Foto bij ~Four~

Ik geef de klant zijn bestelling en kijk naar de grote klok die in het restaurant hangt. Ik had deze middag vrij genomen om met Harry naar een platenmaatschappij te gaan. Nu dat hij en zijn vrienden in de karaokebar zoveel zingen en het nog goed klonk ook, heeft Simon Cowell contact met ze opgezocht en ze een plaat aangeboden. Ik loop naar achter en pak mijn Kleding uit m'n kluisje. Ik loop naar de toiletten om me om te kleden en daarna dump ik m'n werkkleding weer in m'n kluis.

''Hey schat'' ik geef Harry een kus en we lopen naar de platenmaatschappij.
''Hoe was het op het werk''? Harry slaat een arm om me heen.
''Saai. Al die klagende klanten. Ze denken zeker dat ik niks beters te doen heb'' Gelukkig is het niet zo ver lopen vanaf mijn werk en in de verte komt het grote gebouw al inzicht. Als we voor de deur staan, verzamelen we ons alle en lopen samen naar binnen.
''Hey Harry, kan je het niet zonder je meisje''? grapt Niall en Harry verstevigt zijn greep.
''Als je op die manier wilt zeggen dat je jaloers bent'' antwoord hij daarop en ik weet even niks te zeggen.

''Hey guys'' verwelkomt Simon ons en Harry stap met mij naar voren.
''Dit is Sephora, mijn vriendin'' ik schud Simon zijn hand en hij glimlacht.
''Tomlinson toch? Je ouders doen goede zaken'' ik knik als een dankbaar gebaar en Simon gaat weer op zijn plek zitten.
''Luister jongens, We nemen wat nummers op, stellen die aan een bepaalde doelgroep en als ze het wat vinden, gaat onze deal door''.
De jongens lezen nog wat papieren en vertrekken dan de opname in. Ik sta achter het glas bij Simon te kijken hoe ze aandachtig naar zijn instructies luisteren en vervolgens aan de soundtrack beginnen.

Als de eerste tonen van Torn klinken en de jongens inzetten, luister ik aandachtig mee. Eerlijk gezegd, zie ik dit nog wel eens als een aanwinst voor Simon. Ik bedoel, ze zijn jong, knap en ze hebben stemmen waar Justin Bieber jaloers op mag zijn. Via de weerspiegeling van het raam zie ik Simon met een grote glimlach zitten en geeft ze hier en daar wat verbeter punten.
De muziek stopt als ze het hele lied gezongen hebben en Simon is geen Simon als hij zijn commentaar niet kan geven. Hij start het lied nog een keer en de jongens proberen zijn opdracht zo goed mogelijk te voltooien.

''Bedankt heren, jullie horen van ons'' Simon geeft ons allemaal een hand en we verlaten zijn kantoor.
''Geweldig dit''! roept Niall als we buiten staan en ik geef Harry een knuffel.
''Je was geweldig. Jullie waren alle 4 geweldig'' zegt ik enthousiast en we nemen afscheid van elkaar. Het feest kan immers nog niet beginnen, niet zonder te horen of het wel of niets was.

Yeah, ik heb eindelijk de trailer af! Die staat nu op de voorpagina

Reageer (2)

  • Manonxxx

    Leuk stukje.

    Snel verder.xx

    1 decennium geleden
  • xRefreshed

    Goed geschreven verhaal en een mooie trailer, like always!

    Keep up the good work (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen