srry dat het zo lang duurde voor het nieuwe hoofdstuk ik ben een beetje druk met school enzo im so srry maar hier is het hoofdstuk

eclypsa en miecka zijn op de top van de berg. miecka zegt tegen eclypsa dat ze moet wachten de roedel houdt niet zo van nieuwkomers dus miecka loopt verder door.

ondertussen bij miecka:
de baas van de roedel komt op miecka opgestapt het is een grote wolf waar je niet zo heel graag ruzie mee wilt. ''MIECKA WAAR ZAT JE?'' brult die miecka antwoord ''sorry ik ben een een meisje tegengekomen ze is heel bijzonder'' de leider kijkt hem chagrijnig aan en zegt '' hmm breng haar aar hier heen dan''.

eclypsa staat een beetje om zich heen te kijken.dan komt miecka op haar afgerend ''eclypsa kom je mag komen'' eclypsa rend naar de leider hij kijkt haar heel raar aan en zegt ''zo jij bent wel heel bijzonder met je vacht'' eclyps zegt ''ja ik weet het mijn naam is eclypsa trouwens'' de leider schrikt ''is eclypsa jouw naam?"'
''ja hoezo?'' vraagt eclypsa ''mijn dochter heette eclypsa die ben ik verloren na dat er jagers kwamen waarschijnlijk was ze meegenomen'' ''dat is vreselijk maar ik moet u teleurstellen ik ben eigenlijk een mens'' ''hmm laat je poot eens zien'' ''oke'' eclypsa teelt haar poot op er staat een halve maan op haar pootkussentjes. ''je bent het wel mijn dochter had ook een halve maan op haar poot en kijk naar mijn poot'' zegt de wolfleider. Eclypsa kijkt naar de poot van de wolfleider er staat een halve maan op. ''maar hoe kan dit ik ben een mens.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen