Foto bij De 100e Hongerspelen - 301

Odette voelde zich vreselijk toen ze dat zag. Zij had Andrew vermoord.

Kayla kwam behoorlijk heldhaftig over toen ze zich tegen Jelger verzette en zich bij de anderen voegde, op het moment dat Ian in Jelgers val getrapt was. En natuurlijk hoorde ook het moment erna, wanneer Vania en Ian elkaar omhelsden, in de film. In hun zetel keken ze elkaar aan en glimlachten. Katniss had er duidelijk voor gezorgd dat hun liefde veel plaats kreeg in de film, zonder de anderen te vergeten.
“Naar de veiligheid”, fluisterde Ian na dat fragment. “De grotten.” Vania knikte. Hier was voor hen een nieuw hoofdstuk begonnen in de Spelen.
Maar eerst werd nog getoond hoe Odette voor Adan zorgde en zelfs Jillana kwam even menselijk over, toen ze zich zorgen maakte om hem. Ook Tim en Parel kwamen hier goed uit, precies zoals Katniss het gewild had. Ook de beroeps waren maar mensen. Bovendien zou hen niet in beeld brengen niet eerlijk zijn tegenover Odette.
Xandrijn werd getoond terwijl hij zijn best deed voor Romina te zorgen, Kayla terwijl ze haar boog aan Ian gaf en die last had met schieten door zijn arm. Ook het moment waarop ze de grotten vonden werd niet overgeslagen.
De ochtend waarop Rue omschakelde en Vania mama begon te noemen was het volgende in de film. Ook de dood van Romina diezelfde dag werd getoond, al werd de nadruk gelegd op het feit dat ze haar probeerden redden en niet op het moorden door de beroeps. Desondanks was het zo afgrijselijk dat Vania haar gezicht afwendde. Dit kon ze niet verdragen. Al had ze Romina niet gekend, de manier waarop Jillana haar vermoordde, was gruwelijk. Ook Ian kreeg het even heel zwaar en zelfs Odette was verontwaardigd.
“Gewoon vermoorden was even effectief geweest”, bromde ze. “Maar zo… beestachtig!” Katniss keek naar Vania en Ian en even voelde ze zich schuldig dat ze dit in de film had laten zetten, maar langs de andere kant voelde ze dat ze het Romina verplicht was. Desondanks haalde ook zij opgelucht adem toen er werd overgeschakeld naar het stuk waarin Vania besloot Naëlle te helpen.

Reageer (4)

  • lovelollyX

    Echt zalige story!! Katleen je moet snel voort doen! Ik ben verslaafd aan alles wat met de hungergames te maken heeft (the hungergames zelf ook natuurlijk) je moet dus snel voort doen en zeker ook een vervolg maken!! I'm a huge fan(typing)

    1 decennium geleden
  • bookloverxp

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • ThinkingFox

    ga alsjeblieft verder, want al mijn boeken thuis zijn op, uit, hoe je het ook wil noemen

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    ik zou echt nog eens vanaf het begin moeten lezen....

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen