snel mijn gezicht weer naar beneden. Ik heb het misschien niet laten zien, maar de woorden van de paparazzi hebben me pijn gedaan. Ik pak Harry's arm vast om op hem te steunen. We lopen snel en de paparazzi negerend naar het feestje. Binnen hoor ik gelijk de harde muziek en het geschreeuw van de mensen over de muziek. Harry helpt me met mijn jasje uitdoen en ik kijk hem dankbaar aan. Hij hangt hem ergens op en we lopen samen naar binnen. Ik zie gelijk Sam midden op de dansvloer als een gek dansen en begin automatisch met lachen.
"Jenny de jongens roepen me, ik zie je zo" zegt Harry naast me en ik knik. Hij kust mijn wang en gaat met een grijns weg. Ik kijk hem verbluft na. Heeft hij me net gekust op mijn wang?

"Jenny wat doe je hier?, kom mee dan gaan we een beetje dansen" word er in mijn oor geschreeuwd door Sam. Ik kijk naar haar en besluit om voor even te vergeten wat er net is gebeurd. Ik knik lachend naar haar. "Oké, maar alleen één liedje. Ik ben kapot en wil weer naar huis" zeg ik tegen haar. "Ja ik was ook van plan om zo weg te gaan" zegt ze tegen me. "Ik zie het" zeg ik lachend. We lopen naar het midden van de dansvloer en het liedje 'Twist My Hips' komt hard door de speakers. Het is niet echt een bekend liedje maar ik ben er gek op. Ik zat op een dansschool en dit liedje hebben we vaak gedaan. Ik ga gelijk op in de muziek samen met Sam. We lachen soms omdat we zo raar doen en iedereen maakt een kring om ons heen. Ik weet niet waar ik het lef vandaan heb, maar ik dans er op los met Sam. Iedereen joelt als we iets doen en dan gaan we weer stuk van het lachen. Jade komt midden in het liedje ook naar het midden en danst met ons. De dj zegt"Dames en heren, juich de winnaars toe!!!" en het liedje gaat sneller. Hij doet de snelle chipmunk versie en we lachen alle drie heel hard. Jade danst in het midden en we kijken haar bewonderend aan. We doen gelijk mee en de dj doet hem opnieuw als het liedje is afgelopen. Na de tweede keer ben ik kapot en we lopen nog steeds lachend naar de tafel met drankjes.

Ik pak een flesje water en neem gulzig een paar slokjes. "Dat was te gek" zegt Sam nog steeds lachend. "Ik wist niet dat jullie zo konden dansen, vooral jij niet Jade. Maar heb je Jenny's moves gezien, klasse gewoon" zegt Sam. "Ja waar heb je dat geleerd?' vraagt Jade. "Ik was op een dansschool, maar jullie waren te gek" zeg ik tegen hun. Jade kijkt achter me en word rood. Ik kijk achter me en zie de jongen waarmee ze uitgaat."Ga maar naar hem toe en we willen alles horen" zeg ik lachend tegen haar. Ze word rood en knikt. Ze loopt zijn kant op en hij geeft haar een knuffel. Hij doet zijn arm om haar heen en ze lopen samen weg. "Jenny ik ga weer dansen, ga je mee?" vraagt Sam. "Nee, ik ga even rondlopen en met een paar mensen praten" zeg ik tegen Sam. Ze haalt haar schouders op "Wat jij wilt, maar ik ga los" zegt ze en rent als een gek naar de dansvloer.

Ik schud mijn hoofd lachend en draai me om. Ik kom hard tegen iemand aan en een beetje water van mijn fles komt op de pak van diegene. "Sorry, het spijt me zo. Ik zag je niet en nu heb ik water op je pak geknoeid" zeg ik en kijk op. Raad eens wie ik voor me zie. Natuurlijk is het Harry, het is alsof het lot me elke keer verschut wilt zetten voor hem. "Maakt niet uit, het is toch maar water" zegt hij lachend. Ik geef hem een onzekere lachje terug. "Ik wist niet dat je zo goed kon dansen, wat jij daar deed.." zegt hij en fluit na zij woorden. Ik word rood en zeg "Thanks, maar ik denk dat ik naar huis ga. Ik ben kapot en het enige wat ik wil is lekker slapen" zeg ik tegen hem. "Ooo oké kom op dan, ik ga even je jas pakken en dan gaan we" zegt hij tegen me. Ik kijk hem verbaasd aan. "We?' vraag ik hem. "Ja, ik heb je gebracht of ben je dat soms vergeten" zegt hij tegen me. "Nee, maar je hoeft me niet terug te brengen dat doet de buschauffeur wel. Er is genoeg plek nu geloof me, ik ben de enige die naar huis gaat op dit tijdstip" zeg ik tegen hem. "Mooi niet, jij gaat met mij mee. Ik heb je hier naartoe gebracht en ik hoor je weer terug naar huis te brengen. Einde discussie" zegt hij tegen me. "Oké" zeg ik verward. Waarom wilt hij me zo graag naar huis brengen?

"Harry, waar ga je naartoe?" hoor ik Louis vragen achter me. We draaien ons om en ik zie alle jongens van One Direction staan. "Ik breng Jenny naar huis, ik had haar meegenomen omdat er geen plek was in de bus" zegt Harry tegen hem. "Geen plek in de bus? Interessant" zegt Louis met een grijns en de jongens lachen zacht. Ik kijk hun verward aan. "Hé Jenny gefeliciteerd met het winnen van de X Factor" zegt Niall met een brede lach. 'Bedankt" zeg ik en lach terug naar hem. Ze lopen allemaal naar mij toe en geven me een knuffel. "Jij kan dansen meid,en ook je vriendinnen" zegt Louis tegen me. Ik lach als ik terug denk aan hoe we hebben gedanst en bedank hem.

"Jenny, kom je?" vraagt Harry en doet zijn hand op mijn onderrug. Ik knik en we lopen naar de jassen, maar we worden gestopt door de stem van de dj. "Waar denkt Jennifer naartoe te gaan? Het is een afterparty en jij hebt gewonnen. Jij komt nu naar de dansvloer en neemt Harry mee" zegt de dj en ik voel me rood worden als alle blikken op ons gericht zijn. "Nee, ik wil toch echt naar huis" zeg ik stotterend. De dj schreeuwt boee door de microfoon en iedereen doet mee. Ik zie Sam helemaal plat gaan van het lachen bij de drankjes tafel. Ze ligt bijna op de grond van het lachen en ik voel dat Harry mijn hand vastpakt. Hij trekt me mee naar de dansvloer en iedereen begint met juichen. Wat doet Harry? Nee dit wil ik helemaal niet.

"En nu een liedje dat Sparks heeft gedaan met Ed Sheeran, het was by the way mijn lievelingsperformance van jullie" zegt de dj en 'Give Me Love' komt uit de speakers. Harry doet zijn handen om mijn middel en trekt me tegen zich aan. Ik doe onzeker mijn handen op zijn schouders en hij kijkt me met een brede grijns aan. Ik kijk achter Harry en zie de jongens van One Direction ons met een brede lach en hoofdschuddend aankijken. Harry trekt me zo dicht mogelijk tegen hem aan. Moet dat in zo'n dans? Ik heb dit alleen op films gezien dus ik volg hem alleen. Ik voel me me vreemd zo dichtbij Harry. "Vermaak je je?' vraagt Harry in mijn oor. Ik knik en hij zegt" Ik vermaak me ook". Ik kijk op en kijk diep in zijn prachtige groene ogen. "Waarom doe je dit? vraag ik aan hem. Ik vraag hem de vraag die ik al wou vragen sinds onze eerste ontmoeting. Ik kijk hem vragend aan en hij grinnikt. Het is het mooist wat ik ooit heb gehoord en gezien. Hij kan alles doen en ziet er nog steeds perfect uit. Het lijkt wel alsof zijn mysterieuze gedrag me meer wilt laten weten over hem. "Weet je echt niet waarom ik dit doe?' vraagt hij aan me. Ik schud verward mijn hoofd. "Nee anders zou ik het je toch niet vragen". "Goed punt" zegt hij en kijkt me diep in mijn ogen aan. "Daar zal je snel achter komen" zegt hij tegen me en drukt me dichter tegen zich aan. Ik kijk hem met grote ogen aan. Ik weet honderd procent dat het niet nodig is om zo dicht tegen elkaar aan te staan bij een slow dance.

Reageer (1)

  • AllDayDreams

    Harry is in LUVE!!!
    Snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen