Foto bij 14.

Harry.


'Hazz, kom je moet naar je moeder, ze belt ons al de hele ochtend,' zeurde Zayn aan Harry's hoofd. Harry keek op naar zijn beste vriend en zuchtte.
'Je hebt gelijk, ik moet haar vergeten,' besloot Harry.
Louis en Zayn zuchtten opgelucht. Liam en Niall keken juist teleurgesteld.
'Harry, je moet haar niet vergeten. Weet je zeker dat Anna iets heeft met die Carl?' vroeg Liam voorzichtig. Harry keek Liam aan. 'Ik weet het niet zeker, maar ik vermoed het wel. En het is Collin,' verbeterde Harry de naam van de jongen wie hij zo haatte.
'Anna is echt een leuk meisje, ze vindt je niet alleen leuk om je beroemdheid. Ze vindt Harry Styles van One Direction niet leuk, maar gewoon Harry. En zo'n meisje zocht je toch?' ging Niall verder.
Harry zuchtte. Ja, Niall had gelijk. Anna was geweldig in alle opzichten. En hij hield met hals zijn hart van haar. Anna was leuker dan Taylor, Cara, Caroline of Kendall.
'Harry,' zei Paul en knikte begroetend naar de vijf jongens. 'Je auto staat voor, dan kan je naar je moeder. Ze mist je, ze heeft zelfs mij gebeld,'
Louis grinnikte. 'Als Anne jou heeft gebeld, mist je Hazz echt,'
Liam, Zayn en Niall knikten instemmend.
Harry zuchtte. 'Oké, ik zie jullie vanavond,' zei hij als afscheid tegen zijn vier beste vrienden.
Hij liep naar buiten vergezeld door twee bodyguards. Er stonden ongeveer honderd gillende keukenmeiden.
'HARRY I LOVE YOU,' gilde er eentje. Hij zuchtte en liep stug door. Stiekem hoopte hij dat Anna er zou staan, dat ze hem uit wilde leggen dat ze niets met Collin had. Dat ze van hem hield en ook alleen van hem. Harry verbeelde zich zelfs dat ze er wel stond vlakbij de auto en dat er een meisje naast haar stond. Ze lachten samen en daarna werd ze mee getrokken door een ander meisje. Hij wilde dat het zo zou zijn, maar dat meisje had toevallig ook bruin haar. Het was toeval, en niet Anna.

Ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden! En ik wilde gewoon nog een keer zeggen dat ik echt van jullie hou x

Reageer (1)

  • DitMeisje

    IT WAS ANNA IDIOTT

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen