~Justin Bieber

Niall James Horan en zijn groepje vrienden. Wat leuk om hem weer eens te zien. Liam kijkt me boos aan en ik kijk hem boos aan. Waar bemoeit hij zich mee? Ik heb Niall toch uitgescholden? Niet hij! Ik heb Niall uitgescholden omdat hij me maar bleef vragen om een foto en hij helemaal gek en irritant ging doen. Hij is nog erger dan al die gillende meiden. One Direction is naar binnen gelopen en ik loop naar Selena toe. "He babe, heb je het gezien. De kabouter en zijn vier dwergen zijn er ook. Dat word leuk tijdens de strijd." Ik geef Selena een zoen en samen lopen we naar Austin. Ik tik Austin aan en hij draait zich op. "Jow Justin, lang niet gezien. Hoe is het met je?" We geven elkaar een boks en Austin gaf Selena een knuffel. "Ik kwam je eigenlijk wat vragen. Selena en ik teamen en we dachten waarom doen we Austin er ook niet bij. We willen namelijk One Direction uit de weg ruimen als er morgen moeten vechten." Austin knikt en hij gaat akkoord dat hij mee doet met het plan. Na het avondmaal spreken we met zijn drieën af op het plein.

"Justin, Austin en ik hebben een plan." Selena komt aan rennen en knuffelt me. "Nou vertel dan! Ik ben benieuwd!" "Morgen als we gaan strijden blijven we op de plek waar de wapens en voedsel ligt. We hebben kans dat ze op een gegeven moment terug komen om spullen te halen. Dan kunnen we ze uitschakelen." Met grote ogen kijk ik hun aan. "Dat is een geweldig plan! Ik wist wel dat ik op jullie kon rekenen." Ik heeft ze een knuffel en we bespreken nog wat over de tactiek.

"Ik ga naar bed. Ik wil morgen goed uitgerust zijn. Spreek jullie morgen, slaaplekker jongens." Selena geeft me nog snel een zoen en loopt dan naar de slaapzaal. Austin gaapt en geeft me nog snel een boks en loopt ook naar de slaapzaal. Ik blijf nog even op de plek staan. Na een tijdje gaap ik ook en loop ik vernoeit naar de slaapzaal. Ik open de deur en zie dat Niall vooraan ligt samen met Liam en Harry. Harry is nog wel oke maar de rest doet raar tegen me. Ik loop naar mijn bed en plof er op. Ik sla de dekens open en ga er in liggen. Ik sluit mijn ogen en na een tijdje voel ik me langzaam weg zakken in een diepe slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen