Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Louisgirl

    Zo zo erg bedankt voor dit verhaal. Ik ben echt trots dat ik een van je 48 abo's was. Serieus.
    Hoewel ik dan wel niet de eerste abo was en niet en van de eersten maar misschien nummer 20 of zo. Maar toch. Ik ga hem sowieso nog een nee lezen en huilen bij het ongeluk en zo. Maar het is gewoon zo'n mooi verhaal en hij komt zekerweten bij mijn favorieten.
    Dankjewel

    1 decennium geleden
  • Subdivisions

    Ps. Hij komt sowieso in mn favo stories te staan xx (H)

    1 decennium geleden
  • Subdivisions

    Het was echt een geweldige story! Xxx

    1 decennium geleden
  • MeloveEmma

    Het was geweldig heb met veel lol en liefde gelezen. Met trots mag ik zeggen da ik 1 van de 48 was. Niet vanaf het begin. Maar ik heb en lijstje met stories en die werk ik af. Deze was aan de beurt dus heb 3 meldigen ofzo gehad maar het was het zeker waard!
    Xoxo Dagmar

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    Bedankt voor het schrijven en delen van dit geweldige verhaal. Het hoort zeker bij mijn favorieten, en ik ga dit verhaal echt missen. Ik ben blij dat je het hebt geschreven, en ik denk dat de 47 anderen die dit verhaal hebben gelezen het allemaal met me eens zijn. Dit verhaal was echt geweldig, en zoals ik dus al heb gezegd, ik ga het echt heel hard missen.
    Ik schrok best toen het ongeluk kwam, en ik was toen zó kwaad.. Ik dacht echt van
    waarom? Hoe kun je ons dit aandoen?
    En toen gingen de jongens ook nog eens dood, en ik me een potje zitten janken.. Ik was echt zo verdrietig dat ik bijna had ont-abood (wow raar woord), maar ik ben blij dat ik uiteindelijk mijn abo heb gehouden. Dit verhaal was gewoon in één woord: GEWELDIG.

    Echt bedankt, dat je dit met ons hebt willen delen.
    Ik zal dit verhaal nooit vergeten.
    (en ik overdrijf niet.)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen