Foto bij ~Five~

Sephora Dawn Tomlinson

De laatste dagen waren erg spannend. Het is een week geleden dat ze het opgenomen hebben en een groot aantal jongeren hebben het geluisterd, vooral dames.
''Sissi, heb je al hun lied gehoord''? ik blaas in m'n thee.
''Ja, ik vind het een super nummer. Je had zeker gelijk toen je zei dat ze een boyband moesten vormen. Hun stemmen passen gewoon heel goed bij elkaar'' Sissi aait Laika over haar kop en neem de telefoon op als die afgaat. Ik hoor haar giechelen en zwoele woordjes praten. Uiteindelijk hangt ze op met 'i love you' en wat kusjes en ze keert zich weer naar mij.
''Dus, hoe gaat het nu tussen jou en Damian''? Sissi begint meteen te glunderen
''Super. Mijn ouders vinden hem geweldig en de ouders van Damian zijn echt engeltjes'' verteld ze vol trots.
''Bof jij even'' Ik heb de ouders van Harry nog niet ontmoet. We hebben nog geen tijd gehad om naar Holmes Chapel te reizen en zijn ouders houden niet zo van Londen. Ze vinden het te druk.
''Zeker. Hoe gaat het trouwens met Myra en Ingrid''?
''Gaat volgensmij wel goed. Ze zeggen van wel en Ingrid ziet er wat beter uit, maar dat zegt niet alles'' ik neem een nip van m'n thee. Ik hoor Harry's bekende stem en richt me tot de radio. Ik hoor de presentator iets zeggen over 'razendsnelle bekendheid' en 'top 10 hit'
We luisteren aandachtig en uiteindelijk kom ik ook aan de orde.
''Mijn vriendin kan ook heel goed zingen, maar is te verlegen om het te laten horen'' ik stik bijna in m'n thee.
Die is grappig!

Sorry dat ik een tijdje niet geschreven heb, maar ik ben bezig met een nieuw verhaal die best belangrijk voor me is. Dit is ook niet het beste hoofdstuk maar ik vond toch dat jullie er één verdiende.

Reageer (1)

  • Manonxxx

    Leuk, Leuk.

    snel verder.xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen