Foto bij Ch. 28 Zwerkbal en jongens

@Pic Jackson



Speciaal voor Fie aka FieDeGeest!!! Omdat ze jarig is!!!!


Ps: Sorry dat het zo lang duurt

SKY POV

Samen met Alexander hang ik in de zetel een of andere domme horrorfilm te kijken. Nou ja, hij is wel goed, alleen niet echt eng. Ineens drukt Alexander het knopje pauze in. ‘Wat doe je nu?’ ‘Wel de rest is hier’ ik draai mijn hoofd naar de plaats waar Alexanders vinger naar wijst. ‘Oh’ onder tussen pak ik de afstandsbediening uit Alexanders hand en kijk verder naar de film. ‘Draco, haal je handen weg’ ik probeer de handen van Draco, die voor mijn ogen zitten, aan de kant te krijgen, zodat ik toch verder kan zien naar mijn film. ‘Wil je dan niet mee zwerkballen’ zijn stem klinkt veel te dichtbij, ik draai mijn hoofd richting zijn richting en merk dat hij ook veel te dicht hangt. ‘Wat denk je nu zelf?’ ‘Ja?’ ik geef hem een klap tegen zijn hoofd. Ik sta op en zorg dat de tv en dvdspeler afstaan. ‘Jongens’ alle drie kijken ze me aan. ‘Als ik goed tel, wat ik zeker doe, zijn we met vijf’ ‘Ik kan niet zwerkballen’ ik kijk Faith met grote ogen aan. ‘Wel dan moet je het dringend leren’ onder tussen haak ik mijn arm bij haar in en wandel druk pratend met haar naar buiten. Ineens blijf ik stil staan, en zoals verwacht botsen alle drie de jongens tegen me op. ‘Mijn probleem is nog altijd niet opgelost, we zijn met vijf. En dat is niet even’ ‘Mijn neef komt nog’ Draco slaagt zijn arm rond mijn schouders. ‘Welke?’ ‘Jackson’ de ogen van mij en Faith speren ver open. ‘Wat?’ Blaise kijkt Faith en mij raar aan, nou ja te begrijpen, we gaan nog juist geen rondjes springen. ‘Die is kei hot’ de monden van Draco en Blaise vallen open en Alexander heeft de slappe lach gekregen. ‘Dat is ook het enige waar jullie naar kijken’ ‘Jij niet dan?’ onder tussen geef ik Draco een kus op zijn wang en huppel voorop richting het zwerkbal veld.

Faith zit een beetje onwennig op haar bezemsteel. ‘Het zal wel lukken, komaan’ Faith kan wel vliegen maar met een zwerkbal in haar hand lukt het nog net niet. We zijn met drie per ploeg: Alexander, Blaise en ik in de ene ploeg. En Faith, Draco en Jackson. Nou ja eerst nog gewoon wat opwarmen, en zien dat Faith kan passen. Ze is opzich een van de beste mensen die ik ken die kan vliegen. Alles gaat redelijk goed, totdat Alexander ineens vlak voor Faith vliegt, die laatste had het helemaal niet verwacht en valt van de bezemsteel. ‘Faith!’ mijn ogen knijp ik toe maar de klap die ik verwacht had te horen blijft uit. Rustig open ik mijn ogen, Faith ligt in de armen van Blaise, die zo te zien juist onder haar vloog, haar armen liggen rond zijn nek. Haar hoofd tegen zijn borstkas gedrukt, nog altijd aan het bekomen van de schrik. Blaise zet haar neer op de grond, snel omhels ik haar. ‘Gaat het?’ Faith heft haar hoofd een beetje op, in plaats van tranen zie ik een grote glimlach. ‘Je denkt nu toch niet dat, dat me al klein gaat krijgen’ ze draait zich om en geeft Blaise een kus op zijn wang. ‘Dank je om me op te vangen’ ze huppelt verder richting haar bezemsteel en stijgt terug op, ik krijg een grote grijns op mijn gezicht. En samen met Blaise stijg ik ook op. Blaise en Alexander spelen jager en ik ben wachter. Bij de andere staat Jackson als wachter en Faith en Draco spelen. Faith is verbazingwekend geweldig. Ze is Alexander en Blaise de hele tijd te snel af. Faith zo’n mensje dat een adrenaline kick krijgt als iets fout gelopen is, dan wilt ze bewijzen dat ze het wel kan. Dat ze geen mietje is, dat ze alles kan als ze maar probeert. Ze komt recht op mijn doel af, ze smijt. Alles lijkt in slow motion te gaan, mijn bezemsteel stuur ik naar links. Net voor de bal het doel door gaat schiet ik er voor en pak hem vast. Ik hoor Blaise in de verte zuchten. ‘Beter je best doen jongens’ snel smijt ik de bal richting Alexander die er als een speer vandoor gaat. Alexander is jager van het Zwaderich team, en dat is geen toeval. Hij is de snelste van heel de ploeg, Blaise zit er ook in, ook als jager, maar hij is beter is scoren dan in vliegen. Dan heb je Hork nog, Draco als zoeker en Collin en ik zijn drijver. Het enige meisje in het zwerkbal teams, het laatste meisje dat in het zwerkbal team van Zwaderich zat, was een 7de jaars en dat was als ik in het 1ste zat, dus vier jaar geleden, nu zit ik in het 5de.

‘Oke, oke Sky je bent geweldig’ ‘Dat dacht ik ook’ de rest begint te lachen. We zitten met z’n zes op de bank buiten aan het zwembad. ‘Alexander?’ ik hoor een gemompel van zijn kant komen. ‘Mag ik zwemmen?’ ik kijk hem met de liefste oogjes aan die ik kan op zetten. ‘Dat kan ik toch niet weigeren’ ‘Dat dacht ik ook’ ik trek Faith recht en loop samen met haar naar boven om bikini’s aan te trekken. Als we terug beneden zijn, zitten de jongens met hun voeten in het water. Alles is rustig. Ik geef Faith een knipoog en allebei springen we naast de jongens het water in. Natuurlijk zijn ze kleddernat nu. ‘Ik zei toch dat we niet met onze voeten in het zwembad moesten gaan zitten, of ten minste aan de andere kant’ ik zie Draco zijn hoofd schudden van het lachen. Snel trekt hij zijn shirt uit en duikt ook het zwembad in, misschien is het dan wel herfst dat betekend nog altijd niet dat we ons niet mogen amuseren. ‘Alex’ Alexander kijkt de kant van Draco op. ‘Wordt dit zwembad verwarmd?’ ik zie Alexander Draco dom aan kijken, en ik geef Draco een klap tegen zijn achterhoofd. ‘Hoe denk je anders dat het warm water is in putje herfst’ ‘Geen idee, maar nu heb ik wel pijn he’ ‘Moet ik een kusje geven?’ ik zie Draco heftig knikken en naar zijn achterhoofd wijzen. Ik ga op zijn rug zitten zodat ik er aan kan. ‘Beter’ ‘Ja, zit je goed’ ‘Ja’ onder tussen slaag ik mijn armen rond zijn nek zodat hij me er niet kan afsmijten. Faith moet duidelijk een lach onderdrukken. ‘Wat?’ ‘Jullie zijn schattig samen’ ‘Deuh, je hebt het over mij’ ‘Je ego moet niet opspelen hoor, stoute Draco’ ‘Wat zei je?’ onder tussen begint hij alle kanten op te bewegen om mij van zijn rug te krijgen, wat niet lukt want ik slaag mijn benen rond zijn middel.

We liggen allemaal samen in mijn kamer op mijn bed. ‘Slaap wel’ Faith heeft iedereen een kusje gegeven en komt naast mij liggen. ‘Sweet dreams’ een paar minuten later hoor ik Draco’s gesnurk al in mijn linker oor.

Reageer (8)

  • desperately

    spr
    verder
    x

    1 decennium geleden
  • KOEKIESx3x3

    snel verder :D

    1 decennium geleden
  • Duchesse

    Ooh, Draco is kei awesome ^^
    snel verder <33

    1 decennium geleden
  • yasmine658

    Leuk!!!!! bedankt voor het melden van nieuwe delen (A)

    1 decennium geleden
  • aya

    snel verder :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen