Sorry datmik zo lang geen stukje heb geschreven :)

Ik werd wakker in een volstrekt onbekende kamer. En toen kwam alles opeens in 1 klap terug. Mijn moeder, ze was dood.
Ik begon te trillen, erger dan normaal. Leah, mijn nieuwe zus werd ook wakker en keek me bezorgd aan. 'Gaat het wel goed Diede?' Ik schudde m'n hoofd en rende het huis uit, Leah rende me bezorgd achterna.
Ik rende het bos in. En klom, zoals ik wel vaker deed als ik in paniek was, een boom in. 'Diede! Stop!' Riep Leah, ik had geen waarom. De boom waar ik in klom was heel hoog, en dun. De takken bogen onder me door doordat ik al zo hoog was. Toen besefte ik me opeens dat ik ook uit de boom kon vallen, en voordat ik naar beneden kon klimmen vielik al naar beneden en werd alles zwart.

Emmet pov
Ik was vrolijk met Jasper aan het jagen tot we opeens Leah Stop! Hoorde roepen.
Jasper en ik keken elkaar een fractie van een seconde aan voordat we tegelijk naar de richting van het geluid sprinten. We waren net op tijd om een meisje te zien valken uit een heel hoge boom. Jasper en ik probeerde haar nog te vangen maar het was al te laat. Het meisje viel met een harde dreun op de grond.
Leah drentelde zenuwachtig rond de grens en wist duidelijk niet wat ze moest doen. Kom maar er over hoor riep ik naar haar. Leah sprintte meteen naar het meisje toe en luisterde wanhopig naar de trage hartslag van het meisje.
'We moeten haar veranderen. ' Opperde Jasper. 'Nee! Dat kan niet.' Schreeuwde Leah wanhpig. 'Waarom niet?' Vroeg ik een beerje verbaasd. 'Anders sterft ze sowieso.' 'Ik weet het maar ik denk datze 1 van ons is.' Het enige wat ik nog dacht was: SHIT!

Diede pov
Ik hoorde vaag mompelden stemmen, waarom spreken ze niet wat duidelijker? En waarom bonkt m'n hoofd zo? Ik knipper met mijn ogen en kijk recht in 3 paar verbaasde ogen. 'Hoe?' Vraagt Leah duidelijk verbaasd. Ik kreun, mijn hoofd doet zo'n zeer.
'We moeten haar naar Carlisle brengen.' Zegt die blonde gozer erg zeker van zichzelf. 'Nee! We brengen haar niet naar het huis vol met bloedzuigers!' Reageert Leah boos. 'Wtf zijn bloedzuigers?' mompel ik verbaasd voor alles weer zwart word.


Leah pov
We hebben Diede uiteindelijk toch naar de bloedzuigers gebracht en die leider, Carlisle, zegt dat ze weer beter word, gelukkig maar. Ik zit op de stoel naast Diedes bed en kijk verbaasd op als ze kreunt. Ze is duidelijk niet helemaal helder en vraagt wat er is gebeurd. 'Je viel uit een boom.' 'O dat is weer echt zo'n actie voor mij. En wat zijn trouwens "die bloedzuigers"? 'Niks, gewoon een scheldwoord.' Antwoord ik een beetje geschrokken. Hoe kon ze dat nou nog weten? 'Ga maar weer slapen, mompel ik tegen haar.

Reageer (2)

  • Tyche_

    SNEL VERDER!!!

    1 decennium geleden
  • DamonEnzo

    BRILJANTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTBLOEMPIEEEEEEE

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen