Foto bij 17.

Anna.


Er waren nu drie weken verstreken sinds Anna's laatste ontmoeting met Harry. Ze miste hem. Het klonk vast heel raar dat ze na twee middagen al verliefd op hem was, maar toch was het zo. Hoe raar het ook klonk. Ze had de afgelopen weken doorgebracht met leren voor haar studie geneeskunde. Ze deed een thuisstudie en dat was best handig. Ze deed veel meer op een dag dan nodig was, maar Anna vond het geweldig. Het was haar afleiding om niet aan haar droomprins te denken. Ja, Harry spookte nog altijd door haar gedachten.
'Anna!' ontwaakte Lilly haar uit haar gedachten.
Anna keek verschrikt op. 'Ja?'
'Ik was je net de laatste celebroddels aan het vertellen!' zei Lilly. Oja, Lilly zou Anna alles leren over de celebs van deze tijd. Ze had hiervoor een uurtje Demi Lovato history gehad, nu had ze het over Taylor Swift.
'Sorry,' verontschuldigde Anna zichzelf.
Collin grinnikte, 'Taylor Swift is gewoon een slet, weet je hoeveel jongens zij in één jaar date?'
Lilly was het hier duidelijk niet mee eens. Ze liet een verontwaardig gesnuif horen en richtte zich daarna weer tot Anna.
'Taylor heeft ook Harry gedatet. Maar volgens mij is ze nu single,' ging Lilly weer ongestoord verder alsof ze nooit onderbroken was.
Collin had zijn interesse een half uur geleden al verloren. Hij vond dat Selena Gomez goed bij hem paste en niet bij die "homo" Justin Bieber. Anna leek het zeer onwaarschijnlijk dat hij homo was, omdat hij al een paar vriendinnen had gehad. Maar daar wilde Collin niets over horen.
Anna vond Taylor Swift als persoon niet interessant, alleen haar muziek vond ze geweldig. Het zelfde gold voor Ed Sheeran en Bruno Mars. Over hen had Lilly als personen niet veel te zeggen, gelukkig, dus ging ze verder met de groep waar Anna wél geïnteresseerd in was. One Direction.

Because it's weekend!
{ vanavond denk nog een stukje, deze is best saai.. }

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen