Foto bij 53.

Hey sorry dat ik een dagje oversloeg bij het posten maar het is ongelooflijk druk hier, school ,feestjes, rijlessen en oh god wat nog allemaal, ik heb nood aan mijn fantasie wereld dat ik zeker. Dus hier is toch nog een kort hoofdstukje! Ik zou zeggen hey laat ik vrijdag ook meedoen aan Valentijn maar sinds dat voor mij niet echt een interessante dag is zoals gewoonlijk denk ik dat ik maar hopeloos met mijn poster sta te slijmen en wegdroom of net oorlogshoofdstukjes ga schrijven, hihi ik ben toch een vreselijk persoontje, ik weet het! Maar daaro houden jullie ook zo van mij geef maar toe!

So enjoy this, i love you and OH i was thinking abouta new Hobbit story, you all know i'm kinda a Disney freak so since i am dying to write a story about frozen, i was thinking about a mix between Disney and the hobbit, what would you guys think of that? Of course i'll first go on with this story and maybe start writing a few chapters already when I don't have any other inspiration...So yes? No? Let me know! ;p

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Ringwraith

    Prachtig hoofdstuk weer! Ik hou van het feit, dat ze terug blijft denken aan haar thuis!

    1 decennium geleden
  • Frerin

    jaa ze moet echt iets krijgen met thorin! en ik weet niet waarom ik je dit vertel maar ken je de serie reign? zo niet ik denk dat je het wel leuk zou vinden je kunt het kijken op stream tv!

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Ugh, hoe houdt ze het vol om zo dicht bij Thorin te liggen, GLIMLACHJES van hem te krijgen, en nog steeds geen gevoelens voor hem te ontwikkelen? o.o
    Snel verder! <3333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen