Foto bij One shot Daphne en Louis POV

Voor Daphne hopelijk is het mooi :3

Louis POV

"LOUIS LUIJE ZAK! KOM UIT JE BED!" Roept Harry vlak bij mijn oor zodat ik bijna uit mijn bed val. Ik trek mijn kussen over mijn hoofd en koppig sluit ik het gordijntje van mijn tourbus-bed weer.
"Hazz laat me slapen!" Mompel ik vanonder mijn kussen. Hij trekt mijn gordijntje weer open en als ik me omdraai kijkt hij me grijnzend aan. "Jij gaat niet weg zeker,of wel?"
"Je kent me te goed boobear". Ik zucht en hijs mezelf overeind.
"Je beseft dat ik je dit betaald ga zetten he?"
"Jep,maar het is het waard". Zegt hij en zingend loopt hij het gangetje uit. Lachend schud ik mijn hoofd.
5 minuten later sta ik buiten op het plein. Ik kijk m'n ogen uit. Ik wist dat onze volgende concertplaats in Rio zou zijn,maar ik wist zeker niet dat het er zo mooi zou zijn.
We zitten vlak bij de jungle omdat we wat privacy wouden en dat het zo ook moeilijker zou zijn voor irritante paparazzi om binnen te glippen. De zee is op wandel afstand dus dit is echt de ideale plek,zeker nu het zo een prachtig weer is.
Ik zie de andere wat verderop staan voetballen. Ik ren naar ze toe en pak meteen de bal al af van een klungelende Niall.
"He Lou,komaan ik was net goed bezig!" Roept hij terwijl ik de bal naar voren dribbel en score. Ik smijt triomfantelijk mijn handen in de lucht.
"Ja dat zag ik". Roep ik sarcastisch terug en loop verder.

"He Lou,kom je mee naar het strand? Paul zei dat het goed was". Vraagt Liam als hij de tourbus binnen komt wandelen. Meteen vlieg ik recht.
"Ja eindelijk redding van het vervelen!" Roep ik blij en ren meteen naar het slaapgedeelte van de bus om me om te kleden en m'n spullen te pakken. Even later vlieg ik op Liam,Harry en Zayn af met mijn zonnebril half op mijn neus en mijn voetbal onder mijn arm.
"Hej lads! Gaat Niall niet mee?"
"Nee die moest nog wat dingen opnemen voor het nieuwe album".
"Oh oki dan,let's go!"

"Harry echt he,jij hebt 2 linkse voeten,zo winnen we nooit!" Roep ik gefrustreerd als hij weer een bal door laat. Zayn en Liam lachen om ons en dan vooral omdat Harry zich in het zand laat vallen en doodleuk zegt:
"Wel dan gaat deze zeldzame linksvoeter er eens lekker bij liggen,want hij kan toch niet voetballen". Ik maak een gefrustreert geluid,maar een glimlach kan ik niet onderdrukken.
"Oh net een getrouwd stel". Lacht Liam waardoor Zayn ook in de lach schiet. Ik zucht en laat mijn blik over het strand gaan,het is hier echt mooi. Plots glijden mijn ogen over een ijskar niet zo ver van hier.
"He ik ga ijsjes halen jullie ook iets?" Vraag ik.
"Voor mij 2 bolletjes pistache met spikkels!" Roept Liam.
"Zoals gewoonlijk dus", Antwoord ik,"en jij Zayn?"
"Nee bedankt voor mij niet".
"Voor mij 1 bol chocola en 1 vanille". Roept Harry die nog steeds op het zand ligt.
"Ok". Zeg ik en loop naar de ijskar. Na mijn bestelling terwijl ik op de ijsjes wacht kijk ik om me heen en valt mijn mond open,verderop loopt het allermooiste meisje dat ik ooit heb gezien in mijn hele leven.
"Hier zijn je ijsjes jongen". Zegt de verkoper,waardoor ik opschrik uit mijn gedachten.
"Oh ja bedankt". Ik betaal en loop verder,ik kijk terug om me heen,maar zie het mooie meisje niet meer. Een beetje teleurgesteld loop ik verder met mijn hoofd naar beneden gericht. Plots bots ik tegen iemand op waardoor al het ijs over ons beiden wordt uitgesmeerd.
"Oh kan jij ni..." Verder kom ik niet want als ik zie wie voor me staat stop ik abrupt met praten. Het mooie meisje staat hier gewoon voor me en ik wist het nu zeker.
Liefde op het eerste gezicht bestond.
"Oh het spijt me ik zag je niet sorry". Stamelt ze en kijkt me aan. Ze heeft echt prachtige zeegroene ogen.
"Nee sorry ik was wat afwezig,het is mijn schuld". We staan er wat ongemakkelijk bij dus zet ik de eerste stap maar. "Wat is je naam?"
"Daphne en die van jou?" Ik kijk haar ietwat raar aan,want ik wil nu niet overdrijven,maar wij zijn wel heel beroemd en bijna iedereen kent ons en alle meisjes beginnen al te schreeuwen als ze ons zien.
"Heb ik iets verkeerds gezegd?" Vraagt ze wat onzeker waarschijnlijk omdat ik zo lang niets zei.
"Oh nee,maar het is wat raar dat je me niet ken,want dat zou de eerste keer zijn. Ik zit namelijk in een heel bekende boyband One Direction". Ze lijkt na te denken.
"Oh ja,mijn vriendin is een Superfan van jullie,een directioner noem je dat zeker?"
"Ja". Lach ik.
"Oh wel wauw ik praat met een superster. Louis zeker?"
"Ja". Antwoord ik wat verlegen. Een ongemakkelijke stilte volgt. "Wel we hangen nu wel vol met ijs dus we zouden de zee misschien in kunnen gaan om het van ons af te wassen?" Stel ik voor.
"Ja goed idee".

Daphne POV

Louis rent met mij,aan mijn hand meetrekkend,naar de zee. Hij is echt super knap en zo lief. Ik geloofde meestal niet in liefde op het eerste gezicht,maar nu twijfel ik toch.
Liefde op het eerste gezicht bestond.
Maar het zou vast nooit wat worden,want hij was heel beroemd als ik mijn vriendin moest geloven. Want wat zou hij moeten met een gewoon meisje zoals ik.
Louis dook meteen onder en kwam weer boven,ik stond er maar wat bij. Hij dook weer onder en kwam even later vlak voor mijn neus terug boven. Hij stond maar een paar centimeters van mijn gezicht af en ik voelde zijn adem langs mijn gezicht gaan. Ik begon te blozen,maar hoopte dat hij dat niet zou zien. Plots trok hij mij mee onder water. Verschrikt kwam ik happend naar adem terug boven,waar hij mij uit stond te lachen.
"Oh die krijg je terug!" Riep ik. en dat was dus de start van een heus watergevecht.

Na een lange tijd kwamen we toch het water maar uit.
"He ik ga straks met mijn vrienden en andere bandmembers,naar dat restaurantje daar",hij wees naar het restaurantje wat verder op het strand,"ga je mee?"
"Oh ik wil heel graag,maar dan zit mijn vriendin alleen".
"Oh neem haar ook mee". Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht.
"Oké dan zie je om 6u daar". Hij kwam naar me toe en gaf me een kus op mijn wang waar ik toch even van schrok.

"Ninaaaaaaaaaaaa OMFG dit geloof je nooit!" Riep ik zodra ik ons strand/vakantiehuisje binnen liep en mijn tas aan de kan smeet.
"Waaaaaaaaaaat!" Hoorde ik haar roepen uit de keuken waar ik meteen naar toe liep.
"Je weet toch he jou favoo boyband One Direction?" Val ik meteen met de deur in huis.
"Ja duh wat is daar mee?"
"Wij gaan straks met hen naar een restaurant!" Riep ik uit en samen begonnen we kei hard te schreeuwen.

Om 5 na 6 stonden we aan het restaurant te wachten. Nina stond echt bijna te stuiteren en moest zich heel erg inhouden toen de jongens aankwamen. Gelukkig had ze mij al hun namen geleerd anders was dat nog wel een afgang geweest.
"Heeej schoonheden". Riep Louis ons toe,maar keek vooral naar mij. Nadat hij ons had voorgesteld aan de andere en we wat hadden gepraat gingen we naar binnen.
"Zo nu weten we waarom Louis zo lang wegbleef en ook nog geen ijsjes mee had". Zei Harry en grijnsde naar mij. Uit mijn ooghoek zag ik Louis blozen,wat ik zelf ook deed.
Na een tijdje als we ons eten al op hadden en Nina druk aan het praten was met de rest wenkte Louis me mee te komen. Ik volgde hem naar de uitgang.
"Zin om samen een zonsondergang-strandwandeling te maken?" Vroeg hij. Ik lachte even.
"Dat is een mond vol,maar heel graag". Hij glimlachte en geheel onverwacht pakte hij mijn hand vast en liepen we samen heel romantisch over het strand terwijl alles licht oranje kleurde door de zon die onder ging.
"Louis waarom vroeg je mij eigenlijk?" Vroeg ik na een tijdje een beetje onzeker. Hij stopte,draaide me om en keek me diep in mijn ogen aan.
"Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?" Vroeg hij zwoel. Ik verdronk helemaal in zijn grijsblauwe ogen.
"Ja en jij?" Hij glimlachte.
"Ik zal het je laten zien". Hij trok me naar zich toe en kuste me,met zijn zachte lippen.

Het was de beste kus ooit.

Reageer (1)

  • LouLouX

    Aghhh zoo leuk!!! Dankje xxxx
    Ja soorry ik had dus niet de maar gezien soorry hij is supper!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen