Foto bij She will be loved - Harry Styles (Part 2) 16+

Speciaal voor Yanimal

Na het interview zijn we samen nog iets gaan eten, maar heel de tijd heeft Harry zo afstandelijk gedaan.

We lopen over straat richting het hotel. We passeren een goed draaiende club zo te zien.
"Guys, we gaan hier binnen!" Zegt Louis vrolijk als we er zijn. Zonder pardon word ik mee naar binnen getrokken en krijg ik een glas in mijn handen geduwd. Ik zie hoe iedereen zijn glas achterover giet, dus volg ik hun voorbeeld maar. Waarom ook niet?
Na een aantal uur voel ik de alcohol al goed door mijn lichaam stromen, maar echt dronken ben ik nog niet. Harry daarentegen heeft al serieus wat binnen en dat merk je ook aan zijn manier van doen. Niall en Liam zijn al terug naar het hotel, maar waar Zayn en Louis zijn weet ik niet.
"Haz, ik ga terug. Goed?"
"Wacht. Ik ga mee" zegt hij met een dubbele tong. Ik schud mijn hoofd en neem zijn hand vast waarna ik naar buiten ga.
De frisse lucht doet goed.
Ik houd een taxi aan, die ons naar het hotel brengt. Het is niet ver, maar toch.
Ik open de deur van onze kamer en nog voor ik ze opnieuw kan dicht doen duwt Harry me zacht tegen de muur.
"Yani, je bent zo sexy." Fluistert hij in mijn oor waardoor een siddering van genot over mijn rug loopt.
"Ik wil je.."
"Neem me dan.." Fluister ik terug. Dat laat hij zich geen tweemaal zeggen en lustig drukt hij zijn lippen op de mijne waarna ze naar mijn nek glijden om daar een prachtige zuigzoen achter te laten.
Een zachte kreun verlaat mijn mond waarna ik met mijn voet toch nog snel de deur dicht klap net voor Harry's handen onder mijn shirt glijden. Hij trekt mijn shirt over mijn hoofd en zijn mond zakt een beetje open als hij naar me kijkt.
"Zo mooi.." Zegt hij tegen mijn huid terwijl hij met een spoor van zoentjes op mijn buik zich een weg naar beneden baant. Een zalig gevoel overspoelt me door zijn zachte aanrakingen. Zijn lange vingers beginnen aan mijn broeksknoop te prutsen terwijl zijn tong cirkeltjes draait net onder mijn navel.
Met een zachte plof valt mijn broek op de grond en ik stap eruit.
"Niet eerlijk" zeg ik doelend op zijn kleren die hij nog aanheeft.
Harry grijnst licht en komt omhoog waarna hij zijn shirt uittrekt.
"Nu beter?" Vraagt hij.
"Bijna" antwoord ik.
Ik leg mijn handen op zijn kruis en ik voel zijn stevige jongen in zijn broek zitten. Zonder al te veel moeite krijg ik zijn broek uit.
"Nu is het eerlijk" grijns ik.
Zijn groene ogen boren zich in de mijne en ik heb het gevoel dat hij zich al veel beter voelt. Het lijkt wel alsof al de alcohol plots uit zijn lichaam is verdwenen. Harry drukt liefdevol zijn lippen op de mijne terwijl ik de grond onder mijn voeten voel verdwijnen. Ik voel hoe ik op de zachte lakens van het bed word gelegd waardoor ik door onze zoen glimlach. Harry's grote warme handen glijden naar mijn rug waar hij na enige moeite het slotje van mijn bh open krijgt. Langzaam glijden de bandjes van mijn schouders waarna Harry zijn lippen over mijn sleutelbeen laat glijden. Zijn tanden schrapen over mijn huid waardoor een zachte kreun mijn mond verlaat.
"Haz.." Fluister ik hees. De bandjes van mijn bh glijden helemaal van mijn arm waarna ik hem ergens in de kamer gooi. Harry's mond zakt een beetje open als hij naar me kijkt.
"Zo mooi" fluistert hij waardoor zijn lage stem hem mega sexy maakt. Een heerlijk gevoel vormt zich in mijn onderbuik wanneer hij zijn lippen op mijn rechtertepel drukt.
"Ha-" mijn woorden worden onderbroken doordat Harry aan mijn tepel begint te zuigen. Mijn vingers klem ik in zijn zachte krullen en trek er zacht aan, iets wat een zachte kreun van zijn kant oplevert.
Nadat mijn linkertepel ook verwend is geworden zakt Harry verder naar beneden. Met een spoor van kusjes, met af en toe een natte plek van zijn warme tong komt hij aan, net boven mijn slipje. Hij haalt zijn vinger achter de rekker en trekt hem tergend langzaam naar beneden.
"Harry!" Grom ik waardoor hij begint te grijnzen. In één keer trekt hij mijn slipje naar beneden en gooit hem in de richting van waar mijn bh is geland.
Ik voel hoe hij kusjes op mijn binnenbeen plaatst en zo langzaam omhoog gaat. Al mijn spieren spannen zich even op als zijn warme tong mijn clit vind.
"Ha- Haz" mijn ademhaling wordt gejaagd als hij rondjes begint te draaien met zijn tong en hij traag een vinger bij me binnenbrengt.
"Mmh" een heerlijk gevoel verspreidt zich in mijn onderlichaam.
"Ha-" ik begin helemaal te schokken waardoor Harry zich grijnzend terug trekt. Hij komt boven me hangen en zoent mijn lippen. Zijn tong vraagt toestemming en die geef ik hem maar al te graag.
Onze tongen spelen een passioneel spelletje terwijl mijn vingers richting Harry's spannende boxer gaat.
"Yani, doe het" kreunt hij in mijn oor.
Ik grinnik en trek zijn boxer in één keer naar beneden. Hij stampt hem verder uit en zijn gehele lengte komt tevoorschijn. Ik ben geen maagd meer, maar met Harry was het wel de eerste keer. En eerlijk gezegd ben ik wat geschrokken van zijn grootte, maar ik wil hem zó graag!
Ik laat mijn vingers over zijn gehele lengte glijden, iets waardoor hij een zachte kreun niet kan onderdrukken. Ik wil naar beneden gaan, maar Harry houdt me tegen.
"Jij bent degene die verwend moet worden vandaag" zegt hij zwoel. Ik grinnik kort, maar ga toch terug neerliggen. Harry duwt mijn benen wat uit elkaar en komt tussen me liggen.
Harry lijkt te wachten tot ik knik als teken dat hij mag verder gaan. Ik knik en zoen hem vol liefde. Harry zoent me terug en langzaam komt hij bij me binnen.
"Ooh!" Een gedempte kreun verlaat mijn mond als hij helemaal in me zit.
"Groot" kreun ik tussen onze zoen door.
Harry begint zijn heupen te bewegen en hij stoot langzaam in me. Mijn mond valt wat open wanneer Harry telkens helemaal in me stoot.
Ik klem mijn benen rond zijn middel waardoor hij alleen maar dieper gaat. Mijn hoofd laat ik achteruit in het kussen zakken en Harry verstopt zijn gezicht in mijn nekholte. Zijn tong glijd over mijn huid en af en toe zuigt hij er ook aan. Via een spoor van kusjes gaat hij via mijn kaaklijn omhoog zodat hij aan mijn lippen komt. Harry laat zijn vinger over mijn clit glijden waardoor een gil mijn mond verlaat.
"Ha-Harry!"
"Ik ga komen" fluistert Harry kreunend in mijn oor. In mijn onderbuik ontploft een bom van vlinders en een zalig gevoel verspreidt zich.
Ik gil Harry's naam als ik klaar kom en hijg nog na terwijl Harry blijft verder stoten tot hij klaar komt.
"I love you" zegt ik nog na hijgend.
"Love you more, Yani"

De volgende ochtend word ik wakker en koude overspoelt me als ik merk dat ik alleen in het grote tweepersoonsbed lig. Een zucht verlaat mijn mond als ik mijn mobiel hoor afgang als teken dat ik een bericht heb gekregen. Ik ontgrendel hem en zie dt het een bericht van Harry is;
'Zet de televisie aan x'
Ik doe wat hij vraagt en vanuit mijn bed zie ik dat ze inderdaad op weeral een interview zijn. Hoe laat is het? Ik heb me verschrikkelijk verslapen!
"En Harry, ik heb vernomen dat het in de liefde weer goed gaat bij jou?" Vraagt de interviewer hem.
Ik bijt op mijn lip, wat bang voor zijn antwoord.
"Inderdaad," antwoordt hij,
"Ik heb het lang verzwegen en ik heb het haag ook niet al te gemakkelijk gemaakt, dat weet ik, maar ik hou echt wel van haar. Yani is het liefste en mooiste meisje dat ik ooit ben tegengekomen en ik vind dat iedereen nu mag weten dat wij gelukkig samen zijn"
Mijn mond valt wat open, maar tegelijkertijd wil ik ook glimlachen. Wat is hij toch een schat.

Reageer (2)

  • agirlx

    Een deeltje niet gelezen, maar zo lief! :$

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    Awh... So cute!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen