Foto bij 36.

Even ter verduidelijking over het vorige hoofdstukje waar Thorin zich opoffert om Lyris te dragen aangezien ze lekker handig was, dit is dus wel mogelijk sinds Lyris geen volledige elf is en dus ook qua uiterlijk vooral menselijke eigenschappen heeft, ook ben ik zodanig Thorin gefreaked dat ik zelfs zijn grote uitgezocht heb wat in de film rond de 5ft3 ligt sinds ik zelf maar 5ft5 ben is Thorin dus maar een paar centimeters kleiner dan mij, Lyris is dan ook gebaseerd op mijn grote aangezien ik zelf maar een saai mensje ben en zij een half saai mensje is, dus met Thorin's dwarf king power denk ik wel dat hij zo bijna twee saaie mensjes als mij zou dragen wat maakte dat hij Lyris met gemak opheft ik hoop dat alles hiermee wat verduidelijkt is.
Lyris menseigenschappen zijn de ook de reden voor haar lompheid, minder goede gehoor en minder scherp zicht...

Nu enjoy this chapter het is extra lang want ik weet niet wanneer ik opnieuw ga kunnen posten aangezien ik vanmiddag nog naar Frozen ga en nog heel wat school werk heb dus geniet hier maar van en see ya later Sweethearts!

Lady Black
xxx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • vampkitty

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Deviating

    Awh dit stukje was gewoon echt hartverwarmend! Super mooi geschreven, ik hou echt van de manier waarop je schrijft!
    X

    1 decennium geleden
  • Ringwraith

    Ik voel me aangesproken haha
    Hmmm nou Thorin is nog niet eens anderhalve meter he? :'p
    Ik weet niet of je echt heel klein bent of je berekening verkeerd heb gedaan, maar dat komt overeen met de gemiddelde leeftijd van een elfjarig jongetje. :'p

    Maar goed, maakt verder niet uit hoor. Ik erger me gewoon aan het feit dat het lengteverschil in bijna alle verhalen een beetje wordt weggemoffeld :'p

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Awh, Thorin, you cutiepie ^^ :Y)
    Snel verder! <33333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen