@Lindexkusje : Even met Veerle de twitcam van @TweetMainStreet gekeken. Nu slapen, morgen fit zijn voor de kwalificaties voor het NK #zenuwachtig

Ik legde m'n telefoon weg en sloot m'n ogen, Veerle zat nog achter haar laptop. Ik hoorde wat gerommel en ik trok m'n ogen tot spleetjes open. "AAAAAAHHHHHH." Ik gilde het uit en sloeg om me heen, "GA WEG, GA WEG AAAAAAHHH!!!!" Ik trok de pop die ik afgelopen middag ook had gezien in mijn verbeelding uit Veerle's hand en gooide hem naar haar hoofd. "IK HAAT JOU ECHT ZO ERG HÉ!" Veerle moest lachen en plofte bij me op bed. "Moet je horen!" Grinnikte ze en ze liet wat afspelen. Ik hoorde mezelf gillen. "VEERLE JIJ BENT ZO GEMEEN, HIER DOE JE NIKS MEE OKÉ!!" "Te laat..." Ik zuchtte en sloeg m'n ogen neer. "Wat heb je er mee gedaan?" Veerle grijnsde, "Naar Rein en Nils gestuurd." "Trol." Lachend stond Veerle op en liep de slaapkamer uit. Zuchtend pakte ik m'n telefoon. Ik stuurde een bericht naar Rein en Nils.

Ik : please verwijder dat filmpje die Veerle stuurde... Ik schaam me dood.. stomme trol dat ze is!! doe er niks mee en verwijder aub.... slaaplekker en tot snel xx

De volgende morgen.

Ik werd wakker van m'n wekker en zuchtend stond ik op, ik had niet echt lekker geslapen aangezien ik de beelden van de film nog in mijn hoofd langs zag flitsen. Ik stond op uit bed en zag dat Veerle ook al wakker was. "Goedemorgen zuster." Ik draaide me in de deuropeningen lachend naar Veerle om, sinds wanneer noemde ze me zo. Ik liep naar beneden en ontbeet, met een volle maag kon ik natuurlijk niet rennen. "Hey Lin!" Stefan kwam de keuken binnen lopen en ik keek hem verbaasd aan. "Ten eerste, moet jij niet werken? En ten tweede, waarom als je niet op je werk ben ben je nu al wakker?" Hij gaf me een schouderklopje. "Ik kom jou aanmoedigen." Ik glimlachte, wat een schat van een broer had ik toch.

Rein :Ik zal niks met het filmpje doen hoor hahaha, volgende keer na een horror film blijf ik slapen om je te beschermen ja? ;) xx
Ik : Nou, ik denk niet dat die nog komt.. maar ik vind het prima! Zie ik je snel weer?
Rein : Ik kan vandaag wel langs komen als je wilt xx
Ik : sorry vandaag kan ik niet en ik moet nu gaan... ik spreek je nog wel xxx

Ik hoefde Rein niet bij m'n wedstrijd te hebben, nee, stel je voor. Hij hoefde niet eens te weten dat ik op atletiek zat. Ugh, wat haatte ik het als jongens daar achter kwamen. Op een een of andere manier altijd als ik een leuke jongen leerde kennen kwam hij er ineens achter dat ik op atletiek zat en dan als ik hem meenam noemde hij me een slet en verdween hij. Zuchtend liep ik de kamer uit terwijl ik Stefan nog ergens vaag hoorde vragen waar ik aan dacht en of ik zenuwachtig was. Ik negeerde het. Natuurlijk was ik zenuwachtig, ik wilde zo graag met de Nederlandse Kampioenschappen mee kunnen doen!
Voorzichtig trok ik m'n schoenen aan en checkte of ik alles had. Bidon met water, haarband, handdoek, kleding voor het rennen, telefoon, id na alles nagelopen te hebben sjokte ik achter Stefan naar de auto toe. Hij zou me wegbrengen.

Traag kleedde ik me om, ik was de enige in de kleedkamer aangezien ik het enige meisje was in de A-selectie. Het was wel fijn hoor, lekker de douches voor mezelf. Maar toch miste ik het geklets van de andere meiden wel. Altijd die praatjes over hoe de wedstrijden gingen, hoe we over jongens konden praten. Die goede oude tijden.. Toen ik was omgekleed trok ik nog snel even een vest aan en deed mijn haar in een staart met een haarbandje voor de plukken die eventueel los konden gaan. Klaar. Ik pakte m'n bidon, handdoek en telefoon en liep naar buiten waar Stefan stond te wachten. "Film jij?" Ik bood m'n telefoon aan en hij knikte. "Ja, maar ik heb Bram uitgenodigd en hij komt met die grote camera filmen!" Ik grijnsde, Bram was een vriend van Stefan en hij hield van filmen en filmapparatuur. Toch gaf ik m'n telefoon aan Stefan zodat hij niet uit de kleedkamer gestolen kon worden.
Niet veel later rende ik, ik hoorde gejuich toen ik langs het publiek kwam, even kwam er een glimlach op mijn gezicht. Ik rende en rende en toen ik er was juichde ik, ik was in ieder geval als snelste geeindigd. Ik sloot m'n ogen en voelde hoe ik geknuffeld werd door allerlei mensen. Uiteindelijk klom ik tussen de menigte uit en vroeg aan Stefan m'n bidon en handdoek. Ik liep daarmee naar m'n kleedkamer en trok m'n trainingsbroek aan. Vrolijk stapte ik weer naar buiten en tegelijk met Joep liep ik het gebouw uit. We gaven elkaar een knuffel en complimenteerden elkaar. "Lin, ken jij hem?" Ik keek even om, maar zag niemand. "Over wie heb je het?" Joep schudde zijn hoofd. "Er stond een jongen naar ons te kijken, maar hij rende net weg." Zuchtend liep ik naar de zijkant van het gebouw toe. Zuchtend sloeg ik m'n ogen neer.

Reageer (4)

  • UrWishhx

    OMGG DAT IS VASTT REIN TJ4JH54H HEB JE NOG ROLLETJE NODIG VOOR VRIENDIN VAN OWIEE OFZOOO??? X

    1 decennium geleden
  • Brokenwingss

    Ze zijn dan wel een stelletje klootzakken hoor... xx

    1 decennium geleden
  • Anoukvduif

    VEERDDDEEERRRRRRRRRRRRRR KUS

    1 decennium geleden
  • PlsMainiac

    DAAR STAAN DE BOYS DAN! TOCH?!? SNEL VERDER X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen