Foto bij 11.

Anna.


Hij was weg en zou niet meer terug komen. Ze had het verpest door wat eigenlijk? Door haar stomme zelf te zijn. Ze moest actie ondernemen. In sprookjes probeerde de jongen het meisje altijd voor zich te winnen, maar nu niet. Ze moest en zal hem weer zien. Al was het alleen maar om afscheid te nemen of hem te zeggen dat ze van hem hield.
'Bambi? Wat doe je hier?' vroeg de altijd vrolijke stem van Collin.
Anna keek op en keek in de bezorgde ogen van haar beste vriend. In ieder ander geval had ze hem een tik gegeven, omdat hij nog steeds die stomme bijnaam gebruikte. Bambi, omdat ze blijkbaar dezelfde ogen had als Bambi. 'Ik ben hem kwijt, Collie,' zei ze snikkend. Collin knielde naast haar neer en trok haar tegen zich aan. 'Sssh, Bambi van me. Alles komt goed,' suste hij.
Eenmaal in Anna's slaapkamer zaten Collin en zij op haar bed. 'Vertel me over "de jongen", Bambi van me,' zei Collin.
'Hij heet Harry Styles van One Direction,' zei Anna.
Collin floot goedkeurend. 'Niet mis, Bambi. Maar nu belangrijker: hoe krijgen we hem gevonden?'
Anna glimlachte dankbaar. Hierom hield ze van Collin, ieder ander had haar voor gek verklaard omdat ze verliefd was op 's werelds beroemdste krullenbol. Maar Collin niet, hij vond dat je ten alle tijden positief moest blijven.
'Ik stel voor,' ging Collin ongestoord verder, 'begin met een mobiel te kopen en laat ik dat nu toevallig voor je gedaan te hebben. Ik voelde gewoon aan dat je hem nodig had,' zei Collin. Anna's mond viel open, ze kreeg wel eens vaker spontane cadeau's maar dit was een beetje overdreven. Collin haalde een blauw pakketje tevoorschijn.
'Nee, Collin.. Dat is te veel, dit kan ik toch niet aannemen,' zei Anna verward.
'Jawel Bambi, we gaan je droomprins terug halen en dan leven jullie nog lang en gelukkig,'

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen