Vandaag had Louis eindelijk weer een shoot samen met Harry. Er zouden ook een vrouwelijk en nog een ander mannelijk model bij zijn, maar dat kon Louis niet zoveel schelen. Hij kon alleen maar denken aan het feit dat hij Harry weer zou zien. Ze hadden het de afgelopen twee weken allebei veel te druk gehad om af te spreken. Wel zat Louis, zodra hij ook maar even zijn handen vrij had met Harry te sms'en of bellen.

Louis liep het huis in, waar de shoot gehouden werd. Het huis was er speciaal voor gebouwd. Ze waren nog bezig met het inrichten van de woonkamer waar Harry en de andere modellen moesten gaan poseren. Harry stond met de twee andere modellen, in de keuken van het huis. Louis liep op ze af en bekeek de twee goed aangeklede en opgemaakte modellen. Harry draaide zijn hoofd naar Louis en kreeg een brede lach op zijn gezicht. Hij liep op Louis af en gaf hem een snelle kus. Louis zijn ogen werden groot en hij nam een grote stap achteruit. Harry keek hem een beetje verbaasd aan.
‘Wat is er?’, vroeg hij. Louis pakte zijn arm vast en trok hem mee naar de andere kant van de, nogal grote keuken.
‘Ik wil niet dat iedereen het weet’, fluisterde hij zo zacht mogelijk. Harry zorgde dat Louis zijn arm los liet.
‘Louis, als je wilt dat dit iets wordt, moet je je niet voor me schamen’, maakte Harry duidelijk.
‘Ik schaam me niet voor jou’. Louis keek naar de vloer.
‘Je hoeft je ook niet te schamen voor onze relatie’, stelde Harry hem gerust. Hij had nog geen enkele keer gezegd dat ze ook echt een relatie hadden. Dit deed Louis wel goed. Nu wist hij tenminste zeker dat Harry het meende. Louis knikte onzeker. Harry pakte zijn hand vast en liep samen met Louis weer terug naar de twee modellen.
‘Dit zijn Liam Payne en Amy Jackson’, vertelde Harry met een glimlach op zijn gezicht.
‘Oké’, reageerde Louis onverschillig. Harry keek hem een geïrriteerd aan.
‘Hij is altijd een beetje chagrijnig, let er maar niet op’, probeerde Harry goed te praten. Louis gooide al zijn verlegen gevoelens en onzekerheden nu weer aan de kant. Tegen Harry was hij aardig, maar dat betekende niet dat hij een totaal ander persoon was.

De shoot zelf was nog erger. Harry deed alleen maar klef met Liam en Amy. Hij wist dat dit erbij hoorde, maar het gaf geen fijn gevoel dat Harry iemand anders aanraakte. De hele tijd had hij arrogante blikken naar ze gegooid, waardoor Harry alleen maar meer aandacht aan Liam besteedde. Toen ze klaar waren, verbaasde het Louis dat Harry niet eerst even naar hem toe kwam, maar gelijk door ging naar de kleedkamer. Louis pakte zijn tas en liep snel naar buiten. Hij had altijd een pakje sigaretten bij zich, ook al rookte hij niet meer. Als hij een beetje gestrest was, kon hij goed wat nicotine gebruiken. Het pakje gleed uit zijn tas, maar een hand duwde hem weer terug. Louis keek verschrikt op. Liam stond met een sigaret in zijn hand naast hem.
‘Neem er één van mij’, stelde hij voor. Zonder te aarzelen pakte Louis de sigaret uit zijn hand en duwde hem een stukje in zijn mond. Wachtend op een aansteker, keek hij of Harry al naar buiten kwam, wat niet het geval was. Liam hield de aansteker iets voor de sigaret in Louis' mond en stak hem moeiteloos aan.
‘Dank je’, mompelde Louis.
‘Ik wist niet dat Harry iemand had’, begon Liam. Louis keek hem vijandig aan.
‘Jammer, hè?’. Hij nam een grote hijs van de sigaret en voelde de rook zijn longen in glijden. Het restje rook dat overbleef, blies hij weer uit. Liam grinnikte om zijn woorden.
‘Heel jammer’, antwoordde hij.
‘Jezus, Louis. Doe niet zo achterlijk’. Liam en Louis draaiden zich beiden om. Harry stond met een boze blik tegenover Louis.
‘Wat doe ik nu weer verkeerd?’, vroeg Louis geërgerd.
‘Je gedraagt je als een klein kind’, antwoordde Harry. Louis rolde met zijn ogen en zuchtte.
‘Ik ga me omkleden’, zei Liam, terwijl hij naar binnen ging om er niet bij te hoeven staan.
‘Waarom moet je nou zo tegen hem doen? Ik zag je heus wel kijken tijdens de shoot. Vertrouw je me niet? Waarom ben je zo jaloers?’. Harry was duidelijk erg overstuur.
‘Ik ga naar huis’, was het enige dat Louis zei.
‘Dus we gaan niet meer de stad in?’, vroeg Harry verbluft. Louis antwoordde niet. Hij bleef alleen maar aan zijn sigaret hijsen.
‘Verdomme, praat tegen me’, beval Harry hem. Toen Louis nog niks zei, trok hij de sigaret uit zijn mond en gooide die op de grond. Hij greep Louis' shirt vast en duwde hem hard tegen de auto die achter hem stond. Er zat heel even een angstige blik in Louis' ogen, maar toen hij met zijn rug op de motorkap klapte, kneep hij zijn ogen dicht van de pijn. Al snel liet Harry zijn shirt weer los en keek hem een beetje geschrokken aan. Louis' adem schokte, omdat de klap best hard was. Louis had geluk dat op hetzelfde moment dat hij op de motorkap geduwd werd, Liam en Amy net het huis uitliepen. Beide liepen ze snel naar hem toe om hem voorzichtig overeind te helpen. Toen hij eenmaal weer op adem was gekomen en rechtop op dezelfde motorkap zat, draaide Liam zich woedend naar Harry.
‘Waar sloeg dat op?’, vroeg Liam met een giftige blik in zijn ogen. Louis kon niet zo goed zijn aandacht op de twee jongens vestigen. Hij kon alleen maar ontdaan voor zich uit staren.
‘Hé, gaat het wel?’, vroeg Amy bezorgd. Ze ging voor hem staan, om zo te proberen zijn aandacht te krijgen. Een beetje verward keek hij naar haar op.
‘Ja’, zei hij. Ze stak een hand uit om hem omhoog te helpen, maar Louis stond zelf al op.
‘Ziet het eruit alsof ik hulp nodig heb?’. Louis keek haar bitter aan.
‘Sorry’, zei ze, nog steeds aardig. Eigenlijk had hij ook helemaal geen zin om gemeen tegen haar te doen.
‘Het is oké’, zei Louis. Zijn ogen gingen steeds Harry's kant op. Nog steeds was hij een beetje verbaasd over hoe snel het gegaan was. Louis deed wel vervelend, maar om nou gelijk zo agressief te doen, vond hij onzin. Even had Louis twijfels of hij wel met hem verder moest gaan. Harry had hem bij de vorige ruzie ook al een klap gegeven. Toen Harry naar hem keek, draaide Louis zijn hoofd weg.
‘Ga je mee lunchen met ons?’, vroeg Amy.
‘Wie is ons?’. Amy's ogen gleden naar Liam, die nog tekeer ging tegen Harry.
‘Ja, is goed’, zei Louis. Hij wilde niet bij Harry zijn. Vooral niet nu. Misschien zou hij ook wel een paar vrienden kunnen gebruiken op dit moment.

Ik ben net klaar met mijn tentamenweek, binnenkort de derde en dan examens. Pray for me.
Wat vinden jullie van wat Harry gedaan heeft? Laat even een reactie achter! I love you all (: xx

Reageer (8)

  • LouisxLover

    Harry's vader was toch zo agressief????
    ik denk dat Harry door zijn jeugd nu zelf ook agressief wordt...

    1 decennium geleden
  • BLOODYEYE

    ahwww arme Louis ! :"(

    1 decennium geleden
  • MrStark

    Niet zo gemeen Harry!
    Maar kom op Louis! Make new friends!

    1 decennium geleden
  • Suusx

    succes met je examens (: goed geschreven.

    1 decennium geleden
  • Nialler1993

    Louis doe is wat vrolijker :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen