Foto bij The End...

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (18)

  • Parawhore

    Dit is zooooooo mooi!
    Ik ben echt sprakeloos voor het moment...
    Prachtig verhaal!
    I'm totally in love with it.
    Pfu, ik weet echt niet meer wat schrijven, er komt niet veel zinnigs uit voor het moment :p
    Maar echt waar, PRACHTIG verhaal!

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    Aaaaaw, awww, ahhww :')
    Zo mooi! En lief!! (:
    Ik heb het net even opnieuw gelezen, aangezien ik het al gelezen had op de dag dat je dit geplaatst had, maar ik nog niet gereageerd had '(en het spijt me dat het zo lang duurde! Ik wilde er gewoon voor zorgen dat ik er echt even voor zou gaan zitten om de uitgebreide reactie te schrijven die je verdiend) en ik nog beloofd had een extra lange reactie achter te laten, so here it goes ^^
    Ten eerste: ik denk dat dit het perfecte moment is om mijn foamfinger tevoorschijn te halen, want...
    JAJAJAJAJAJAJA! NORRY IS TOGETHER, HALLELUJAH! _O_(hoera)(yeah)(dance)
    I've been waiting so long for this to happen ^^
    *pakt er een setje pompoms (of schrijf je het als pompons? Of anders? In elk geval, die dingen die cheerleaders gebruiken ^^) bij*
    Geef me een N (yeah)
    Geef me een O (hoera)
    Geef me een R (dance)
    En nog een R ;)
    Geef me een Y(Y)
    Wat krijg je dan?
    NORRY!!! (H)
    Ik ben een beetje raar bezig, geloof ik, maar gelukkig ben je dat wel van me gewend, dus hoef ik me voor jou niet te schamen ^^ En bovendien ben ik toch maar iemand die dit achter een computerscherm zit te typen, dus ach ja ^^
    Die foto daarboven is mooi trouwens ^^ En dat liedje van Ellie Goulding ook, dat kende ik eerst nog niet (: (Dat van Ed Sheeran wel, hehe (A) ) Past wel heel goed bij de sfeer van dit hoofdstuk trouwens (:
    Dit stukje:

    “Ik had altijd gehoopt dat wij twee iets hadden dat zou blijven bestaan, zelfs nadat we er allebei al lang niet meer zouden zijn, net zoals een ster. Ze kunnen dan misschien uitdoven, maar hun licht blijft eeuwig hun weg vervolgen door het heelal.”
    vond ik trouwens best wel heel mooi gezegd (:
    En dit:
    Door zijn zenuwen ziet het er eerder uit als een spastisch trekje, maar het is ongelooflijk schattig.

    maakte me aan het lachen ^^
    En Harry is idd een beetje een pussy, dat hij haar niet gewoon kust! Ik bedoel, Nora kan hem ook kussen, maar het is nogal idioot om te wachten tot iemand anders iets doet dat je zelf niet durft, zeg maar c: Maar ik ben blij dat alles goed gekomen is, dat ze elkaar de liefde hebben verklaard en dat ze nu natuurlijk eindelijk vriendje-en-vriendinnetje zijn!!! (:
    Ik vind het eigenlijk zo jammer dat dit verhaal afgelopen is :c Het was echt een van mijn favoriete verhalen hier op Q en ik vond het echt altijd ontzettend leuk om te lezen! Ik heb het trouwens aan "mijn favorieten" toegevoegd, want daar hoort het wel bij. Ik vind het echt geweldig, zoals dit hoofdstuk nog steeds zo goed in de sfeer van het hele verhaal zit, aangezien ze eerst ruzie maken en vervolgens weer heel lief tegen elkaar doen :P Ik bedoel niet dat ik het per se grappig vind als ze ruzie maken of zo, maar ik vind het gewoon leuk zoals die relatie tussen die twee in elkaar zit, zeg maar ^^ Dit hoofdstuk is trouwens gewoon zo ontzettend lief!!! (:
    Ik vond het trouwens wel zielig voor Nora dat haar familie er niet was op haar verjaardag, maar gelukkig heeft ze Harry nog (‘:
    Trouwens, mag ik me hierdoor aangesproken voelen? ^^
    Een speciaal klein bedankje trouwens voor de mensen die er al vanaf het begin bij waren en het nog altijd niet opgegeven hebben,

    Ik geloof namelijk dat ik er al vrij lang bij ben ^^
    Maar ik bind eigenlijk vooral dat ik (en de rest van de abo's (: ) jou moet voor het schrijven van dit superleuke verhaal, waarmee je me elke keer weer hebt kunnen boeien en waarmee je me elke keer weer hebt blijgemaakt als ik zag dat er weer een nieuw hoofdstukje was! (:
    Ik vond het écht een heel erg leuk en goed geschreven verhaal en dat meen ik echt! Ik ga dit verhaal echt heel erg missen denk ik :c Ik weet dat ik bij de laatste hoofdstukken niet zo heel erg veel gereageerd heb, maar ik heb ze wel met heel veel plezier gelezen elke keer (: Ik denk dat ik ze een beetje zou moeten herlezen als ik daar alsnog op zou willen reageren en misschien ga ik dat ook nog wel eens een keer doen, maar dat is even niet nu, want ik zag dat je ook nog een berichtje in mijn GB gezet had waar ik nog op wil gaan reageren ^^
    Anyway, deze reactie komt er dus zo'n beetje op neer dat ik ontzettend erg van je verhaal genoten heb en dat ik het heel jammer vind dat het nu afgelopen is, maar ik vind het einde wel heel erg mooi ^^ I really, really love your story and the way you write en ik ben echt heel erg blij dat je nog een paar andere stories hebt die ik kan stalken ^^ Je bent voorlopig dus nog niet van me af, hehe ^^ (Oké, dat klinkt wel heel erg stalkerig, ik bedoel het niet op een creepy manier!)
    Groetjes van één van je allergrootste Norry-fans! =D

    1 decennium geleden
  • fuckyaynarry

    BEDANKT VOOR DIT GEWELDIGE VERHAAAAAAL !

    1 decennium geleden
  • LittleDecoyX

    D'awww
    Dat was een heel mooi (cheesy) en vooral passend einde
    Een super verhaal en natuurlijk zal ik je andere verhaal verder lezen c:
    Make it as good or maybe even better as this one (;

    Hmmm zeveren is dus ongeveer hetzelfde als zeiken?
    Tot bij je andere verhaal!!
    xxx

    1 decennium geleden
  • woepie

    aaaaaaaaaaah
    EINDELIJK! ze zijn samen
    Het heeft wel 180 hoofdstukjes geduurd, maar och ja....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen