Foto bij 7.

Anna.


De hele middag brachten Harry en Anna samen aan het meer door. Ze lachten, maakten plezier, en misschien wel het belangrijkste: ze werden stapel verliefd op elkaar.
Ze zaten in een boomhut die Anna 5 jaar geleden had gemaakt en een geweldig uitzicht had over het meer en een stukje van het bos.
'Waar woon je eigenlijk in het bos?' vroeg Harry op een gegeven moment. Anna lag op zijn schoot en keek hem verrast aan. Ze had die vraag niet verwacht en wist niet goed wat ze moest antwoorden.
'Tja, ik kan niet echt een straatnaam en huisnummer geven, want ik zou niet weten wat het is,' antwoordde ze en glimlachte.
'Aha, wie zijn je ouders?' vuurde hij de volgende vraag af op haar.
Anna zuchtte. 'Weet ik niet, nooit gevraagd. Nooit willen weten. Klaar met je kruisverhoor?' antwoordde ze licht geërgerd.
Harry wilde antwoorden, maar ze werden onderbroken door luide stemmen bij het meer. Anna schoot overeind en keek vanachter de bladeren naar de indringers van haar bos. De hut was prachtig verstopt, als je niet zou weten dat hij er was, zou je er ook nooit achter komen.
Ze tuurde het meer af en ontdekte vier jongens. 'Het zijn vier jongens. Een blonde, twee bruinharige en een bruin/zwart harig,' vertelde Anna de krullenbol.
Harry kreunde zacht. Anna keek hem niet begrijpend aan. 'Wie zijn dat?' vroeg ze zacht aan Harry, bang om gehoord te worden door de vier onbekende jongens.
'Mijn bandleden en beste vrienden, de blonde is Niall Horan. De bruinharige lijpo met de kuif is Louis Tomlinson. De andere bruinharige is Liam Payne. En tot slot Zayn Malik,' zei Harry Anna.
'Aha,' reageerde Anna. Ze bekeek de jongens. Louis huppelde vrolijk rond en was duidelijk op zoek naar Harry en Anna. De andere drie jongens waren in het gras gaan zitten. Ze zag dat Faith aan kwam gehuppeld, ze ging naar de drie jongens.
'Let's meet One Direction,' zei Anna grijnzend en sprong uit de hut.

I love reacties

Reageer (3)

  • MrStark

    De bruinharige lijpo met de kuif is Louis Tomlinson.


    Ik ging helema stuk xd
    Nu ga ik lekker verder lezen :3

    1 decennium geleden
  • DitMeisje

    Oeeeeeh. Louis huppelend is altijd goed'!

    1 decennium geleden
  • Lugano

    Woehoee!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen