Foto bij 001 || Niall

Ik zat in de kantine rustig mijn huiswerk te maken. Totdat Louis, Harry en Zayn kwamen. Ze hadden mij gezien en liepen mijn kant op. Zo zo zo. Kijk eens wie we daar hebben, zei Zayn. Louis pakte mijn huiswerk af en scheurde het in kleine stukjes. Daarna gooide Zayn mijn etui naar een andere tafel. Harry gaf Louis en Zayn een high five. Daarna zei Harry nog snel: Ik zou maar opschieten de les begingt zo! En daarna liepen ze de kantine uit. Ik begon snel op mijn horloge te kijken nog 3 minuten. Snel pakte ik mijn spullen bij elkaar en liep zo snel mogelijk naar mijn lokaal. Toen ik bij mijn lokaal was, was ik 2 minuten te laat.
Sorry, Meneer Black. Meneer Black:"Niall je bent 2 minuten te laat! Ga snel zitten en pak je huiswerk. Ik ging snel op zoek naar een plekje maar alles was vol, behalve dat ene plekje. Dat plekje naast Zayn. Meneer Black:' Niall sta daar niet zo te dromen en ga zitten!. Ik had geen andere keus, dus ging ik naast Zayn zitten. Meneer Black:' Oke wie heeft er zjn huiswerk niet bij? Ik zocht in mijn tas naar mijn huiswerk. Shit! Louis had mijn huiswerk verscheurt. Niall, waar is je huiswerk? Eumh... Nou... Heel even keek ik Zayn aan, aan zijn gezicht kon je zien dat ik het niet mocht vertellen wat er was gebeurt. Dus is verzon maar wat anders was ik er geweest. Mijn huiswerk ben ik vergeten. Meneer Black:' Vergeten, wie nog meer? Later in de les had Zayn nog geen woord tegen mij gezegd.
Meneer Black:' Oke, pak je wiskunde boek bladzijde 78. En maak de opdrachten. Ik pakte mijn boek en deed het open, ik zocht naar mijn etui. Maar die lag nog in de kantine. Ik zocht nog in mijn tas of ik een extra potlood had. Zayn fluisterde:' Iets Kwijt? Hij had een gemeen lachje op zijn gezicht. Ja ik ben iets kwijt. Mijn etui! Iemand moet zo nodig weer mijn etui weg gooien! Antwoordde ik boos. Even keek Zayn mij een paar seconde aan. Daarna richtte hij zich weer op zijn werk.
Meneer Black:'Niall Horan! Niet zo dromen werken! Maar meneer.... Meneer Black:'Niks gemaar, jij moet gewoon door werken! Hup! Pffft, wat een rotdag.
Zayn gooide een potlood tegen mijn hoofd. Hier een potlood. Dankje, antwoordde ik verbaasd. En ik ging aan het werk. Tringggg!!!!!!
Meneer Black: Oke kinderen de volgende keer maken jullie bladzijde 82. Alle kinderen vertrokken, ik was nog de laatste in de klas. Toen ik naar de deur wou lopen werd ik tegen gehouden door Meneer Black. Niall je bent een goede leerling hier op school. Alleen de laatste weken doe je niet echt je best merk ik en jou andere docenten. Is er iets? Ik:' Nou... Nee hoor er is niks. Meneer Black:'Zeker weten? Ik: 'Zeker weten. Loog ik. Meneer Black:'Oke dan mag je gaan'.
Ik liep naar buiten. Buiten scheen de zon. Ik ging aan een tafeltje buiten zitten en at daar mijn lunch op. Opeens kwamen er 2 kinderen erbij zitten. Een meisje met lange bruine haren en bruine ogen vroeg of hun hier mochten zitten. Ik knikte ja. Ik had toch geen vrienden dacht ik bij mezelf. Daarna viel er een ongemakkelijke stilte. Maar de jongen met bruine haren begon te praten. Hallo ik ben Liam en dt is mijn vriendin Lizzy. Euh.. Hoi ik ben Niall.... Niall Horan.

Het eerste hoofdstukje!!! Hopelijk vinden jullie het goed.

Reageer (2)

  • love001

    Niall geen vrienden :'( te zielig ! :'(

    1 decennium geleden
  • BeYourselfLy

    Leuk, Veder???? Ik wil lezen. En het is Niall. Niall wat. Horan. Haha bij de X-Factor!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen