Harry duwde Louis voorzichtig naar achteren, zodat hij in het koude zand lag. Even keek Louis hem aan, maar ging al snel weer overeind zitten.
‘Nee, Harry’, zei hij. Een zachte, maar toch opvallende zucht verliet Harry's mond. Louis stond op en wreef met zijn handen over zijn kletsnatte en vieze broek.
‘Gadverdamme’, fluisterde hij knorrig. Harry grinnikte zacht.
‘Je bent zo leuk, Louis’, zei hij met een brede lach om zijn mond. Kleine blosjes verschenen op Louis' wangen, maar hij wilde niet laten zien dat hij zich gevleid voelde. Het was heel lang geleden dat iemand dat tegen hem had gezegd.
‘Dank je’, antwoordde hij. Harry kwam nu ook overeind en stond heel dicht voor Louis. Hij legde zijn handen op Louis' kont en trok hem dicht tegen zich aan.
‘Ik eh.. Ik wil naar huis’, zei Louis moeizaam. Harry zette een pruillipje op, wat Louis nog aan het denken zette ook.
‘Weet je het zeker?’, vroeg Harry nog een beetje hoopvol. Louis knikte stevig. Harry keek hem begripvol aan.
‘Goed, dan breng ik je naar huis’, zei hij. Zijn handen gleden langzaam en speels van Louis' kont af en hij liep richting zijn fiets. Louis kon niks anders doen dan met een verliefde blik achter hem aan lopen.

Harry had hem helemaal naar zijn voordeur gebracht, om zeker te weten dat hij veilig thuis kwam. Ze stonden elkaar een klein beetje ongemakkelijk aan te kijken. Louis draaide de deur van het slot met de sleutel die hij in zijn hand had.
‘Ga je me nog mee naar binnen vragen?’, vroeg Harry. Er verscheen een grijns om zijn mond.
‘Wat?’. Louis keek hem een beetje angstig aan. Hij wilde niet dat Harry zijn huis zag. Het was wel netjes, maar hij had er gewoon geen goed gevoel bij.
‘Meestal is dit het moment om te vragen of je date mee naar binnen wil’, legde Harry uit.
‘Zover ik weet, gebeurt dat niet op de eerste date’, zei Louis.
‘Oké oké, ik ga wel’, antwoordde Harry. Hij draaide zich om, maar Louis pakte zijn hand vast. Hij trok de deur naar zich toe en nam Harry mee naar binnen. Met zijn voet schopte Harry nog snel de deur dicht. In de woonkamer liet Louis zijn hand los en deed alle lichten aan. Harry's ogen gleden over de hele kamer.
‘Heb je verder echt geen vrienden, Louis?’, vroeg hij een beetje verbaasd.
‘Nee’, antwoordde Louis.
‘Vind je het niet jammer?’, vroeg Harry weer.
‘Ik vermaak me prima in mijn eentje’, zei Louis korzelig.
‘Het was niet gemeen bedoeld’, zei Harry. Louis trok zijn jas uit en gooide hem op de bank, om vervolgens de keuken in te lopen en daar ook de ruimte te verlichten. Harry liep achter hem aan en ging vlak voor hem staan.
‘Hoe komt het dat je zo snel geprikkeld bent?’. Harry keek hem diep in zijn ogen.
‘Zo ben ik, dat zou je nu onderhand wel moeten weten’, antwoordde Louis bot. Weer legde Harry zijn handen op Louis' kont en trok hem dicht tegen zich aan.
‘Het maakt het wel een beetje spannend’, grinnikte hij. Louis keek hem nog steeds met een norse blik aan. Hij moest zijn hoofd een beetje omhoog tillen, aangezien Harry iets groter was. Harry zette zijn lippen in Louis' nek en begon zacht te zuigen. Louis kreeg kippenvel toen de zuigzoen over ging naar een zoen met behendige tongactie. Hij duwde Harry voorzichtig van zich af.
‘Laten we wat drinken’, stelde hij voor. Harry knikte grijnzend en liep op de koelkast af.
‘Niet openmaken’, riep Louis uit paniek. Voor geen goud, mocht Harry zien wat er allemaal in zijn koelkast zat. Harry draaide zich om. Zijn gezicht vertrok.
‘Er zit toch geen lijk in?’, vroeg hij snel. Louis' paniek veranderde in verwarring.
‘Wat?’. Verbaasd keek hij Harry aan. Harry draaide snel terug naar de koelkast en trok hem open. Een opgeluchte zucht rolde over zijn lippen. Louis kon zich daarentegen niet méér schamen.
‘Geen lijk’, lachte Harry. Hij liet zijn ogen nu langs de inhoud van de koelkast scannen. Er zat bijna geen drinken in. Louis dronk niet veel en áls iets dronk, was het meestal koffie of whiskey. Toch zat de ijskast vol. Vol met ongezonde snacks en junkfood.
‘Wauw, ik krijg er spontaan honger van’, zei Harry en draaide zich weer naar Louis toe.
‘Ik heb geen tijd om te koken’, fluisterde Louis.
‘Of kán je niet koken?’, vroeg Harry.
‘Een beetje’, antwoordde Louis.
‘Een heel klein beetje’, vulde hij aan.
‘Ik kan je wel leren koken’, stelde Harry voor.
‘Wanneer?’. Louis wilde helemaal niet leren koken. Vooral niet van Harry. Wat moest hij wel niet denken van hem. Tweeëntwintig en niet kunnen koken voor zichzelf.
‘Nu’, antwoordde Harry. Louis keek naar de grote klok boven het aanrecht.
‘Het is twaalf uur 's nachts. Tenslotte heb ik niks in huis om te koken’, zei hij, om eronderuit te komen.
‘Ik zag eieren. Dan bakken we gewoon een simpel ei’, zei Harry. Hij vond het alleen maar leuk om Louis te pesten. Zonder iets te zeggen liep Louis terug naar de woonkamer en liet zichzelf op de bank vallen. Weer volgde Harry hem en ging naast hem zitten.
‘Mag ik hier roken?’, vroeg hij.
‘Ga je gang’. Louis keek hoe hij zijn pakje sigaretten uit zijn jaszak haalde. Hij legde het op de tafel en trok nu ook zijn jas uit. Netjes hing hij hem over de bankleuning en pakte het pakje sigaretten weer. Toen hij hem opende zag Louis dat hij dit keer wel zelf een aansteker mee had. Zijn lange vingers gleden in het pakje om de aansteker en een sigaret er uit te halen. Hij duwde het uiteinde van de sigaret een stukje in zijn mond. Zijn wangen werden een beetje naar binnen gezogen toen hij een hijs nam om de sigaret aan te krijgen, wat zijn kaaklijn alleen nog maar mooier maakte.
‘Hoe lang rook je al niet meer?’, vroeg Harry nieuwsgierig, toen de sigaret brandde.
‘Sinds mijn twintigste’, bevestigde Louis.
‘Toen je gestopt was met drugs?’, vroeg Harry verder. Louis knikte.
‘Ik drink alleen nog maar’, voegde hij toe.
‘Ik vind het knap’, zei Harry onder de indruk. Een kleine glimlach verscheen om Louis' mond. Hij had geen idee waarom hij nu al zoveel aan hem vertelde. Nooit praatte hij over zijn leven. Harry deed iets met hem. Voor het eerst in een lange tijd was Louis weer verliefd. Toch wilde hij er nog niet aan toegeven. Hij wilde Harry pas, als hij hem helemaal kon vertrouwen.

Het spijt me dat het een tijdje duurde, maar ik zit nu midden in mijn tentamenweek. Hier is het nieuwe hoofdstuk!
Hoe denken jullie over Harry?

Laat me weten wat je van het hoofdstuk vindt! :-) xx

Reageer (10)

  • harrytomlinson

    IK MOEST ZO ERG AAN DIT VERHAAL DENKEN --> x

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    <33

    1 decennium geleden
  • MrStark

    Love this!
    Louis the bad boy (H)
    en Harry the sweet boy (H)

    1 decennium geleden
  • harrytomlinson

    Ik vind dit verhaal zo sexy omg
    Ik zie Harry hier zo en zo. Harry Styles is een sexy motherfucker

    1 decennium geleden
  • Beachgirl

    Ze zijn allebei cute! En ik hou van de badboy Louis!!

    Dit is zo'n superfantastisch awesome story!! Ben verslaafd, snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen