Foto bij A ranger/traitor 194

Deze keer ben ik wel erg laat met posten. Waarvoor mijn excuses
Maar ik heb er echt een goede reden voor!

Ik heb samen met mijn beste vriendin Katl1 (voor niemand hier onbekend denk ik ;) ) Meegedaan aan een verhalenwedstrijd!
Er waren 206 deelnemers
En

*tromgeroffel*

We zijn 31ste geworden!!!!

Voor wie benieuwd is naar het verhaal. We zetten het op quizlet:
Mijn moeder kwam van de Overkant

Het is ondertussen al de derde keer dat we meedoen. Voor een overzicht van de andere verhalen kijk HIER

“Stelletje lafaards.” Nowell stond als eerste bij de vier en trapte hun wapens buiten hun bereik. “Wat doen we met hem?” En plots keek iedereen naar Miko, die daar totaal niet op voorbereid was.
“Euhm…” Zijn ogen schoten over het schip heen en weer. “Maak ze maar vast op de roeibanken. En een flink eind uit elkaar.”
“Komt in orde”, zei Nowell en hij greep de dichtstbijzijnde Skandiër bij zijn nekvel. “Hé? Wacht eens even!” Hij liet hem weer - niet bepaald zachtzinnig - op het dek vallen. “Ben jij niet de Skirl?” Het antwoord was wat onduidelijk gemompel, maar Miko wist zo ook dat Nowell gelijk had.
“Ik ben geen expert in Skandische politiek, maar is het niet de gewoonte dat een Skirl zijn mannen voorgaat in de strijd?” Uiteraard gaf de Skirl daar geen antwoord op. Even later zaten de vier geboeid op de roeibanken, samen met nog drie anderen die lichte verwondingen hadden opgelopen. Twee lagen - eveneens geboeid - op het dek, met zwaardere verwondingen. Al met al waren de Skandiërs er nog redelijk goed vanaf gekomen. Ze hadden net zo goed kunnen besluiten hen allemaal de keel over te snijden. En Miko merkte dat sommige boogschutters van mening waren dat ze dat ook moesten doen. Hij besloot dat het verstandig was een paar wachters neer te zetten. Zo kon niemand besluiten het recht in eigen hand te nemen en was hij zeker dat ze niet zouden ontsnappen.
Zelf waren ze er ook niet ongeschonden vanaf gekomen. Ze hadden elf doden te betreuren en veel anderen waren gewond. Nowell had een flinke jaap in zijn linkerarm en al deed hij alsof het niets was. Miko wist beter. Zelf had hij niets en daar voelde hij zich schuldig over. Hij had dit alles in gang gezet. Dan had hij toch ook in de klappen moeten delen?

Reageer (6)

  • willverdrag

    ik ben het met Feanor en Newa eens lever ze uit aan Halt
    hup Halt!!!!!!!!!!!!!!
    ps: mag ik met Halt meedoen skandiërs pesten ?

    1 decennium geleden
  • Newa

    GEFELICIFLAPSTAART!!!!

    Elf doden, das niet niks! Ik ben het met Feanor eens, lever ze over aan halt, das nog erger dan overboord te worden gegooid met een baksteen aan je benen :P

    1 decennium geleden
  • Heronwhale

    ik ben het geheel eens met Feanor!
    schrijf snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • katl1

    Ach ja Miko, je hebt hen hun vrijheid al teruggegeven, dus zullen ze je heus niets verwijten hoor
    Hoe is het intussen eigenlijk met Will? En Halt en Arnout? En Gilan?
    Snel verder please!!!


    En aan iedereen: lees ons verhaal please!

    1 decennium geleden
  • Glorfindel

    nu nog de andere boten
    snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen