Foto bij - 51 -

- Draco & Victoria -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Waterfalls

    heeeel erg bedant voor het koekje_O_
    en snel verder jij!!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Umbreon

    mmm koekje :p
    hij was trouwens niet saai!
    gelukkig zijn mijn examens gedaan (A) nog veel geluk met de jouwe x')
    snel verder he
    x

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    *neemt blij het koekje aan*
    Ja, Perkamentus is homo. Dat merk je toch in de laatste boek. :X
    Snél verder :Y):Y):Y)
    Die van laura kan ik toch nooit overtreffen.

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Zeg ben ik eigenlijk al begraven?
    Ja, Gwennie wordt begraven maar is Laura al begraven? Nou, who cares? xD
    Laura is heel erg blij met haar verrassing, echt waar, ik ben gewoon moe daarom reageer ik niet zo hyper, ik ben bekaf en heb diregend slaap nodig wat ik tegen 12 uur wel ga krijgen xD Ik heb trouwens al veel liedjes gezongen om wakker te blijven xD
    Oh ja ik heb kei mooie oorbellen en zalige parfum gekocht vandaag, en waarom zeg ik dat in een reactie op je hoofdstuk, ik heb geen idee.
    Back to the point:

    - Zo zielig voor Fred, je weet dat ik een zwak heb voor Fred dus ik kan er niets aan doen. Eerst sterft een kei belangrijke persoon, ik dus!, en dan komt Draco terug om zijn andere belangrijke persoon in te pikken. Gelukkig heeft hij GEorge nog, maar die gaat hij toch niet als lief nemen he, of wel?

    - I Love Molly! Sorry echt waar daar is niets aan te doen

    - Roxanne is stout, want Loena is wel heel erg cool en geen huppel! Victoria heeft op dat vlak gelijk, groot gelijk, en dat geef ik niet graag toe dat iemand anders groot gelijk heeft dus dit wilt wel wat betekenen he. Of niet?

    - George is zalig, alle geef toe, dar kan je toch gewoon niet omheen. Je kan je personages zo goed beschrijven dat je gewoon van elk personage moet houden, anders heb je een heel groot probleem.

    -Perkamentus is homo! Ja, ja J.K. Rowling heeft het zelf toe geven, ze zegt: 'Ik heb hem eigenlijk altijd al als een homo bekeken' hey zalige schrijfster toch xD

    Maar oke jij moet onmiddellijk verder gaan, en als je nog is zo'n verrassing voor me hebt laat het me weten he dan kan ik me al een beetje voorbereiden en zorgen dat mijn reacties iets hyperder zijn

    SnelVERDER

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Excuse- moi voor twee dingen:

    1. Dat hij zo saai is (en ja, dat is hij). Komt omdat ik helemaal geen terugval had and hem dus hem moeten maken zonder QOH 50 nog eens te kunnen herlezen (rot internet).

    2. Dat het zo lang duurde. Komt door het rotinternet, dat niet werkt op mijn laptop en het feit dat de gewone PC héél traag is. Komt ook door de examens, waarin ik nu al een hele week loop te verdrinken (nu nog twee dagen en vier examens te gaan :Y)).

    Wie al dit heeft gelezen krijgt van mij een virtueel koekje.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen