Foto bij ~Six~

Harry Edward Styles


''Gefeliciteerd jongens, het is jullie gelukt om de juiste aandacht te trekken'' Simon geeft ons elk een hand. Ik probeer me koel te houden maar het liefst had ik Simon en de jongens besprongen.
''Bedankt Simon'' neemt Liam het woord en het contract wordt voor ons neus geschoven.
Als Zayn als eerst zijn handtekening zet, schiet Sephora even door mijn gedachten. Opeens weet ik niet meer zeker of ik dit wel echt wil. Dan zal ik waarschijnlijk vaak weg moeten, besteed ik al mijn aandacht en tijd aan de muziek en teksten en ik wil Sephora echt niet kwijt.
''Harry''? Liam geeft me een duwtje in m'n rug en ik kijk even naar het contract. Nu kan ik nog terug.
Aan de andere kant, dit is wel wat ik echt graag wil, je krijgt niet nog een keer zo'n kans en Sephor begrijpt wel hoe graag ik dit wil.
Ik neem plaats op de stoel, pak de pen en zet mijn handtekening.
''Oké jongens, jullie krijgen twee weken om het te laten bezinken en dan zie ik jullie de eerste maandag weer terug voor de volgende opnamen''.

''Echt? Hebben jullie echt getekend''? Sephora valt me om m'n hals en geeft me een dikke zoen.''Ik ben zo blij voor jullie''.
''We zijn in de top beland. Nu is dit voor jou ook een gouden kans. Kom mee die maandag naar de studio's'' Ik probeer haar over te halen maar ze schud haar hoofd.
''Dan moet ik werken'' ik zie de twinkeling in haar ogen verdwijnen en maken plaats voor zorgen.''Zal je dan nog wel tijd voor mij hebben, voor ons''?
''Tuurlijk, daar zorg ik wel voor. Misschien minder dan nu, maar als je me nodig hebt, zal ik nooit ver zijn'' ik sla mijn armen om haar heen en haar hoofd rust op mijn borstkas. Ik heb niet echt het gevoel dat ze er gerust op is.
''En hoe doe je dat met je baan bij de bakker''?
''Ik werk door tot die maandag, dan verloopt mijn contract ook dus dan zeg ik die op'' ik geef haar en kus op haar kruin.

Reageer (1)

  • Manonxxx

    Nahw.
    Harry je mag haar echt niet gaan verlaten.
    Hoor je me?

    Snel verder.xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen