Foto bij hoofdstuk 5

luckas :
oke wat gebeurde er nu ? ik vertel haar over het boek na het vertellen dacht ze na en rende ze zomaar weg. vreeemd heel vreemd.


lusy:
ik kwam bij mij vader en vertelde hem alles. hij mompelde wat en zij tegen mij oke het is dus tijd. ik schreeuwde ongeduldig tijd waar voor vertel het pap. hij sloeg met zijn vuist tegen de rotsen en leek me boos. dat had ik beter niet kunnen roepen. me vader zij oke kom eens hier meid. hij pakte mijn arm en zwom naar mijn zusje toe. hij pakte mijn zusje ook vast en zwom extreem hard naar een prachtige plek die ik nog nooit had gezien. overal was prechtig koraal en het zonnetje weerkaatste prachtig alle lichten door de zee. me vader zette mijn zusje op een rots en ik mocht ook op een rots gaan zitten en hij begon te vertellen.

vader van lusy :
het begon allemaal 20 jaar geleden. ik was ook half meerman half mens. mijn ouders waren gewoon zeemeerman en zeemeermin. lusy onder brak mij ze vroeg en waarom zij je dan dat je door een ongelukje een zeemeer man bent en waarom kom je dan nooit op het land ? ik kan er soms niet tegen als ik word ononderbroken en schreeuwde dat ze stil moest zijn en alles te horen zou krijgen. ik gaf toch antwoord op haar vragen. ik kom nooit op het land omdat ik dat niet meer kan. door een ongelukje in het laboratorium ben ik helemaal zeemeerman geworden het verhaal over het lab is dus half waar. ik was al zeemeerman maar door dat ongeluk kon ik niet meer veranderen in een mens. je moeder was ook een zeemeermin zij stond ook in het lab en veranderde andersom. ik werd helemaal zeemeerman en zij werd helemaal mens en kon niet meer veranderen in een zeemeermin. Hier voor was zij de meermin van de volle maan maar nu zij geen meermin is is iemand anders dat. En omdat de ketting licht gaf toen jij hem aan deed ben jij dat.

Lusy:
Oke dat verklaart veel maar waarom loog je ? En wie is dat derde meisje in het medaillon ? Me vader zij dat hij loog omdat mijn moeder dat gevraagd had. En hij zij dat hij het meisje op de foto niet kende. Ik hoorde weer aan zijn toon dat hij loog. Waarom gaf hij niet gewoon antwoord.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen