Na het ontbijt ga ik samen met Sif gaan trainen. Samen doen we eerst een hele reeks uithoudingsoefeningen, waarna we wat zwaardvechten en ze leert me dan de basis van boogschieten. Het trainen gaat met de dag beter, aangezien ik bij de uithoudingsoefeningen sneller ben dan Sif. Na alle oefeningen, kijkt ze me glimlachend aan.
'Je doet het erg goed Hallie, je groeit elke dag. Ik ben trots dat ik je alles mag leren.' zegt Sif vol lof en even glimlach ik verlegen.
'Ah, ik doe gewoon mijn best. En ik heb een goede leermeesteres.' zeg ik en nu is het Sif haar beurt om wat verlegen te zijn door de lof die ik haar toe ken. Na het trainen gaan we samen naar buiten, waar ze twee paarden uit de stal haalt. Ik kijk haar vragend aan, maar ze glimlacht geruststellend.
'Je moet toch leren paardrijden hoor, een paard kan je trouwste vriend zijn en het beste vervoersmiddel zijn tussen twee landen op dezelfde planeet.' zegt ze en ik besef dat ze wel eens gelijk kan hebben. Ze toont me voor hoe ik het paard moet zadelen, waar ik vijf keer moet herbeginnen aangezien mijn paard steeds wilt weglopen. Sif moet er even mee lachen, maar helpt mij uiteindelijk en dan lukt het me eindelijk om de zadel op het paard te krijgen. Als ik me op het paard begeef, legt ze uit hoe ik het best met het paard kan rijden en we beginnen eerst langzaam te rijden.
Na een uur oefenen, ontzadelen we de paarden en laten we ze terug in de stallen, waar ze weer goed verzorgd worden.
'Ik denk dat het eens tijd wordt voor het middagmaal.' zegt Sif, waarna mijn maag instemmend knort.
'Ik denk het ook.' zeg ik lachend en Sif lacht meteen mee. Samen gaan we naar de eetzaal, waar mijn prins al op me zit te wachten met glunderende oogjes. Ik zet me net naast hem neer en meteen krijg ik een kus op mijn wang, waardoor ik even verlegen giechel.
'Hoe was de training?' vraagt Loki lief.
'Ze deed het uitstekend natuurlijk en ik heb haar wat leren paardrijden. Ze moet enkel het vertrouwen van haar paard nog zien te winnen, maar verder kan ze het bijna perfect.' zegt Sif, nog voor ik iets kan zeggen en ik kijk haar glimlachend aan. Nogmaals ontvang ik een kus op mijn wang van Loki en als ik hem aan kijk, neemt zijn hand mijn gezicht zachtjes vast, om een licht kusje op mijn lippen te duwen.
'Hou dat maar voor later, nu moeten we eten.' zegt Thor nors en lachend laat Loki mijn gezicht los, waarna we beginnen te eten.

Na het eten ga ik samen met Loki naar de prachtige tuinen van Asgard, waar we samen even alleen kunnen zijn. Prachtige bloemen staan volop in bloei en een klein beekje dat er doorheen loopt, maakt het plaatje compleet.
'Het is hier ontzettend mooi Loki.' spreek ik verwonderd uit en Loki lacht zachtjes. Als ik naar hem kijk, zie ik dat zijn prachtige ogen op mij gericht zijn.
'Inderdaad, ik vind het hier ook mooi, zeker als jij er bij bent.' zegt hij zachtjes, waarna ik bloos van zijn lieve woorden. Nog steeds kan hij me doen blozen als geen ander dat kan. Zijn duim streelt zachtjes de bovenkant van mijn hand, terwijl onze handen verstrikt zijn in elkaar. Ergens in de tuin stoppen we vlak bij een bankje en gaan er ons samen op neer zetten, waarbij ik mijn hoofd zachtjes laat steunen tegen zijn schouder.
'Ik hou van jou.' zeg ik tegen Loki, mijn stem zo zacht als de wind.
'En ik van jou.' antwoordt Loki en geeft een kus op mijn voorhoofd. Met een vredig gevoel sluit ik voor even mijn ogen, genietend van ons moment samen.

Reageer (1)

  • Allysae

    hahahaha ahwww

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen