Foto bij My x-mas Present ;) 16+

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • flylikeabird

    Hi, Ik ben Stefani Germanotta. Ik ben geboren op 28 maart in 1986, in de big city New York! Mijn familie is Italiaans, I love them. <3 Op mijn vierde leerde ik piano spelen. Mijn eerste opdreden, let me think... ik was dertien! En op m'n twintigste werd ik aangenomen bij Interscope Records. Ik schreef daar nummers voor the famous Pussycat Dolls en Britney Spears. Ik heb ongeveer twee jaar geleden zelfs nog opgetreden bij de Miss Universeverkiezing! Ik deed ook mee aan een talentenjacht, maar werd helaas derde. Thank God dat ik dat niet had gewonnen. Anders was ik daar beroemd om geworden, en niet om 'Lady Gaga'. O my gosh, dan heette ik misschien Stefani. Gewoon Stefani.


    Dit is het begin van mijn verhaal. Het gaat over het leven van Stefani Germanotta, beter bekent als 'Lady Gaga'. De story gaat over een jongen, die ze erg leuk vind. Ze heeft hem ontmoet bij de 'Monster Ball Tour' van haarzelf. Het probleem is, dat de jongen haar alleen kent als Lady Gaga, en niet als Stefani. Houdt de jongen ook van haar? Of vind hij Lady gaga leuker?

    Ik hoop dat je een kijkje neemt:
    http://www.quizlet.nl/stories/32974/i-love-my-little-monsters--ladygaga/
    if you like it, take an Abo. And give a Kudo.
    iknow. mijn engels is niet perfect.
    maar als je het maar snapt. <3

    Lees dus:
    I love you little monsters --- LadyGaga

    xinge.

    Sorry voor de reclame.

    1 decennium geleden
  • redroses

    robert junior hahaha

    1 decennium geleden
  • Wasilewski

    verdeeer<3

    1 decennium geleden
  • LeaMichele

    snel verder
    <3

    1 decennium geleden
  • mOoNx

    snel verder

    -xx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen